Verborgen Verhalen

De tv-serie 'Verborgen Verhalen' is gebaseerd op waargebeurde verhalen van kinderen, nagespeeld door acteurs. Bij ieder verhaal hoort een wijze bijbelspreuk die ook nu nog actueel is.

Nina danst al vanaf haar tweede jaar, het is haar lust en haar leven. Ze zit op de dansacademie en moet een belangrijke solo dansen. De andere meiden uit haar klas zijn jaloers, ze zeggen dat het nergens op slaat dat zij de solo krijgt. En als Nina bij klassiek ballet te horen krijgt dat ze spaghettibenen heeft, wordt ze vreselijk onzeker. Misschien kan ze wel helemaal niet dansen?

Bron: EO

Meer Afleveringen van Verborgen Verhalen

Nederland 3

Verborgen Verhalen

Anna heeft totaal geen zin in kerst. Mooie versiering, lekker eten, goede cadeaus, maar bij haar thuis is het crisis! Ze verwacht hoogstens een nieuw paar sokken. Maar dit jaar pikt ze het niet meer: Anna wil meer! 

Nederland 3

Verborgen Verhalen

Megan besluit om vegetarisch te worden. Ze vindt het zo zielig voor de dieren dat ze geen vleeshap meer door haar keel krijgt. Alleen heeft haar vader net een grote reclamecampagne binnengesleept, voor vlees! 

Nederland 3

Verborgen Verhalen

Jelle wil vooruit met zijn middelmatige voetbalteam. Jelle vindt de nieuwe jongen in het team, Eric, dan ook maar niets: 'Laat die Eric maar op ballet gaan! Voetballen kan ie niet!' Maar is dat wel de enige reden dat Jelle zo f ... 

Nederland 3

Verborgen Verhalen

Nathan wil online scoren met zijn filmpjes. Hij legt stoere acties van skaters en bikers vast en met succes. Als een motorcrosser voor zijn camera pijnlijk onderuit gaat, dan scoort hij pas echt! Alleen blijkt de pechvogel in d ... 

Nederland 3

Verborgen Verhalen

Trevor gaat op brugkamp, maar wat te doen met Apie? Hij kan onmogelijk slapen zonder zijn favoriete knuffelaap. Maar wat zullen zijn klasgenoten daarvan denken? 

Nederland 3

Verborgen Verhalen

Als Jeska stiekem voor haar webcam danst, voelt ze zich een ster! In de roes van likes en complimenten laat ze één keer teveel zien. Maar dan duiken die naaktbeelden ook in haar echte leven op. 

Nederland 3

Verborgen Verhalen

Leotine. Iedereen noemt haar trouwens Leo. Ook haar ouders. Alhoewel, weten die in al hun drukte nog wel dat ze bestaat? Dat gaat Leo testen: ze doet alsof ze zwanger is. 

Nederland 3

Verborgen Verhalen

Samen met haar hartsvriendin Sanne is Ellis keihard aan het trainen. Doel: auditie voor de dansacademie. Maar de laatste tijd doet Sanne best wel vaag. Ellis ontdekt dat ze verkering heeft. Had ze dat niet gewoon kunnen zeggen? ...