Uitzending gemist

07 Juni 2015

Nederland 2

Churchmen

De kapucijnen zijn in rep en roer nadat een van de standbeelden van het seminarie is vernield. Het verhaal begint in 2011 in Parijs. Voor het seminarie van de kapucijnen staan vijf jonge aspirant-priesters. Zij hebben besloten ... 

Nederland 2

Birth Day

Het is er bijna altijd koud, de helft van het jaar donker en de bevolking kampt met alcoholisme en geweld. Wonen in Groenland betekent leven op een eiland. Hoe is het om daar ter wereld te komen? Het is er bijna altijd koud, de ... 

Nederland 3

The Graham Norton Show

In deze show ontvangt Graham Samuel L. Jackson, Stephen Merchant, Amy Schumer en Muse. 

SBS 6

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Nederland 3

Taarten van Abel

Terugblik op 12,5 jaar openhartige gesprekken in 'Taarten van Abel'; hoe is het de kinderen vergaan? Het jeugdprogramma bestaat 12,5 jaar en viert dat met een speciale jubileumuitzending. Eregast is bakker Abel, alias Siemon de ... 

SBS 6

Reportage

Simon (39) is dol op Edna (78). Phil (29) is dolgelukkig met zijn vriendin Joan (68). Vanavond vertellen zes heel gelukkige stellen over hun relaties met een leeftijdsverschil. 

SBS 6

vtwonen

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Veronica

Formule 1

Samenvattingen van Formule 1. 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. Presentator André van der Toorn praat met Koos Spee over de verkeersregels 

RTL 4

Broadchurch

Spanningen binnen de familie komen bovendrijven als Ellie probeert om haar zus Lucy in bedwang te houden. Mark moet een besluit nemen. Alec moet zijn spoken uit het verleden onder ogen zien. Een voormalige inwoner van Broadchur ... 

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Je Eigen Droomhuis

Maureen du Toit volgt Nederlandse stellen die hun eigen droomhuis bouwen. Ze praat met de stellen over de bijzonderheden van het gebouw en waarom juist dit hun droomhuis is. 

Nederland 2

Het Uur van de Wolf

De jonge, begaafde Canadese concertpianiste Marika Bournaki is al hard op weg naar de grote wereldpodia. Maar is optreden wel haar grootste passie? Een groot muzikaal talent hebben kan een zegen en een vloek zijn. Op de leeftij ... 

RTL 4

Broadchurch

Ellie ontdekt onthutsend nieuw bewijsmateriaal en Hardy komt in tijdnood. Ze zullen hun veronderstellingen moeten herzien. Ellie komt van alle kanten onder druk te staan. Het leven van Mark en Beth staat op het punt voor altijd ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Veronica

Border Security

De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan to ... 

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

RTL 4

Het Zijn Net Mensen

Actrice Tjitske Reidinga neemt plaats in het team van Marc-Marie en zanger Jamai bij Richard. 

SBS 6

vtwonen

In dit klusprogramma gaan stellen aan de slag in hun eigen huis, van klussen aan een dakterras tot het opnieuw inrichten van de kinderspeelhoek. Als kijker krijg je tips en trics voor je eigen huis. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

SBS 6

Droomhuis op het Platteland

Realityprogramma waarin avontuurlijke mensen hun huis in de stad opgeven en een nieuw bestaan beginnen op het platteland. Ze worden gevolgd in hun bezigheden en bij één van de belangrijkste beslissingen in hun leven. 

RTL 7

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

RTL 4

Echt Waar?!

Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn `Echt Waar?!´. 

RTL 8

Ghost Rockers

Vijf tieners krijgen de kans van hun leven als ze op de DAM Academie worden toegelaten. Het is een hippe kunstschool waar toekomstige sterren worden geboren. Het wordt de vijf jongeren helaas erg moeilijk gemaakt. 

