Uitzending gemist

18 Januari 2015

Veronica

Veronica Poker

De World Series of Poker zijn de officiële wereldkampioenschappen van poker. We volgen de Nederlandse Jorryt van Hoof naar de finaletafel en de uiteindelijk ontknoping. Wint hij 10 miljoen dollar? 

SBS 6

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Eén jaar lang bouwen ze aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

SBS 6

Reportage

In de koelcel van Brown's Chicken and Pasta, een fastfood restaurant in een voorstadje van Chicago, worden de lichamen van zeven medewerkers gevonden. 

RTL 8

Jouw Vrouw, Mijn Vrouw (USA)

De helft van een lesbisch stel wisselt van huis met een gelovig gezin uit Texas. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 7

RTL GP: Dakar

De Dakar is al decennia de zwaarste woestijnrally ter wereld. De editie van 2015 begint en eindigt in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, waarbij onderweg ook Chili en Bolivia worden aangedaan. 

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

Veronica

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny “Danno” Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ... 

Nederland 3

Lena en Cem

De Duitse psychotherapeute Doris besluit samen te gaan wonen met de Turkse politieman Metin. Het blijkt hun kinderen grote moeite te kosten hun draai te vinden in het nieuwe gezin... 

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. Presentator André van der Toorn praat met Koos Spee over de verkeersregels 

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

Checkpoint

Geen extra informatie aanwezig.

Veronica

Border Security

De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. 

RTL 4

Moordvrouw

Een onbekend figuur straft asociaal gedrag op straat af door mensen neer te schieten. De recherche moet alles op alles zetten om deze man te vinden en te voorkomen dat hij nog meer slachtoffers maakt. Als ze met behulp van vide ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NET 5

Kleine Baby's, Grote Zorg

Per jaar bevallen 2600 vrouwen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis die speciale zorg nodig hebben bij de geboorte van hun kind. Dit kan onder andere gaan om baby’s met een groeiachterstand of veel te vroeg geboren baby’s. In ... 

Veronica

Airways Airways: Aflevering 17

In dit realityprogramma volgen we de dagelijkse bedrijvigheid rondom de Australische luchtvaartmaatschappij Tiger Airways. Alle stress en het plezier van reizen komen bij elkaar; van verdwenen bagage en vertraagde vluchten tot ... 

NET 5

Dorpsdierendokters Dorpsdierendo ...

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, k ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 5

Extreme Bruiden

Amerikaanse realityserie waarin een aantal echtparen in spe tijdens de voorbereidingen en de huwelijksdag op de voet worden gevolgd. De huwelijksdag behoort de mooiste dag van hun leven te zijn. 

RTL 7

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

SBS 6

Beestengeluk

Dierengelukzoeker Piet Hellemans ontvangt op een boerderij in Nederland een aantal dieren. Samen met hun baasjes geeft hij uitleg over hoe het dier bij iemand thuis mogelijk nog gelukkiger zou kunnen zijn. Rob Verlinden bekijkt ... 

RTL 4

Carlo & Irene: Life 4 You

Patricia Paay is de gast van na zessen. Ook Tijl Beckand en Ruben van der Meer komen langs en wel voor 'De Grote Improvisatieshow'. Verder gaan Esmee van Kampen en Jeffrey Schenk in duet, én komt een heuse datingdoctor langs ... 

RTL 7

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL 4

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor moderne vrouwen en mannen die belang hechten aan een optimale gezondheid en die volop willen genieten van het mooie leven. Gewoon thuis, onderweg of waar ook ter wereld. 

NET 5

Cupcake Girls

In dit programma worden beste vriendinnen en zakenpartners Heather en Lori gevolgd tijdens het opbouwen van een cupcake-imperium. Het runnen van een keten is moeilijker dan gedacht en het duo maakt dan ook veel hectische en hil ... 

RTL 4

RTL Snowmagazine

Compilatieaflevering. Sander en Sharon hebben dit seizoen onder meer de Maurienne Vallei bezocht. Een terugblik op de meest mooie, leuke, grappige en spannende momenten in dit gebied. 

RTL 8

Don't Tell The Bride

Britse realityserie waarin de bruidegom met een budget van 12.000 pond de locatie, de taart en verder alles wat erbij hoort, zelfs de trouwjurk, moet kiezen. Zal hij de juiste keuzes maken voor de perfecte bruiloft? 

Nederland 3

Polleke

Dramaserie. De 11-jarige Polleke groeit op in de grote stad bij haar excentrieke moeder. Ondertussen moet ze ook een beetje zorgen voor haar vader. Behalve vader is hij ook dichter en junkie! 

