Jairo wordt er van beschuldigd aan Mila's billen te hebben gezeten. Hoe kan hij zijn onschuld bewijzen?

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van Brugklas

Nederland 3

Brugklas

Als Nick of zijn broer thuis moeten blijven om hun vader te helpen, laat Ferry hen barsten en vertrekt hij. Pas later ontdekt Nick waarom Ferry zo negatief tegenover hun vader staat. 

Nederland 3

Brugklas

Als Jamie door Grimbergen wordt aangeklaagd wegens haar aanhoudende staking omwille van het milieu, besluit ze de oude vervuilende auto waarin Grimbergen rijdt ook op de agenda te zetten. 

Nederland 3

Brugklas

Milan wil Fenna's vader ontmoeten, maar Fenna denkt hier heel anders over. Het doet Milan zich afvragen of ze eigenlijk wel bij elkaar passen. 

Nederland 3

Brugklas

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen wordt gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen, met herkenbare en aangrijpende verhalen. 

Nederland 3

Brugklas

Er overkomen Nola de laatste tijd steeds meer rare dingen op school. Als Jesse vermoedt dat zijn vriendinnetje Roos de dader wel eens zou kunnen zijn, confronteert Nola haar. 

Nederland 3

Brugklas

Jairo schrikt als zijn ouders willen dat hij naar een andere school gaat: hij wil helemaal niet van school. 

Nederland 3

Brugklas

Als Soraya begrijpt dat de vader van Ali waarschijnlijk is overleden aan de gevolgen van stress, vreest ze voor het lot van haar eigen ouders, want ook zij werken hartstikke hard... 

Nederland 3

Brugklas

Als Milan begrijpt dat Fenna alleen iets met hem wil als hij er verzorgder uitziet, knipt hij zijn haar af.