SBS 6

Tracks & Trails

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 8

Ghost Rockers

Vijf tieners krijgen de kans van hun leven als ze op de DAM Academie worden toegelaten. Het is een hippe kunstschool waar toekomstige sterren worden geboren. Het wordt de vijf jongeren helaas erg moeilijk gemaakt. 

SBS 6

Mijn Lifestyle

De presentatoren laten in Mijn Lifestyle wekelijks de nieuwste trends, gadgets en innovaties voorbij komen en gaan extreme uitdagingen aan met de kijker. Leeuwen voeren? Bungeejumping? Niks is te gek in dit programma. 

RTL 4

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor moderne vrouwen en mannen die belang hechten aan een optimale gezondheid en die volop willen genieten van het mooie leven. Gewoon thuis, onderweg of waar ook ter wereld. 

RTL 7

RTL GP: Clio Cup Benelux

Verslag van de races tijdens de Renault World Series op Spa Francorchamps, België. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 7

Business Aan Tafel

Zakelijk programma waarin CEO's, managers, ondernemers, analisten, financiële experts en commentatoren een-op-een worden geïnterviewd over specifieke zakelijke thema's. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met vandaag: Eerste kind op de maan, Ontdek de wereld met nijntje. 

RTL 4

Van Luchtkasteel Tot Droomhotel

Realityserie waarin de totstandkoming van het Corendon Vitality Hotel Amsterdam wordt gevolgd. Van de eerste tekeningen, sluimerende conflicten met de buren, de styling van de kamers, tot het spetterende openingsfeest. 

RTL 4

Ik Zou Wel Eens Willen Weten

Informatief, eigenwijs en humoristisch programma waarin Frank Derijcke en Margje Teeuwen op zoek gaan naar antwoorden op vragen die door kijkers gesteld zijn via Twitter. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 4

Schoner Nederland

Sita helpt een melkveehouder met het bovengronds bemesten van het land. Dit doen ze op deze natuurlijke manier zodat je een gezonde bodem krijgt, wat ten goede komt aan de koeien en de melk die ze leveren. Ook gaat ze in gespre ... 

RTL 4

Schoner Nederland

Programma waarin duurzaamheid en het milieu centraal staan. Hoe houden we Nederland zo schoon en mooi mogelijk? De presentatoren gaan in gesprek met deskundigen op het gebied van afval, milieu, energie en duurzaamheid. 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Nederland 3

NOS Studio Sport WK Voetbal Vrouwen

Wedstrijdanalyse door Daphne Koster, voormalig aanvoerder van het Nederlands vrouwenelftal. 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

NET 5

The Doctors

In The Doctors snijdt een panel van de beste medische specialisten gezondheidsonderwerpen aan. Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord. De onderwerpen w ... 

RTL 5

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

SBS 6

Everyday Gourmet with Justine Sc ...

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken. 

Nederland 3

Draadstaal

In dit satirische sketchprogramma laten onder andere de vertrouwde Draadstaal-typetjes Fred en Ria, Said, en het boerenstel hun licht schijnen op de wereld. Maar ook nieuwe types nemen iedere aflevering hun nieuws van de week d ... 

Nederland 2

One Night Stand

Een overspelige huisvrouw, een geldbeluste personal trainer, een verlamde maffiabaas en een kettingzaag: drie geschifte personen, één chaotische bende. 

Nederland 2

Nieuwsuur

-Utrecht maakt zich op voor start Tour de France. De toestroom van mensen in de oude binnenstad van Utrecht maakt de organisatie van de Grand Départ een enorme onderneming. Er worden tussen 1 en 5 juli maximaal 800.000 bezoeke ... 

Nederland 1

Andere tijden sport

Op bezoek bij Rik Smits in de Amerikaanse stad Indianapolis. Hoe kan het dat een verlegen slungel, die nauwelijks kon basketballen, uitgroeide tot een ster als Pacers-speler in de NBA? Een aangrijpend verhaal over een held die ... 