NET 5

Cupcake Girls

In dit programma worden beste vriendinnen en zakenpartners Heather en Lori gevolgd tijdens het opbouwen van een cupcake-imperium. Het runnen van een keten is moeilijker dan gedacht en het duo maakt dan ook veel hectische en hil ... 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 7

Onder Zee

Aan boord van de Walrus proberen de manschappen zich het zo comfortabel mogelijk te maken. De onderofficieren verbouwen hun verblijf en de schipper ziet er op toe dat al het afval goed wordt verwerkt. Enkele manschappen zijn ze ... 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met vandaag: Casper en Emma, Picknick met taart, Elmeri maakt een vogelhuisje. 

RTL 4

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

RTL 7

Hollands Glorie

Documentairereeks over succesvolle Nederlandse maritieme bedrijven, die vooruitkijken en innoveren om succesvol te blijven. Binnen de ondernemingen worden innovatieve processen, ontwikkelingen, en medewerkers gevolgd. 

RTL 7

Ondernemerszaken

Informatief programma voor bedrijven en ondernemers. Elk thema wordt ondersteund door voorbeelden van de werkvloer, gesprekken met ondernemers en managers, en praktijkcases. 

RTL 4

Altijd Jong

Beauty- en lifestyleprogramma waarin onderzocht wordt hoe je gezonder, vitaler en gelukkiger kunt worden. 

RTL 7

Business-channel.nl

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

SBS 6

Het beste paard van stal

Elke week komt er een andere bijzondere en exclusieve Europese paardenstal aan bod waar gekeken wordt naar de gebouwen en de indeling van de verschillende ruimtes. 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

NET 5

Move That Body

Aan het begin van elke werkdag kan de kijker vanuit huis meedoen aan een energieke workout en zo de conditie verbeteren en strakker in het vel komen te zitten. Een personal trainer doet in de studio de oefeningen voor, daarbij ... 

RTL 5

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

NET 5

The Doctors

In The Doctors snijdt een panel van de beste medische specialisten gezondheidsonderwerpen aan. Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord. De onderwerpen w ... 

RTL 4

Tracks & Trails

Het gletsjergebied van Les Deux Alpes biedt bijna het gehele jaar door prima wintersportmogelijkheden. Voor ski-openingen en -afsluitingen is het natuurlijk een ware hotspot. Ski-touring, freeride en heerlijk ontspannende glets ... 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

Ben jij al naar een Open Dag geweest? Tienduizenden kinderen gaan op bezoek bij middelbare scholen. Wat is belangrijk om te weten over je nieuwe school? Verder in het Zapp Weekjournaal: goochelen is weer helemaal in! Milou praa ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Samenvattingen van de Eredivisiewedstrijden van vandaag. 

Nederland 1

NOS Studio Voetbal

Discussieprogramma over voetbal. 

Nederland 2

Onze man in Teheran

Het was de liefde die Erdbrink twaalf jaar geleden naar Iran bracht. Hij trouwde er en is intussen kind aan huis in een land waar nog maar heel weinig westerse journalisten mogen werken. Erdbrink spreekt de taal vloeiend; hij m ... 

Nederland 2

Kruispunt

Tegen de achtergrond van de vele veranderingen in de zorg volgt Kruispunt een wijkverpleegkundige die zijn cliënten moet leren om 'mee te veranderen'. Verder een kijkje in het leven van mantelzorgster Ria, die al negen jaar vo ... 

Nederland 2

De Kist

Ivan Wolffers leeft al meer dan 12 jaar met een ongeneeslijke vorm van prostaatkanker. Hij heeft in die periode, naast boeken over gezondheid en afvallen, vier boeken geschreven over het leven met zijn ziekte. 

Nederland 2

Podium Witteman

Wekelijks muziekprogramma dat een podium biedt voor verhalen en liveoptredens van jong talent en topmusici, de grenzen van de klassieke muziek overschrijdend naar pop-, jazz- en wereldmuziek. 

Nederland 3

3 Op Reis

Geraldine reis af naar Afrika om Ghana te bezoeken. Vanuit Arcra gaat ze naar de grootste waterval, Wli. Om daar te komen moet ze eerst een grote angst overwinnen, apen. En Evi reist van Parijs via een artistieke route naar de ... 

Nederland 1

Boer zoekt Vrouw

Bij de vijf boeren zijn nog vijf vrouwen over met wie ze een dagje uit gaan. De boeren gaan rolschaatsen, een middagje koken, koorddansen in het circus, midgetgolfen of dieren verzorgen in de dierentuin. Een goed moment om elka ... 

