Uitzending gemist

18 November 2017

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisie-duels van het weekend. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Nederland 1

Line of Duty

Ds Steve Arnott denkt dat Waldron een duister geheim met zich meedraagt. Maar terwijl DI Cottan geprezen wordt voor het oplossen van de zaak Waldron, zijn de schijnwerpers op Arnotts gedrag gericht. 

SBS 6

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.  

SBS 6

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

RTL 5

DINO.

Jamai is te gast. Samen met Jandino gaat hij zingend improviseren. Verder schuiven vlogster Monica Geuze en zanger Jayh aan. Met zowel Jamai, Monica als Jayh speelt Jandino 'Heb Ik Wel/Heb Ik Niet Gedaan'. In 'Ik Kom Zo Bij U' ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Kan de luchtvaart blijven groeien als we klimaatdoelen willen halen? Willen we de opwarming van de aarde onder de 2 graden houden en de doelen uit het akkoord van Parijs halen, dan moeten de betrokken landen grotere stappen zet ... 

SBS 6

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op 1 miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

Nederland 1

De Kwis

Dit keer is Frits Spits te gast. 

Nederland 3

Andere Tijden

In januari 1981 verdrinken drie Nederlandse marinemannen in de Ierse Zee als hun vliegtuig, een Breguet Atlantic tijdens een patrouille missie naar Russische onderzeeboten in zee stort. Reden: een kapot hoogteroer. Acht jaar da ... 

RTL 4

&Chantal

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ... 

Nederland 1

Hollands Hoop

Fokke zet de boeren onder druk om Sasha tevreden te stellen, met een onbedoeld bijeffect. Daarnaast lijken schuldgevoelens rond zijn betrokkenheid bij de dood van Matthias zijn beoordelingsvermogen te beïnvloeden. Machteld ont ... 

RTL 4

De Grote Improvisatieshow

Gasten: Loretta Schrijver, Rick Paul van Mulligen, Jamai Loman en Mimoun Oaissa. 

RTL 7

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts

Verslag van de Grand Slam Of Darts. Eén keer per jaar meten de toppers van dartbonden PDC en BDO zich in dit rechtstreekse duel. Verspreid over acht poules bepalen 32 spelers wie kans maken op de eindzege. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

Lang Leve de Muziek Show

Vanavond in Lang Leve de Muziek Show drie basisscholen uit de provincie Groningen. Het thema is 'latin music' en singer-songwriter Nielson beoordeelt de muziekvideo's die de klassen hebben gemaakt samen met YouTubers Ponkers. K ... 

Nederland 1

Blauw Bloed

Koning Willem-Alexander is op verjaardagsvisite geweest in Lelystad. De gemeente viert dit jaar, net als de koning, haar vijftigste verjaardag. In het stadhuis sprak de koning met de eerste inwoners van Lelystad. Bijvoorbeeld m ... 

RTL 5

Foute Vrienden

Programma waarin Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen wat hij moet zeggen. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Leer Mij Wijn Kennen

Kort informatief programma waarin presentatrice Froukje de Both de beste sommeliers ontmoet. Ze leert alles wat ze altijd al wilde weten over wijn. 

Nederland 2

Nederland Zingt

Op een kruispunt van twee belangrijke wegen, die van Monster naar Leiden en die van Scheveningen naar Delft, ontstond het dorpje Die Haghe dat zou uitgroeien tot Den Haag. Aan dat kruispunt bevond zich al in de 13e eeuw een hou ... 

RTL 4

Bakken Doe Je Zo

Programma dat de kijker binnen één minuut laat zien hoe makkelijk lekker bakken kan zijn. 

Nederland 1

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

RTL 7

RTL GP: Jeffrey Herlings - Rise ...

Documentaire over het grootste motocrosstalent uit Nederland: Jeffrey Herlings. We volgen de Brabander tijdens zijn debuutseizoen in de MX1-klasse. Lukt het hem om net zo goed te presteren als in de MX2-klasse? 

Nederland 1

NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

Nederland 1

MAX Maakt Mogelijk

Ooit werden ze als Nederlander in Nederlands-Indië geboren. Ouderen met een Nederlandse naam die Nederlands spreken en zich Nederlander voelen. Maar toen Indonesië in 1949 onafhankelijk werd en alle Indische Nederlanders naar ... 

SBS 6

Lachen om Home Video's

In Lachen om Home Video's zijn wekelijks de leukste homevideou2019s uit binnen- en buitenland te zien. 

Nederland 2

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. 

RTL 4

RTL Boulevard - Weekend Editie

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met vier deskundigen of meer. In hoog tempo volgen items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty, lifestyle én het wereldwijde web. 

Nederland 3

Checkpoint

Een avontuurlijk testprogramma voor échte jongens en stoere meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland. 

Nederland 1

Het Sinterklaasjournaal

Verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de Goedheiligman in Nederland. 