Nederland 1

Brandpunt Profiel

De glanscarrière van bondscoach Guus Hiddink lijkt in een gure herfst te zijn beland. Voor Oranje dreigt uitschakeling op weg naar het EK. In Brandpunt Profiel de biografie van de man die ooit als 'Guus Geluk' werd getypeerd, ... 

Nederland 2

EO-Jongerendag

Wat je zeker niet wilt missen: Een programma met muziek van en interviews met de vier artiesten van deze 41e EO-Jongerendag. 

Nederland 1

NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waar de presentator met een aantal voetbalgasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Verslag van de vandaag te spelen tennispartijen, met commentaar van Jan Roelfs, Marcella Mesker of Mark Brasser. 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 3

De Dokter Corrie Show

Seks: Je hoort er vaak over, maar wat is het eigenlijk? Dokter Corrie vertelt je er alles over. Birgit Schuurman deelt haar ervaring. Ook vraagt Dokter Corrie mensen op straat naar hun mening. Vrijen kan heel leuk zijn en heel ... 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

3 Op Reis

Dennis begint aan een roadtrip door Portugal. Evi reist naar het hoge noorden van Finland waar ze op zoek gaat naar het noorderlicht. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

Om de oude Wereldzee

Oud-premier en theoloog Abraham Kuyper begint in 1905 aan een historische reis door het Midden-Oosten. Boot en trein voor lange stukken, huifkar en paard naar afgelegen plaatsen. Hij 'ontdekt' de islam, beschouwt nieuwe culture ... 

Nederland 1

Eén tegen 100

Wil je een moeilijke of een makkelijke vraag? Zet je een 'escape' in? Bekende dilemma's uit de quiz waarin één kandidaat het moet opnemen tegen honderd tegenkandidaten. Vanaf dit seizoen is het ook mogelijk om Eén tegen 100 ... 

Nederland 1

In memoriam Albert West

AVROTROS staat stil bij het overlijden van Albert West met een special. Een uitgebreid interview met de zanger uit 2009 naar aanleiding van zijn 45-jarig jubileum én zijn tien grootste hits zijn te zien. Albert West is niet al ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Verslag van de vandaag te spelen tennispartijen, met commentaar van Jan Roelfs, Marcella Mesker of Mark Brasser. 

Nederland 2

5 minuten over

Te gast: Halil Ibrahim Karaaslan. Docent maatschappijleer Halil Ibrahim Karaaslan wil tijdens het gesprek met Bastiaan graag zijn verhaal overbrengen over de koran in het algemeen. 'We proberen te vaak een beeld neer te zetten ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Verslag van de vandaag te spelen tennispartijen, met commentaar van Jan Roelfs, Marcella Mesker of Mark Brasser. 

Nederland 2

Bonte vrouwen

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde in tien jaar tijd het Kadaster om van een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. In alle lagen wordt het streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald. Maar Dorine hee ... 

Nederland 2

Koken voor de wereld

In de vierde aflevering maken we kennis met Chris en Nadine. Dit broer-zus koppel heeft niets dan lof voor de Bijlmer. Terwijl ze toch op jonge leeftijd ook al leerden om te gaan met de mindere kanten van hun woonomgeving. De ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Puberruil Zapp

De sportieve Anne woont samen met haar ouders en twee zusjes in Utrecht. Het is een echt meidengezin waar altijd veel humor en gezelligheid is. Anne zit vol energie en wil niets van het leven missen. Met vader Joris deelt ze ha ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 1

Buitenhof

Zondag 7 juni 2015 in Buitenhof: *De draai van Lodewijk Asscher Het gaat beter met de integratie van Turkse Nederlanders dan minister Asscher eerder dacht. Dat blijkt uit een kamerbrief van deze week. Vorig jaar twijfelde de m ... 

