Uitzending gemist

25 Oktober 2015

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

Emilio Guzman: Een Dunne Dekmantel

Cabaretregistratie 

SBS 6

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

Nederland 3

PENOZA

Luther gaat als onderpand voor de partij coke naar de Mexicanen. Carmen heeft 24 uur de tijd. Op het moment dat ze de coke komt afleveren, raakt ze verstrikt in een keiharde confrontatie. Nu Carmen de partij coke kwijt is, gaat ... 

Nederland 1

Focus

Calorieën zijn de 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

SBS 6

Hollands Beste Bloemstylist

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Kanjers Van Goud

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië. 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

SBS 6

Undercover in Nederland

Zelfmoord gedachtes door zorgboerderij 

SBS 6

Undercover in Nederland

Terreur op De Hoge Aard 

Veronica

Formule 1

Samenvattingen van Formule 1. 

RTL 4

Zwarte Tulp

Terwijl Martijn steeds verder in het nauw raakt, voelt Lynn een groter wordende behoefte om zich van hem los te maken. Emma roept de hulp in van een psychiater om met Jisanne te praten. Luuk begrijpt naar aanleiding van de ther ... 

SBS 6

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. 

SBS 6

Thuis op zondag

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde Gouden Koffer met vijf miljoen euro. Daarnaast worden er nog meer mooie prijzen bekendgemaakt. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

RTL 4

Carlo's TV Café

Johnny de Mol is deze uitzending de volwaardige gelegenheidspartner van Carlo. Een drukbezet man die zich naast het winnen van de Gouden Televizier Ring voor 'SynDroom' én de Zilveren Televizier Ster ook nog eens bezighoudt ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Wie Opent Het Slot?

Realityspelprogramma waarin vier BN'ers met hulp van familieleden onderling de strijd aangaan voor de Stichting Heppie. Het doel is de sleutel te veroveren van een sprookjesachtig gelegen vakantieslot. 

RTL 7

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

RTL 8

Kattenoog: Het Geheim Van De Gri ...

De tieners Robin, Simone en Elias weten alles van heksen, vampiers en weerwolven. Al jaren heerst er in hun dorp Kattenoog een griezelmysterie. De Griezelclub moet het dorp en hun bewoners beschermen. 

RTL 7

RTL GP: Superbike

Verslag van de laatste ronde van het kampioenschap dat wordt afgesloten met een spetterende finale in Qatar. De Nederlander Michael van der Mark krijgt de kans om nog een podiumplaats te pakken in zijn debuutseizoen, na de derd ... 

RTL 8

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

RTL 4

Een Zaak Van Bloemen

Quinty en John bezoeken bloemenwinkels in Leidschendam, Hilversum en Kaatsheuvel en horen daar uiteenlopende verhalen aan over gouden drollen, kikkerverzamelingen en vakantievrienden uit Tanzania. Een vader is blij en ontroerd ... 

Nederland 3

SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait het om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Vijf afleveringe SpangaS. Abel wordt voor het blok gezet als er een kudde kalveren bezorgd wordt op het school ... 

RTL 7

RTL GP: Clio Cup Benelux

Verslag van de voorlaatste races op het circuit van Zolder, België. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 7

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van de GT-races seizoensfinale op het TT Circuit Assen. 

RTL 4

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

SBS 6

Voetbal is Business

In het programma Voetbal is Business staan de businessclubleden en commerciële mensen van een Eredivisie voetbalclub centraal. Zij praten over de zakelijke kant van de voetbalwereld. 

RTL 4

Breakfastclub

Zaterdagochtendtalkshow waarin Tanja Jess en Patrick Martens bekende en onbekende Nederlanders ontvangen in het heerlijke Limburg. Ze spreken hen uitgebreid over lekker, leuk en gezond leven. 

RTL 7

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Woezel & Pip Theaterregistratie 

RTL 7

Greenproject

Informatief programma waarin allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van groen- en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan bod komen. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 7

Business-channel.nl

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

SBS 6

LXRY TV

In LXRY TV zijn bijzondere reizen, de beste chef-koks, auto's en jachten, kunst, events, spraakmakende interieurs, horloges, juwelen en de laatste trends te zien. Het lifestyleprogramma neemt je mee naar unieke plekken en ... 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

RTL 7

Ondernemen Doen We Zo

Tennisspeler Jacco Eltingh is te gast. 

RTL 5

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

SBS 6

Everyday Gourmet with Justine Sc ...

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken. 

Nederland 2

Dus Ik Ben

Volgens filosoof en vechtsportkunstenaar Haroon Sheikh zijn we ons hele leven aan het trainen voor dingen die we belangrijk vinden. En dat is waardevol omdat we via training een andere, diepere beleving van de waarheid krijgen. ... 

Nederland 1

Kun je het al zien?

Late-avond-show met Paul de Leeuw waarin hij de top drie bijzondere momenten van het weekend samenstelt. Het publiek levert de nodige input en Paul krijgt hulp van drie jonge opiniemakers; columniste Nynke de Jong, presentator ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 3

3Lab

Back to 2015; een zoektocht naar de restanten van de cultfilm Back to the Future. Heemennekes en Hellehonden; mythen en sagen in de Gelderse bossen. TreurTeeVee; een absurdistische aflevering over Zelfhaat. 

Nederland 1

Heel Holland Bakt

Er staan wederom drie uitdagende opdrachten op de finalisten te wachten. Zo dienen de drie dames ieder een heerlijk macaron-dessert op tafel te toveren. Wie weet de jury met haar Franse suikercreatie te charmeren? Vervolgens ... 