Nederland 1

Freeks wilde wereld

Freek is in Sri Lanka en op zoek naar zijn lievelingsdieren: slangen. Daarbij is voorzichtigheid natuurlijk geboden, in Sinharaja leven namelijk ook uiterst giftige slangen, die verder nergens voorkomen. De twijgslang die zich ... 

Nederland 1

De Wandeling

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar leven ... 

RTL 4

Eigen Huis & Tuin

Evelyn is deze week in Den Haag om een bezoek te brengen aan 'Expeditie Robinson'-kandidaat en 'RTL Boulevard'-reporter Shelly Sterk. Zij heeft een schuurtje, of beter gezegd een rommelhok, waar ze graag zou willen chillen. Tho ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Nederland 1

Skelterlab

De teams krijgen een achteras van MasterMilo en ze mogen verder alleen gebruikmaken van houten materialen. 

Nederland 1

NOS Sport

Verslag van de World Cup in Stavanger, met vandaag de 500 meter (m/v) en de 1500 meter (m/v). Verder shorttrack: WB in Seoul, Judo: Grand Prix in Den Haag en hockey: World League Nederland - VS. 

Nederland 2

BinnensteBuiten

In de Amersfoortse nieuwbouwwijk Vathorst wonen Hanneke en Ruud Schoordijk in hun zelfontworpen, houten huis. Vooral Hanneke heeft zich van het begin tot het einde met alles rondom de bouw bemoeid, met als uitgangspunt: duurzaa ... 

RTL 7

Truck & Tractor Pulling

Verslag van dit event, waarbij alles draait om tractorpulling. De deelnemers moeten met hun voertuig een zware sleepwagen over een zo groot mogelijke afstand verplaatsen. 

RTL 4

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Nederland 1

Mees Kees

Als Manon geen verkering met Wahed wil, is hij vastbesloten haar weer in de liefde te laten geloven. Kan Mees Kees hem daarbij helpen? 

RTL 5

Holly & Nesim On Tour

Jongerenprogramma waarin Holly Mae Brood en Nesim Najih uitzoeken hoe het fenomeen 'een plotselinge megahit' werkt. Ze gaan langs bij diverse artiesten, zoals The Partysquad, Sharon Doorson en Ayden van Yellow Claw. 

RTL 5

Extreme Bruiden

Amerikaanse realityserie waarin een aantal echtparen in spe en de weddingplanners tijdens de voorbereidingen en op de huwelijksdag zelf op de voet worden gevolgd. 

RTL 5

Holly & Nesim On Tour

Jongerenprogramma waarin Holly Mae Brood en Nesim Najih uitzoeken hoe het fenomeen 'een plotselinge megahit' werkt. Ze gaan langs bij diverse artiesten, zoals The Partysquad, Sharon Doorson en Ayden van Yellow Claw. 

RTL 4

Way Of Living

Informatief programma waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers de halve wereld afreizen om andere manieren van wonen, leven of verblijven te onderzoeken. Daarbij is er ook aandacht voor de aankoop en huur van luxe woningen. 

SBS 6

Dieren op Spreekuur

In dit programma staan verschillende dierenartsen en hun bijzondere patiu00ebnten centraal. De dierenarts speelt een belangrijke rol voor dieren en hun soms bezorgde verzorgers. De beesten worden vaak als volwaardig gezinslid g ... 

RTL 8

Totally Fit Kidz

Kinderprogramma waarin presentatoren Elindo Avastia en Ingrid Jansen op pad gaan om basisschoolkinderen en hun ouders te motiveren voor een gezonde leefstijl. 

RTL 5

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

SBS 6

Dieren op Spreekuur

In dit programma staan verschillende dierenartsen en hun bijzondere patiu00ebnten centraal. De dierenarts speelt een belangrijke rol voor dieren en hun soms bezorgde verzorgers. De beesten worden vaak als volwaardig gezinslid g ... 

Nederland 3

De Proefkeuken

Pieter en Willem proberen zelf vissticks te maken. Maar welke vis zit er eigenlijk in dat gekke vierkantje staafje, en hoe maak je zo'n krokant laagje? Ze belanden op een vissersboot waar plotseling een gladde haai in het net b ... 

RTL 7

De Politie Op Je Hielen!

Realityserie over de snelste en gevaarlijkste politieachtervolgingen ooit. Bankovervallers, drugsdealers en andere gewelddadige voortvluchtigen maken de wegen onveilig met bizarre snelheden. 

RTL 7

Greenproject

Informatief programma waarin allerlei aspecten van groen en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan bod komen. 

Nederland 3

De Intocht van Sinterklaas

De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in het Friese Dokkum, een gezellige vestingstad met een prachtig historisch centrum. De Goedheiligman vaart met zijn Pieten de haven van Dokkum binnen, waarna burgemee ... 

