The Bold & The Beautiful

The Bold and the Beautiful is een Amerikaanse soapserie. De serie draait om de families Forrester en Spectra. De soap speelt zich af in Californie, in Los Angeles en wordt in ongeveer 130 landen uitgezonden. In tegenstelling tot de meeste andere Amerikaanse soaps duurt deze inclusief reclame geen uur, maar een half uur waardoor de cast ook niet zo uitgebreid is als bij andere soaps. The Bold and the Beautiful is een van de meest bekeken soaps in de wereld, de productie is vanaf het begin al in handen van het Amerikaanse bedrijf Bell. In de Verenigde Staten wordt The Bold and the Beautiful sinds 1987 uitgezonden door CBS, in Nederland werd de soap tussen 1990 en 2006 uitgezonden door RTL 4, tussen 2006 en 2010 op SBS 6 en vanaf het voorjaar van 2011 op RTL 8, herhalingen op RTL 4. In Vlaanderen is de soap bekend onder de naam Mooi en Meedogenloos en wordt de soap uitgezonden door VT4.

Donna showt Erics nieuwste creatie. Steffy, Ridge en Brooke spreken af dat ze verenigd blijven.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van The Bold & The Beautiful

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Thomas wordt verrast door Hopes reactie op zijn aanzoek. Steffy gaat in de verdediging over Thomas als Finn haar confronteert. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Hope is verrast als Thomas een aanzoek doet. Xander vertelt Finn een verhaal over Thomas. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Finn neemt het op voor Steffy tegen een rebelse Thomas. Xander is geschokt als hij hoort dat zijn nieuwe arts een connectie heeft met de familie Forrester. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Steffy waarschuwt Hope om niet met Thomas te spelen en herinnert haar aan de mogelijke gevolgen. Finn verzekert een bezorgde Ridge dat hij blij is met Erics vooruitgang. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Brooke en Ridge maken zich zorgen om Erics toekomst. Steffy eist van Hope dat ze eerlijk is over haar gevoelens voor Thomas. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Terwijl Eric buiten bewustzijn aan de beademing ligt, praten Steffy, Ridge, Brooke, Finn en Bridget over zijn wensen en halen ze herinneringen op. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Steffy is bang dat ze de verkeerde beslissing heeft genomen. Finn en Bridget presenteren een optie die Ridge in een onhoudbare positie brengt. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Finn geeft zijn grootste angst toe aan Bridget. Zende begint zich iets te realiseren en deelt dat met Luna.