Als Steef geen onderwerp voor haar mentoropdracht kan bedenken, besluit ze het lekker makkelijk over haar zus Kris te doen.

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van Brugklas

Nederland 3

Brugklas

De leerlingen worden getipt door een stel lokale jongens over waar de echt gave street art te vinden is... Maar is het wel zo slim om ze te volgen? 

Nederland 3

Brugklas

Ebru en de anderen komen aan in Lissabon, maar Ebru's enthousiasme over de reis verdwijnt als Steef hen opzadelt met nog meer werk voor de reportage. 

Nederland 3

Brugklas

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. 

Nederland 3

Brugklas

Nick is verward vanwege zijn verkering met Ilja. Hoewel ze superknap is, is Nick niet verliefd op haar. 

Nederland 3

Brugklas

Steef is er getuige van dat Soraya Julian afwijst, waarna Julian de roddel begint te verspreiden dat Soraya lesbisch is. 

Nederland 3

Brugklas

Jairo ontdekt dat Marnix, de jongen die hem laatst nog afwees, toch een oogje op hem heeft. 

Nederland 3

Brugklas

Jairo loopt rond met een geheim: hij weet dat Oscar is vreemdgegaan. En nu Oscar' vriendin Dalrun speciaal voor hem uit IJsland terugkomt naar Nederland, drukt dit geheim zwaar op zijn gemoedsrust... 

Nederland 3

Brugklas

Als Soraya uit haar broek scheurt, leidt dat tot een discussie met Grimbergen over wat je wel en niet naar school mag aantrekken. Hierdoor ziet Soraya een kans om Grimbergen eens flink uit te dagen.