Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen wordt gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen, met herkenbare en aangrijpende verhalen.

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van Brugklas

Nederland 3

Brugklas

Farid wil stiekem zijn zusje opzoeken in haar pleeggezin en hij is dan ook blij als een van de excursies vlak bij haar in de buurt blijkt te zijn. Nu nog een plan bedenken hoe hij daar terecht kan komen. 

Nederland 3

Brugklas

De brugklassers zijn op schoolkamp. Pieter hoopt dat Jaïro hem met rust zal laten deze reis, maar voordat ze op het kamp zijn aangekomen blijkt dat niet het geval te zijn. 

Nederland 3

Brugklas

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. 

Nederland 3

Brugklas

Jaïro haalt Levi over om samen filmpjes te maken. Levi is niet echt enthousiast, totdat ze De Jong voor schut zetten. 

Nederland 3

Brugklas

Farid doet zijn best om toenadering te zoeken tot Jamie en Milan, maar Milan maakt hem duidelijk dat ze niet op hem zitten te wachten. 

Nederland 3

Brugklas

Timo komt erachter dat hij goed ligt bij de meisjes. Maar hij merkt ook meteen hoe lastig ze kunnen zijn. 

Nederland 3

Brugklas

Als Sophie begrijpt dat Liz nog steeds boos is, haalt ze Timo over om zijn excuses aan te bieden. 

Nederland 3

Brugklas

Als Farid Soraya een nep tatoeage in zijn nek laat zetten, laat hij zich vervolgens door haar uitdagen deze aan Folmers te laten zien. Farid denkt dat Folmers wel zal snappen dat het een grapje is.