Uitzending gemist

14 Juni 2015

Nederland 1

Andere tijden sport

In 1982 troffen de boksers Rudi Koopmans en Alex Blanchard elkaar in Ahoy Rotterdam voor de Europese titelstrijd: 

SBS 6

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Nederland 2

Het Uur van de Wolf

Documentaire over de Vlaams/Marokkaanse choreograaf en danser Sidi Larbi Charkaoui. De documentaire volgt hem terwijl hij denkend, dansend en studerend zoekt naar een nieuwe bewegingstaal. Voor de Vlaams/Marokkaanse choreograaf ... 

SBS 6

Reportage

Hoewel het verboden is om je kind te slaan, gebeurt het in veel gezinnen toch. De helft van de ouders geeft toe weleens een tik uit te delen. Vanavond zien we ouders die hun kind met liefde slaan. 

SBS 6

vtwonen

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. 

RTL 4

Broadchurch

Tom wordt opgeroepen om te getuigen. Jocelyn ontvangt slecht nieuws. Hardy en Elly vinden bewijs dat Pippa met Ashworth en Claire in verband brengt. Ellie probeert de situatie onder controle te krijgen. De tijd dringt voor Hard ... 

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Je Eigen Droomhuis

Maureen du Toit volgt Nederlandse stellen die hun eigen droomhuis bouwen. Ze praat met de stellen over de bijzonderheden van het gebouw en waarom juist dit hun droomhuis is. 

Nederland 2

Het Uur van de Wolf

Documentaire over de eeuwenoude en wereldbefaamde porseleinsoort Kakiemon, de onderlinge verhoudingen en de overdracht van vader op zoon binnen dit familiebedrijf. Kakiemon is een eeuwenoude en wereldbefaamde porseleinsoort. He ... 

RTL 4

Broadchurch

Nieuwe informatie brengt Hardy en Ellie aan het twijfelen. Ze zullen hun conclusies bij moeten stellen. Is het mogelijk dat zij het tot dusver fout hadden? Sharon krijgt onverwachts hulp. Olly Stevens heeft een primeur te pakke ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

RTL 4

Het Zijn Net Mensen

Teamcaptain Marc-Marie Huijbregts neemt presentatrice Yvon Jaspers onder zijn hoede en Richard Groenendijk wordt bijgestaan door Fred van Leer. Samen beantwoorden ze de meest uiteenlopende vragen over dieren. 

SBS 6

vtwonen

In dit klusprogramma gaan stellen aan de slag in hun eigen huis, van klussen aan een dakterras tot het opnieuw inrichten van de kinderspeelhoek. Als kijker krijg je tips en trics voor je eigen huis. 

RTL 7

RTL 7 Darts: World Cup Of Darts

De World Cup of Darts is het grootste landentoernooi van de dartkalender. Team Nederland is regerend kampioen, waarbij de titel in handen is van Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Echt Waar?!

Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn `Echt Waar?!´. 

RTL 7

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL 8

Ghost Rockers

Vijf tieners krijgen de kans van hun leven als ze op de DAM Academie worden toegelaten. Het is een hippe kunstschool waar toekomstige sterren worden geboren. Het wordt de vijf jongeren helaas erg moeilijk gemaakt. 

RTL 8

Ghost Rockers

Vijf tieners krijgen de kans van hun leven als ze op de DAM Academie worden toegelaten. Het is een hippe kunstschool waar toekomstige sterren worden geboren. Het wordt de vijf jongeren helaas erg moeilijk gemaakt. 

SBS 6

Mijn Lifestyle

De presentatoren laten in Mijn Lifestyle wekelijks de nieuwste trends, gadgets en innovaties voorbij komen en gaan extreme uitdagingen aan met de kijker. Leeuwen voeren? Bungeejumping? Niks is te gek in dit programma. 

RTL 7

RTL GP: GT Sprint Series

De derde ronde van het kampioenschap wordt gehouden op het circuit van Zolder in België. 

