Nick komt onder druk te staan als de knappe Ilja verliefd op hem blijkt te zijn en hij tot zijn eigen verbazing niks voor haar lijkt te voelen.

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van Brugklas

Nederland 3

Brugklas

Ja├»ro haalt Levi over om samen filmpjes te maken. Levi is niet echt enthousiast, totdat ze De Jong voor schut zetten. 

Nederland 3

Brugklas

Farid doet zijn best om toenadering te zoeken tot Jamie en Milan, maar Milan maakt hem duidelijk dat ze niet op hem zitten te wachten. 

Nederland 3

Brugklas

Timo komt erachter dat hij goed ligt bij de meisjes. Maar hij merkt ook meteen hoe lastig ze kunnen zijn. 

Nederland 3

Brugklas

Als Sophie begrijpt dat Liz nog steeds boos is, haalt ze Timo over om zijn excuses aan te bieden. 

Nederland 3

Brugklas

Als Farid Soraya een nep tatoeage in zijn nek laat zetten, laat hij zich vervolgens door haar uitdagen deze aan Folmers te laten zien. Farid denkt dat Folmers wel zal snappen dat het een grapje is. 

Nederland 3

Brugklas

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. 

Nederland 3

Brugklas

Voor een schoolopdracht over creativiteit maakt Pieter een collage over de shootergames die hij graag speelt. Tot zijn verbazing wordt hij naar aanleiding hiervan bij de schoolleiding geroepen. 

Nederland 3

Brugklas

Wanneer Pieter tijdens een gezamenlijke straf aan Timo vertelt dat hij Naomi leuk vindt, besluit Timo hem te helpen. Dit verloopt echter niet helemaal volgens plan.