Nederland 1

Sterren NL Top 20

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. 

RTL 4

Ontdek Curaçao

Informatief reisprogramma over Curaçao. Martine Hauwert crost over Curaçao, bezoekt musea en spreekt met bijzondere mensen over hun passie. Kok Justin Niessen bereidt wekelijks een typisch gerecht van het eiland. 

SBS 6

Bonje met de Buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. De Amsterdamse Janine heeft het helemaal gehad met ha ... 

SBS 6

Met de deur in huis

Tineke Schouten geeft in de nieuwe spelshow Met de deur in huis rondleidingen door de huizen van de sterren. In de gedaante van verschillende typetjes laat zij het panel in de studio een huis zien, trekt ze lades open en snuffe ... 

Nederland 3

Studio Snugger

Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbij komen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'? 

RTL 4

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor jonge en actieve personen die waarde hechten aan een mooi, gezond en gelukkig leven. 

Nederland 3

Zapplive

Iris verhoek, de winnares van The Voice Kids dit jaar treedt op met haar nieuwe single en Jasper en Marius Gottlieb vertellen over hun nieuwe programma Superbrein. 

Nederland 1

Gek op jou!

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, m ... 

RTL 4

Droom Van Een Tweede Huis

Informatief programma waarin presentatrice Corine Boon vakantiegangers op vakantieparken ontmoet en op zoek gaat naar het antwoord op de vraag: hoe lekker kan het zijn om in eigen land vakantie te vieren? 

Nederland 3

Zapplive

Sascha Visser en Jasper en Marius Gottlieb zitten op de bank! We leren ze beter kennen met het Wat Wie Wiel en praten met Sascha over het nieuwe programma Skelterlab. 

Nederland 3

Checkpoint

Kun je een brandje blussen met een kledingkast? Hoe verstop je je hut voor vandalen? En wie zijn er beter in het gips, de jongens of de meiden? 

Nederland 3

Zapplive

Interactief magazine dat je helemaal op de hoogte houdt. Met bekende gasten en te gekke spellen. 

Nederland 3

Zappsport

Voor The battle judo hebben Ron en Naomi niet de minste toppers geregeld. Sanne van Dijke is Europees Kampioen en Michael Korrel werd vorig jaar derde op het EK. Zij stomen de twee teams klaar voor het gevecht om de Zappsport-b ... 

Nederland 3

Zapplive

Interactief magazine dat je helemaal op de hoogte houdt. Met bekende gasten en te gekke spellen. 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Sia, Ramin en Tobias komen naar de studio om over Spangas te praten! En ze spelen het verjaardagsspel! JoeyBravo en Rasskulz geven een flitsend optreden met hun nieuwe single 'Champs'. En wie staat er deze week op de felbeg ... 

SBS 6

Dierenpark Emmen

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.  

SBS 6

Dieren op Spreekuur

In dit programma staan verschillende dierenartsen en hun bijzondere patiu00ebnten centraal. De dierenarts speelt een belangrijke rol voor dieren en hun soms bezorgde verzorgers. De beesten worden vaak als volwaardig gezinslid g ... 

Nederland 1

NOS Journaal

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Nederland 3

De Nacht van de Popmuziek

Liveprogramma met bijzonder en vaak nog nooit vertoond archiefmateriaal voor popliefhebbers. Alleen maar liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en verzamelaar Fenno Werkma ... 

Nederland 1

The Lawyer

Therese heeft het psychisch zwaar in de politiecel, en dat terwijl ze voor de rechter moet uitleggen hoe het pistool in haar auto kwam. Frank en Sara twijfelen of het het waard is verder te zoeken naar de moordenaar van hun oud ... 

Nederland 2

2Doc

Op zondag 18 november zou Joost Zwagerman 55 jaar zijn geworden. Die dag wordt ook voor het eerst de Joost Zwagerman Essayprijs uitgereikt. Coen Verbraak maakte een documentaire over Joost Zwagerman (1963-2015). Daarin komen vr ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Nederland 3

3 Op Reis

Chris begint aan een roadtrip die hem door drie landen brengt: Azerbeidzjan, Georgië en Turkije. Vandaag trapt hij af in de hypermoderne hoofdstad van Azerbeidzjan: Baku. Voor Nienke eindigt deze week haar roadtrip door het ho ... 

Nederland 1

Nederland op film

Aan de hand van de films die Nederlandse amateurfilmers maakten tijdens de sinterklaasviering thuis, en tijdens de intocht van de Sint en zijn Pieten, wordt het verhaal van de viering van het feest in Nederland verteld. Voor ve ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live beelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag. Ook met interviews en reportages. 

Nederland 1

Songs of Praise

De oude traditie om te danken voor de opbrengst van de oogst is in kerken springlevend. Geloofsverhalen en liederen uit Engeland waarin dankbaarheid centraal staan wisselen elkaar af.