Nederland 2

Fryslân DOK

Rûchhouwers, dat zijn het. Allemaal op hun eigen manier, de rijders die aan de verschillende soorten autocross doen. In Friesland trekken autocross-evenementen iedere zomer veel liefhebbers. Een reden voor documentairemaker Wi ... 

Nederland 3

Taarten van Abel

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

Taarten van Abel

In deze serie ontvangt bakker Abel zijn bakkersassistenten in zijn buitenhuisje aan de rand van Amsterdam. In deze berengezellige bakkerij kunnen de gasten zich eerst opwarmen bij de houtkachel en de brieven, kaarten en kunstwe ... 

Nederland 2

Documentaires Boeddhistische Omroep

Angst voor de dood, angst voor het leven en angst voor de angst. Angst heeft vele gezichten. In deze film kruipt George Schouten dicht op de huid vier mensen die door hun eigen ervaringen een bijzondere kijk hebben op angst. On ... 

Nederland 3

Taarten van Abel

Abel reist weer door stad en land met zijn tassen vol bakkersspullen, snoep en lekkernijen. Op bezoek bij smaakmakende en bijzondere bakkersassistenten vol verhalen, om samen de mooiste, grootste, kleurrijkste en zoetste taarte ... 

Nederland 3

Taarten van Abel

Abel reist weer door stad en land met zijn tassen vol bakkerspullen, snoep en lekkernijen. Op bezoek bij bijzondere en smaakmakende bakkersassistenten vol verhalen, om samen de mooiste, grootste, kleurrijkste en zoetste taarten ... 

Nederland 3

Checkpoint

Avontuurlijk testprogramma voor kinderen. 

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

Koor- en samenzang rond het thema 'Genade, zo oneindig groot'. 

Nederland 2

De Kapel

Het verhaal van de bruiloft in Kana is bijzonder. Je zou haast zeggen dat het niet in de bijbel past. Dat Jezus mensen hielp, zieken genas, zijn leven voor ons gaf, dat wel! Maar dat hij zorgde voor wijn op een bruiloft? Wat ee ... 

Nederland 1

Geloofsgesprek

Laura van Dun leeft met haar geloof en is betrokken bij de Katholieke Jongerendag. Deze bevlogen vrouw verstaat de kunst om haar ervaringen in concrete en bezielende woorden te vertalen. Daarom is zij ook een voorbeeld voor and ... 

Nederland 1

Eucharistieviering

Op Sacramentsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Marc Oortman 

Nederland 3

VPRO Boeken

Uitzending rondom de 46e editie van het Poetry International Festival Rotterdam. Op dit festival wordt de meest toonaangevende poëzie gepresenteerd van zowel eigenzinnige grootmeesters als van jonge, originele dichterstalenten ... 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

In de Nieuwe Wereld ontvangen Colet van der Ven en Johan Fretz elke zondag zinzoekers, praktische idealisten en bevlogen denkers. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

De Wandeling

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is één van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte'. Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd d ... 

Nederland 3

Studio Snugger

Showprogramma waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'? 

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcap ... 

Nederland 3

NOS Studio Sport WK Voetbal Vrouwen

Wedstrijdanalyse door Daphne Koster, voormalig aanvoerder van het Nederlands vrouwenelftal. 

Nederland 3

NOS Studio Sport WK Voetbal Vrouwen

Rechtstreeks wedstrijdverslag. 

Nederland 3

NOS Studio Sport WK Voetbal Vrouwen

Wedstrijdanalyse door Daphne Koster, voormalig aanvoerder van het Nederlands vrouwenelftal. 

Nederland 3

NOS Studio Sport WK Voetbal Vrouwen

Rechtstreeks wedstrijdverslag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 3

NOS Studio Sport WK Voetbal Vrouwen

Wedstrijdanalyse door Daphne Koster, voormalig aanvoerder van het Nederlands vrouwenelftal. 

Nederland 3

NOS Studio Sport WK Voetbal Vrouwen

Rechtstreeks wedstrijdverslag.