Nederland 3

Homeland

Carrie krijgt een tip van Redmond, naar aanleiding van Quinns ontdekking. Saul vraagt een gunst van een oude vriend. Fara onthult een diep gewortelde samenzwering. 

Nederland 2

VPRO Tegenlicht

Er verschijnen nieuwe sterren aan het firmament. Maar ze zingen niet, ze acteren niet, nee, ze schrijven boeken, intellectuele boeken. Bijvoorbeeld over vermogensongelijkheid en klimaatsverandering. De Franse econoom Thomas Pik ... 

Nederland 1

De Reünie

Prins Willem Alexander Mavo Vlissingen, 1986. Won werkt van kleins af aan hard in het Chinese restaurant van zijn ouders, heel hard. School vindt hij niet zo interessant. Na de mavo wil hij zijn vleugels uitslaan en naar Amster ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Nieuws, sport en achtergronden. 

Nederland 1

Andere tijden sport

Een spreekwoordelijk standbeeld voor de man die grote klassiekers op de weg won en in 1996, in de late herfst van zijn imposante loopbaan, wereldkampioen veldrijden werd in het Franse Montreuil: Adrie van der Poel. Van der Poel ... 

Nederland 3

The Graham Norton Show

In deze show ontvangt Graham David Tennant, Olivia Colman, Harvey Weinstein en Jessie J. 

Nederland 2

De Monitor

Worden mensen gek gemaakt door de Sociale Dienst? Uit ons onderzoek blijkt van wel. Ook krijgen we een reactie van de kinderpornopsychiater en vertellen we het verhaal van Gaby. Haar euthanasie is als ‘onzorgvuldig’ bestemp ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Het sportnieuws van de dag. 

Nederland 2

Kunstuur

In Nederland wordt hij 'het rugzakje' genoemd, in België noemen ze hem liefkozend 'bolleke': de Fiat 500. Hoe is het ontwerp van deze kleine auto tot stand gekomen? 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Nieuws speciaal voor jonge kijkers. 

Nederland 2

De Kennis van Nu

De crisis heeft het geloof in de Europese eenwording een flinke knauw gegeven. Europa, de euro, samenwerking, het zijn niet de woorden waar de burger nu op zit te wachten. En toch is Geert Mak ervan overtuigd dat na de crisis e ... 

Nederland 3

De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten, de Jakhalzen en LuckyTV. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 2

Eucharistieviering

De rechtstreekse eucharistieviering op de tweede Zondag door het jaar komt vanuit de St. Petruskerk te Uden. Celebrant: pastoor Theo van Osch. 

Nederland 3

VPRO Boeken

Guus Kuijer (Amsterdam, 1942), nationaal en internationaal gelauwerde auteur (een Gouden Griffel voor 'Met de poppen gooien', 'Krassen in het tafelblad', 'Het boek van alle dingen', een Deutsche Jugendliteraturpreis, een Staats ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 2

Soefisme en zen

Wat is de bindende factor binnen zes van de grote religieuze stromingen? Het antwoord ligt verborgen in de tempel van de 'Universeel Soefisme' beweging. Hoe werd voormalig minister van financiën, Johan Witteveen, voorman van d ... 

Nederland 3

Zapp Music Challenge

Jonge talenten treden op met beroemde muzikanten. Hij is saxofonist, speelt dwarsfluit en is bandleider van New Cool Collective. Jazzmuzikant Benjamin Herman daagt Melle uit om samen te spelen! 

Nederland 3

Gek op jou!

Yes-R gaat langs bij verliefde kinderen, die hem om hulp hebben gevraagd. Samen schrijven ze een liefdesrap om zijn of haar grote liefde te overtuigen. Gaat de ander mee om de afzender te ontmoeten? 

Nederland 3

Jill

De 23-jarige Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. In het programma geeft Jill ook jou alle tips&tricks om zelf aan de slag te gaan. 

Nederland 2

Zwart Wit

Documentaireserie over het verloop van het integratiedebat. Vandaag de erfenis van Janmaat. Zijn familie en weduwe blikken voor het eerst terug op het leven van Hans Janmaat. Zijn politieke loopbaan werd getekend door processen ... 

Nederland 2

Grimassen

Bekend is dat Javier Guzman in 1977 in Las Palmas (Gran Canaria) geboren is en op z'n zevende met zijn broertje en moeder naar Nederland vlucht om aan zijn aan alcohol verslaafde vader te ontsnappen, maar bijna niemand weet hoe ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 1

Kerkdiensten (EO)

“Dorst?” is dit jaar het thema van de ‘Week van Gebed’ voor de eenheid van christenen. Deze gebedsweek wordt van 18 tot en met 25 januari overal ter wereld gehouden. In het kader van de Week van Gebed zendt de EO op zon ... 

