Uitzending gemist

12 September 2007

Nederland 2

Filmlab

Ria, Albert en Claire wonen in een gewone flat in een willekeurige stad. Ze hebben alles: een huis, warmte, eten, licht, maar er ontbreekt iets in hun leven. Ria, Albert en Claire wonen in een gewone flat in een willekeurige st ... 

Nederland 1

Pauw & Witteman

Gasten: Düzgün Yildirim, hij was lid van de Eerste Kamer voor de SP, maar werd recent uit de partij gezet. Ook te gast zijn de schrijver Tommy Wieringa en zeezeiler Henk de Velde. 

Nederland 3

NOVA

Actualiteiten van de NPS en VARA, in samenwerking met NOS-Den Haag vandaag. -Onderwijs. -Bert Haanstra. Actualiteiten van de NPS en VARA, in samenwerking met NOS-Den Haag vandaag. 

Nederland 3

NOS op 3

<p><span style="font-family: Arial; font-size: x-small;"><span class="190443708-15062009">Met eigen leaders, presentatoren, graphics, tempo en onderwerpkeuze onderscheidt het Journaal op 3 ... 

Nederland 1

Brandpunt Profiel

Profiel duikt in de belevingswereld van twee vijfjarigen. Op de grens van bewustzijn en onderbewustzijn schetsen ze een beeld van zichzelf, van hun opvoeders en van de wereld waarin ze leven. 

Nederland 2

Hoge Bomen Pioniers

Prinses Irene stapte als eerste lid van het koninklijk huis bewust uit haar gouden kooi. Pieter Jan Hagens praat met diverse getuigen en vriendinnen over deze koninklijke rel van formaat. 

Nederland 1

Netwerk (EO, NCRV)

Actualiteitenrubriek. -Zware aardbeving bij Indonesië. -Weinig enthousiasme voor Utrechts referendum. -Irakezen positief over Amerikaanse missie. 

Nederland 1

Dat willen wij ook

Er bestaat een glasspons die van glasvezel gemaakt is, maar die veel minder breekbaar is dan ons eigen glasvezel. In Amerika is onderzocht hoe dat komt. Maar namaken is nog niet zo makkelijk. De mens kan veel! We kunnen lopen, ... 

Nederland 3

De Wereld Draait Door

Live programma met de gasten: Nederlandse filosoof Ad Verbrugge, zanger Hans de Booij over nooit meer Annabel en Topfotograaf Kees Tabak. En daarnaast natuurlijk De TV Draait Door en De Jakhalzen. Live programma met gasten uit ... 

Nederland 3

ONM

Eva is ten einde raad: het gaat niet goed met haar moeder en ze heeft geen idee wat ze eraan kan doen. Malú vindt dat Daan een asociale, meedogenloze verrader is. Kan Kyra deze mening nuanceren? 

Nederland 1

Man bijt hond

Hoogtepunten van het afgelopen seizoen. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Jeugdjournaal, gepresenteerd door Pepijn Crone, met de volgende onderwerpen: 1) Commissie Leraren wil hoger salaris voor docenten 2) Kinderen over lerarentekort 3) Aardbeving op Sumatra in Indonesie 4) Dierenartsen gaan vee ... 

Nederland 3

Het Klokhuis

De Russen waren het eerst in de ruimte. De Amerikanen vonden dat niet leuk en wilden als eerste een mannetje op de maan laten lopen. Ernst laat zien hoe de race tussen Amerika en Rusland afliep. 

Nederland 2

EenVandaag

-FARC-meisje vocht mee. -Nederland in een kramp. -Inside The Surge; Amerikaanse troepen in Irak. -Spoeddebat veetransporten. 

Nederland 3

SpangaS

De nieuwe docent Jochem Damstra is er eindelijk achtergekomen wie hem heeft gebeld om zijn eerste lesweek af te zeggen. 

Nederland 3

SmartkidZ

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

Dokument Junior

De twaalfjarige bedoeïenenjongen Hmoud doet mee aan een kamelenrace. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

Elly en de Wiebelwagen

De Wiebelwagen wordt een beetje oud. Het kraakt een beetje, een wiel staat scheef. Werd oud maar nieuw... En daarover gaat Elly een verhaal vertellen aan Dop en Kurk en de kleuters. Over dat alles nieuw zal worden. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

Vroeger & Zo

De oude Grieken maakten prachtige beelden en tempels. Ook bedachten zij vormen van goed bestuur. Zij noemden het democratie als de bevolking mee kon besturen. De oude Grieken zijn nog steeds grote voorbeelden voor ons. 

Nederland 3

De wereld in vogelvlucht

In Jordanië is de woestijn van grote invloed op het menselijke bestaan. We zien hoe de mensen in droge gebieden leven en hoe zij omgaan met het schaarse water. Uiteraard komt ook de islam aan bod. De Dode Zee wordt steeds zout ...