RTL 7

RTL GP: WTCC

Het WTCC is de hoogst aangeschreven toerwagenklasse ter wereld. Voor de negende en tiende race van het seizoen reizen de coureurs af naar Rusland voor de races op de Moscow Raceway. De Nederlandse eer wordt hooggehouden door Ch ... 

RTL 4

Kampeer TV

Loran is afgereisd naar Biddinghuizen, waar direct aan het Veluwemeer Oostappen Vakantiepark Rivièra Beach ligt. Het samengestelde gezin van Terence, Patricia en haar kinderen verblijft daar in een stacaravan. Loran gaat met ... 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Een echte hond, Ontdek de wereld met nijntje. Een echte hond, Ontdek de wereld met nijntje. 

RTL 4

Ik Zou Wel Eens Willen Weten

Informatief, eigenwijs en humoristisch programma waarin Frank Derijcke en Margje Teeuwen op zoek gaan naar antwoorden op vragen die door kijkers gesteld zijn via Twitter. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 4

Schoner Nederland

Sita leert onder andere hoe energiezuinig een basisschool kan zijn door middel van vloerverwarming. En hoe haal je eigenlijk op een duurzame manier onkruid weg? Ook daar krijgt Sita antwoord op. Koert-Jan neemt de kijker mee na ... 

RTL 4

Schoner Nederland

Programma waarin duurzaamheid en het milieu centraal staan. Hoe houden we Nederland zo schoon en mooi mogelijk? De presentatoren gaan in gesprek met deskundigen op het gebied van afval, milieu, energie en duurzaamheid. 

RTL 8

Minuscule

Een ondeugend lieveheersbeestje, een depressieve mug, een onbekwame spin en gulzige vliegen beleven de grappigste avonturen en leren ondertussen van alles over de natuur. 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

NET 5

The Doctors

In The Doctors snijdt een panel van de beste medische specialisten gezondheidsonderwerpen aan. Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord. De onderwerpen w ... 

RTL 4

Burgers' Zoo Natuurlijk

We gaan op kraamvisite bij de cheeta's. Daarnaast is te zien hoe de adelaarsroggen worden gevoerd en dierenarts Henk schiet te hulp bij een zebra die een zoolzweer heeft. 

RTL 5

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

SBS 6

Everyday Gourmet with Justine Sc ...

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken. 

Nederland 1

KRO-NCRV/NOS SingelSwim Utrecht

Live verslag van de SingelSwim Utrecht. Op deze zondag staat de historische Utrechtse Singel in het teken van de eerste editie van deze bijzondere zwemtocht. Honderden deelnemers zwemmen twee kilometer voor meer onderzoek naar ... 

Nederland 3

Pinkpop

De NTR/BNNVARA/VPRO doen verslag van Pinkpop. In sneltreinvaart alle bands, korte interviews met de artiesten en meningen van het publiek. 

Nederland 2

Birth Day

Elke dag worden er wereldwijd 364.501 kinderen geboren, dat zijn er bijna 5 per seconde of 300 per minuut. Fotografe en journaliste Lieve Blancquaert reist de wereld rond om te onderzoeken wat het betekent om op een bepaalde pl ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Nederland 1

Brandpunt Profiel

Sinds 2010 is hij minister-president, maar wat weten Nederlanders eigenlijk van Mark Rutte? In Brandpunt Profiel het leven en de loopbaan van de man die ooit als "Mr. Tefal" werd getypeerd, dikwijls politiek werd doodverklaard ... 

Nederland 1

NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waar de presentator met een aantal voetbalgasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 3

Koen Kampioen

De grootste voetballer is klein begonnen. Koen droomt ervan profvoetballer te worden. Maar net als zijn elftal een belangrijke wedstrijd mag spelen tegen profclub Stark, wordt zijn hond Maxi aangereden. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Taarten van Abel

Een lekkerder dessert is er niet. In de smakelijkste kindertalkshow van Nederland bakt bakker Abel samen met een kind een taart voor een speciaal persoon. Ondertussen voeren ze een openhartig gesprek, waarbij taboes niet worden ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

Om de oude Wereldzee

Oud-premier en theoloog Abraham Kuyper begint in 1905 aan een historische reis door het Midden-Oosten. Boot en trein voor lange stukken, huifkar en paard naar afgelegen plaatsen. Hij 'ontdekt' de islam, beschouwt nieuwe culture ... 