Nederland 3

Zapp Music Challenge

De meiden Emma en Iris uit Oss spelen altijd klassiek. Emma van tien jaar houdt van het geluid van haar cello. Ook Iris doet niets liever dan muziek maken op haar viool. Ze hebben geen idee hoe het zal zijn om met een rockband ... 

Nederland 1

Buitenhof

Buitenhof 18 januari 2015 *Jeroen Dijsselbloem Op het moment dat zijn partij een cruciaal congres houdt is minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep Jeroen Dijsselbloem te gast in Buitenhof. Moet de Partij van de ... 

Nederland 3

Zapp Music Challenge

De veertienjarige Noa uit Almelo schrijft het liefst muziekteksten die over haar eigen leven gaan. Ze schrijft dus vaker een nummer, maar nu is het wel heel special. Noa krijgt hulp van een van de beste singer-songwriters van N ... 

Nederland 3

Zapp Music Challenge

David uit Almere lijkt een beetje op Michael Jackson in zijn jonge jaren. Niet alleen qua kapsel maar ook omdat hij muziek maakt. Op zijn drumstel midden in de woonkamer speelt hij reggae, salsa, pop en rock. Zou David van veer ... 

Nederland 3

Zapp Music Challenge

Julie is nog maar 11 jaar, maar alles in haar leven draait om pianospelen en dan voornamelijk het spelen van klassieke muziek. Will Maas, de toetsenist van de band van Ilse DeLange, heeft een enorme uitdaging voor Julie. Durft ... 

Nederland 3

Zapp Music Challenge

Rapteksten schrijven op zijn telefoon. Dat doet de dertienjarige Rayvano graag. En nu krijgt hij de mogelijkheid om dat samen te doen met niemand minder dan rapper Typhoon. Gaan Typhoon en Rayvano de nieuwe track laten horen ti ... 

Nederland 3

Studio Snugger

Is het kletspraat of niet? Daar gaat het om bij Studio Snugger! Met de volgende onderwerpen: dansen op pindakaas, spek helpt tegen een bloedneus en er zitten monsters onder je bed. 

Nederland 2

De Verwondering

Jan Terlouw is schrijver en voormalig politicus van D66. Jan Terlouw is vooral bekend van zijn boeken Oorlogswinter en de Koning van Katoren. De 83-jarige Terlouw schrijft nog steeds, nu vooral detectives samen met zijn dochter ... 

Nederland 1

Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 12 januari tot en met 15 januari 2015. Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen. 

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma. Na een succesvolle serie rondom het WK Voetbal komen in Zappsport weer alle takken van sport voorbij. 

Nederland 2

Bakkie Troost

Deze week zien we twee vrouwen, Henrike Prins en Janet Witvliet, die elk op een heel eigen wijze met de dood geconfronteerd werden. Hoe proberen ze hiermee om te gaan? 

Nederland 3

Bikkels

Meintje (11) heeft een blinde vader en een moeder die nauwelijks kan zien. Dat houdt in dat Meintje vaak de ogen van haar ouders is. Soms is dat een grote verantwoordelijkheid. Als ze met haar ouders in het openbaar vervoer rei ... 

Nederland 3

Taarten van Abel

Bjorn (12) maakt een taart voor Sjaak van Moorsel, zijn leraar en rugzakbegeleider op de basisschool. Als enige in Nederland heeft Bjorn de verouderingsziekte Progeria. Daardoor is hij veel kleiner dan andere kinderen van zijn ... 

Nederland 2

Geloofsgesprek

Theo van Osch van de Petruskerk in Uden is de nieuwe gastheer voor bisdom Den Bosch. Authenticiteit, Lourdes en een optimistisch geloof typeren hem. 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

De vijfde editie van de Flamenco Biënnale Nederland. Een nieuwe lichting dansers, choreografen en musici onderzoekt de grenzen van de flamencokunst: spannende allianties met andere genres en stijlen. Twee dagen lang zijn drie ... 

Nederland 3

EBBA Awards

Verslag van de uitreiking van de EBBA Awards, de prijzen die op Eurosonic Noorderslag uitgereikt worden aan veelbelovende Europese artiesten die het afgelopen jaar succesvol buiten de eigen landsgrenzen hebben gedebuteerd. Name ... 

Nederland 3

Het Beste van 101TV

De allerbeste shots van de digitale zender 101TV. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag.