Brugklas Gemist?

Brugklas is een scripted-reality jeugdserie, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school.

Nederland 3

Brugklas

Het eerste jaar in de brugklas wordt afgesloten met een schoolkamp. Anouk, Emma, Fien, Safa, Max en Kyan moeten Romeo en Julia opvoeren. Het toneelstuk dat ze aldie tijd geoefend hebben. Maar lukt dat ook, nu de onderlinge verh ... 

Nederland 3

Brugklas

Anne heeft een ouder vriendje dat ze voor iedereen verborgen houdt. Fien maakt zich echter nogal zorgen om haar als ze begrijpt dat hij met Anne wil inbreken in het zwembad. 

Nederland 3

Brugklas

Serina staat voor een dilemma. Ze maakt zich grote zorgen over haar vriendin Gijsje, die het thuis niet makkelijk heeft. Maar Gijsje wil geen hulp en wil dat Serina zich er niet mee bemoeit. Wat doet ze: Helpt ze haar vriendin ... 

Nederland 3

Brugklas

Indie maakt voor KWAC TV filmpjes over leraren en leerlingen. En nu maakt ze een portret van Jeroen, een baldadige jongen die het vaak aan de stok heeft met leraren. Als zij Jeroen filmt die een grap uithaalt bij Grimbergen kom ... 

Nederland 3

Brugklas

Sheila maakt een foto van het komende proefwerk Nederlands en deelt deze met haar hartsvriendin Kim. Maar als ze er achter komt dat Kim een date heeft met Kyan, een jongen die Sheila ook leuk vindt, neemt ze wraak. 

Nederland 3

Brugklas

Moniek heeft de ziekte van Crohn en mist vaak lessen. Haar vriendinnen willen haar een hart onder de riem steken en organiseren een sponsorloop. Maar dan wordt de opbrengst van een paar honderd euro gestolen... 

Nederland 3

Brugklas

Johnny is Cool! En Johnny is gek op Jasmijn. Maar als hij haar probeert te versieren leert hij haar van een hele andere kant kennen. Johnny, zelf het vervelendste jongetje van de klas, wordt met de neus op de feiten gedrukt. 

Nederland 3

Brugklas

Femkes lesbische moeder komt op school om te praten over homoseksualiteit. Ze hoopt dat dit tot meer acceptatie zal leiden. Maar dan komt Femke er weer op een vervelende manier achter hoe gevoelig dit onderwerp is. 

Nederland 3

Brugklas

Sofie en Dana zijn beste vriendinnen en zitten samen op streetdancen. Maar na de scheiding van Dana's ouders is er veel veranderd. Dana heeft nergens meer tijd voor tot grote frustratie van Sofie. 

Nederland 3

Brugklas

Computernerd Pascalle heeft weinig vrienden op school. Ze wil dan ook graag bij de computerclub, maar haar toelatingsexamen loopt totaal uit de hand. 

Nederland 3

Brugklas

Jochem is gek op Svenja en hij heeft een hekel aan wiskundeleraar Grimbergen. En tijdens Halloween wil hij het meisje veroveren en de leraar voor paal zetten. Maar het loopt net even wat anders. 

Nederland 3

Brugklas

Katja heeft het moeilijk in de brugklas. Veel voldoendes staan er niet in haar rapport. Als blijkt dat ze dyslectisch is, verklaart dat een hoop. Maar ook met extra hulp verbeteren haar cijfers niet. 

Nederland 3

Brugklas

Senna makt een valse account aan en begint voor de lol een chatrelatie met gymleraar Marcel Eerkens. Maar een onschuldig gesprekje krijgt al snel een zeer serieuze wending... 

Nederland 3

Brugklas

Op zoek naar nieuwe vriendinnen haalt Manon een grap uit met de excentrieke Fenske. Een grap met ernstige gevolgen... 

Nederland 3

Brugklas

Anouk doet haar best om de aparte Leeloo te restylen. Ze hoopt het meisje, die het thuis niet al te breed heeft, zo te helpen. Maar Leeloo blijkt helemaal geen hulp nodig te hebben... 

Nederland 3

Brugklas

Mozes wordt met zijn ouders het land uitgezet. Ze moeten terug naar Angola. Tot groot verdriet van Safa. Zij doet dan ook alles om één van haar beste vriendjes te laten blijven. 

Nederland 3

Brugklas

Noah wordt vlak voordat ze met haar vriendje naar een pretpark zou gaan gedumpt.Om te bewijzen dat ze ook zonder hem kan gaat ze alleen... Maar dat reisje heeft grote gevolgen. 

Nederland 3

Brugklas

Britt wordt gepest door Milou en ze is al een aantal keer bestolen. Ze heeft het moeilijk op school en klaagt bij de conrector. Maar vertelt Britt wel de hele waarheid... 

Nederland 3

Brugklas

Guusje wil beroemd worden. Ze loopt met haar moeder vele audities en castings af in de hoop snel door te breken. Maar niet iedereen gunt Guusje een doorbraak. 

Nederland 3

Brugklas

Judith heeft grote problemen met haar lerares Frans. Demi wil haar beste vriendin graag helpen, maar er blijkt veel meer aan de hand te zijn... 

Nederland 3

Brugklas

Mars heeft gezoend met Inge, de oudere zus van zijn vriendin Nynke. En nu wil hij het met haar uitmaken zodat hij iets kan beginnen met Inge. 

Nederland 3

Brugklas

Fenno ontdekt dat Erik zijn fiets heeft gestolen. En niet alleen zijn fiets. Maar als hij hoort waarom Erik de fietsen heeft gejat, neemt Fenno de schuld op zich. 

Nederland 3

Brugklas

Roos probeert haar tweelingzus Merel te helpen met de proefwerken. Merel heeft namelijk wat concentratieproblemen na haar chemokuur. Maar Roos komt voor een dilemma te staan als dit ten koste gaat van haar eigen cijfers. 

Nederland 3

Brugklas

Nikky zet haar plan om Bram belachelijk te maken door, ondanks dat ze stiekem verliefd op hem begint te worden. Ze wijdt haar hele spreekbeurt aan Brams lieve gedichtjes. 

Nederland 3

Brugklas

Sam hoopt Fien voor zich te winnen door zijn vader op beroependag uit te nodigen. Maar als zijn vader met Fiens moeder, conrector De Wilde, begint te daten, loopt alles anders dan gepland. En Anouk, Fien, Max, Safa, Kyan en Emm ... 

Nederland 3

Brugklas

Sophie ziet een andere kant van Farid, als zijn moeder onverwacht op school verschijnt. 

Nederland 3

Brugklas

Jaïro leidt de moeder van Boaz om de tuin zodat ze na school samen kunnen gaan chillen, maar of dat zo makkelijk gaat... 

Nederland 3

Brugklas

Sophie kan het maar moeilijk aanzien als pestkop Jara genadeloos wraak neemt op haar vriendin Iris. Maar ze is zelf ook bang voor Jara. Of durft ze toch tegen de gemene Jara in te gaan? 

Nederland 3

Brugklas

Liz is verheugd als het erop lijkt dat haar thuissituatie kan verbeteren. Maar dat heeft wel grote consequenties. 

Nederland 3

Brugklas

Als Jaïro ontdekt dat Boaz zijn ouders nog niet weten dat hij homo is, adviseert hij hem dit aan hen te vertellen. Maar wat Jaïro niet weet is dat de ouders van Boaz streng gelovig zijn. 

Nederland 3

Brugklas

Als Pieter ontdekt dat een vriendin van Naomi de ziekte van Pfeiffer heeft, is hij als de dood dat hij het ook krijgt. 

Nederland 3

Brugklas

Als Liz een selfie neemt, staat klasgenoot Lydia daar per ongeluk op zonder haar pruik. Jara post de foto op Klikker maar dat pakt anders uit dan gedacht. 

Nederland 3

Brugklas

Sophies hele klas krijgt straf als iemand een touwtje voor De Wilde in de deuropening spant maar niemand als dader naar voren komt. Maar al vrij snel weet Sophie wie hier achter zit. 

Nederland 3

Brugklas

Liz is zo boos op een klasgenoot dat wanneer schrijver Mel Wallis de Vries een gastles komt geven zij een plan bedenkt om wraak te nemen. 

Nederland 3

Brugklas

Levi's grootste angst is uitgekomen. Steenkamp weet van de problemen die zijn vader heeft. Maar wat voor gevolgen gaat dit voor hem hebben? 

Nederland 3

Brugklas

Timo en Steef blijken elkaar steeds leuker te vinden. Maar is dat puur vriendschappelijk of toch ook meer? 

Nederland 3

Brugklas

Pieter vindt het maar niks dat Naomi omgaat met een knappe jongen uit haar klas, maar Timo's goedbedoelde adviezen hierover vallen totaal verkeerd. 

Nederland 3

Brugklas

Als Timo Steef per ongeluk beschiet tijdens een spelletje, wordt zij woest op hem. Steef neemt echter wraak, wat Timo dan wel weer heel cool van haar vindt. 

Nederland 3

Brugklas

Pieter krijgt een foto doorgestuurd van zijn vriendinnetje die wel heel spannend is. Maar dan staat de foto de volgende dag op Klikker en weet Pieter vrijwel zeker dat Farid dit heeft gedaan. 

Nederland 3

Brugklas

Als Pieter kampt met slaapproblemen, komt Timo met een oplossing die het alleen maar erger maakt.