Nederland 1

Eén tegen 100

Wil je een moeilijke of een makkelijke vraag? Zet je een 'escape' in? Bekende dilemma's uit de quiz waarin één kandidaat het moet opnemen tegen honderd tegenkandidaten. Vanaf dit seizoen is het ook mogelijk om Eén tegen 100 ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Verslag van de vandaag te spelen tennispartijen. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Verslag van de vandaag te spelen tennispartijen. 

Nederland 2

5 minuten over

Kort gesprek onder leiding van Bastiaan Verberne over de koran als inspiratiebron. Kunstenaar Marukh Ahmad wil in het gesprek met Bastiaan aan anderen meegeven dat de islam vooral gaat over de liefde en dat ze dat met haar kuns ... 

Nederland 2

Bonte vrouwen

In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh deed dat wel. Zij promoveert op het instituut AMOLF en oriënteert zich op haar verdere loopbaan. Ze twijfelt of ze verder moet gaan in de w ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Verslag van de vandaag te spelen tennispartijen. 

Nederland 2

Koken voor de wereld

In de vijfde aflevering van de zesdelige NTR-serie ‘Koken voor de wereld’ maken we kennis met Waseem. Hij is afkomstig uit Pakistan en heeft hard gewerkt om hier in Nederland een bestaan op te bouwen. Een doorzetter met gro ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Gek op jou!

Quinty heeft nooit eerder zo'n leuke klas gehad. De meeste klasgenoten beschouwt ze als echte vrienden. Maar voor Jens voelt ze eigenlijk meer dan alleen maar vriendschap vanaf het eerste moment dat ze hem zag. Durft ze hem ver ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Verslag van de vandaag te spelen tennispartijen. 

Nederland 3

Puberruil Zapp

De opgewekte Alima woont samen met haar moeder in Driebergen. Haar ouders zijn al lange tijd gescheiden en haar vader woont met zijn nieuwe vrouw in Engeland. Het is inmiddels vier jaar geleden dat Alima hem voor het laatst hee ... 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

Buitenhof

Zondag 14 juni 2015 in Buitenhof: *CDA-leider Sybrand Buma CDA-fractieleider Sybrand Buma zet al tijden een stevige lijn in tegen het kabinet. Of het nu om de asielproblematiek, Griekenland of het belastingplan gaat. Deze week ... 

Nederland 3

Komt een Aap bij de Dokter

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

Koor- en samenzang rond het thema 'Als ik U ontmoet'. 

Nederland 2

De Kapel

Soms hebben we ontmoetingen in ons leven die ons beschadigen. Misschien ervoeren we het eerst als winst en geluk, maar veranderde het uiteindelijk in een nachtmerrie. Bij een positieve levensveranderende ontmoeting heeft de and ... 

Nederland 1

Geloofsgesprek

In Bolsward staat al 500 jaar het beeldje van Maria van Sevenwouden. Op 17 mei werd dit feit gevierd met een prachtige viering en een indrukwekkende processie door de straten en langs de grachten van Bolsward. 

Nederland 1

Eucharistieviering

Op de 11e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering van uit de St. Martinuskerk te Sneek. Celebrant: pastoor Peter van der Weide 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

In de Nieuwe Wereld ontvangen Colet van der Ven en Johan Fretz elke zondag zinzoekers, praktische idealisten en bevlogen denkers. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

De Wandeling

Arie Boomsma wandelt in Spanje met oud-Europarlementariër Jessica Larive. Jessica vertelt over het gemis van haar vermoorde vader. En hoe ze zich van mishandelde echtgenote opwerkt tot succesvol Europarlementariër, maar pas e ... 

Nederland 3

Studio Snugger

Showprogramma waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'? 

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcap ... 

Nederland 3

Het Beste van 101TV

De allerbeste shots van de digitale zender 101TV. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.