Nederland 2

VPRO Tegenlicht

Men denkt dat nieuwe technologie wordt ontwikkeld door hippe bedrijven als Google en Apple. Maar is dat wel zo? Welke rol spelen overheid en het bedrijfsleven in het Europese innovatieklimaat? De iPhone kan niet zonder internet ... 

Nederland 1

TV Show

De schrijver van de James Bond boekenreeks vertelt over de oorsprong van de naam van de spion. Hier wordt in de twintigste Bond film, Die Another Day, nog naar verwezen. 

Nederland 3

Zondag met Lubach

Arjen kreeg een rol aangeboden in de serie De Fractie en Daphne Bunskoek, die daar een talkshowhost in speelt, neemt met hem zijn rol door. Verder waren onze koning en koningin op bezoek in China waar ze als sterren werden ontv ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Nederland 1

NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waar de presentator met een aantal voetbalgasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

Nederland 2

De Monitor

Wie weleens te hard rijdt, kent het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). Zij innen alle verkeersboetes. Maar wie zo'n boete niet betaalt, kan flink in de problemen komen. Het CJIB verhoogt de boete, stuurt deurwaarders lan ... 

Nederland 2

Kruispunt

In Rome eindigt de synode over het gezin. Het gezin, als hoeksteen van de samenleving wordt in de ogen van de Kerk ernstig bedreigd. In het westen door het hoge aantal echtscheidingen, in andere delen van de wereld door oorlog ... 

Nederland 2

De Kist

Kefah Allush ontmoet Hanneke Groenteman voor een goed gesprek over leven en dood. Binnenkort neemt Hanneke Groenteman afscheid als presentator van het programma Sterren op het doek. Na het sterven van haar poes, moest ze nadenk ... 

Nederland 2

Podium Witteman

Muziekprogramma met presentator Paul Witteman, huispianist Mike Boddé en klassieke muziekkenner Floris Kortie dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen, met veel ruimte voor jong talent en live ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

Iedereen kent hem: Bond, James Bond. Het is een fenomeen, als spion en als filmheld. Hoe houdt hij het zo lang vol en hoe is het om Bond te zijn? Hoofdrolspeler Daniel Craig vertelt erover. Verder nieuws over Syrië. “We will ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 3

Taarten van Abel

Een lekkerder dessert is er niet. In de smakelijkste kindertalkshow van Nederland bakt bakker Abel samen met een kind een taart voor een speciaal persoon. Ondertussen voeren ze een openhartig gesprek, waarbij taboes niet worden ... 

Nederland 3

De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV. 

Nederland 3

3 Op Reis

Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver, Patrick Lodiers en Chris Zegers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feest overgoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

5 minuten over

Kort gesprek onder leiding van Bastiaan Verberne over de Koran als inspiratiebron. Schrijfster van onder andere het boek 'De meisjes van de Kapsalon' Najoua Bijjir vindt het vooral belangrijk om het positieve uit te dragen vanu ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Vals plat

Daisy van Kampen (59) is een vrouw die geboren is in het lichaam van een man. Nadat haar vader overlijdt wanneer zij 10 jaar is, krijgt zij te horen dat zij voortaan de man in huis moet zijn. Ze probeert hieraan te voldoen door ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Zappsport

Compilatie van recente Zappsport-items. 

Nederland 3

Puberruil Zapp

Jim woont met zijn ouders en broertje in Haarlem. Met zijn vintage bril en hoedje maakt hij de blits in deze stad. Mode is best belangrijk voor hem en het liefst draagt hij gekleurde kleding, want: 'kleur brengt fleur'. Dat is ... 

Nederland 2

Kunstuur

Lucas De Man is in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week, het grootschalige en internationale evenement over de crème de la crème van hedendaags design. Jaarlijks terugkerend onderdeel is de Graduation Show met afstudeerwerk ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 3

Zapp Echt Gebeurd

Isa's (11) overgrootvader was een NSB'er en is tegen het einde van de oorlog gefusilleerd. Haar opa leeft nog en heeft zich altijd enorm voor zijn vader geschaamd. Daarom heeft hij het 60 jaar als geheim bij zich gedragen. Pas ... 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

Met o.a. schrijver Mohammed Benzakour, presentatrice Sylvana Simons, regisseur Peter Krüger en muziek van De Kast. 

Nederland 1

Buitenhof

Zondag 25 oktober 2015 in Buitenhof: --- Guy Verhofstadt over 'De ziekte van Europa' --- Guy Verhofstadt schreef opnieuw een boek over Europa: 'De ziekte van Europa'. Een messcherpe analyse van wat er mis is met de Europese Un ... 

Nederland 3

De Buitendienst van nieuws uit d ...

Britney is het witte konijn van de Buitendienst maar helaas is ze dood. Tom en Nienke komen er achter dat dood doet leven. Ze zien met eigen ogen dat veel dieren eten van een dood kadaver. 

Nederland 3

De Buitendienst van nieuws uit d ...

Het is een van de belangrijkste doodsoorzaken bij mensen: stress. Maar niet alleen mensen hebben daar last van, onze trouwe viervoeters en andere dierlijke metgezellen kunnen ook stress hebben. Neem een hond die de hele dag all ... 

Nederland 3

De Buitendienst van nieuws uit d ...

De presentatoren gaan in hun oude stadsbus Buitendienst op pad voor hét natuurprogramma voor kinderen van 8 tot 80. Ze experimenteren, bouwen en maken zichzelf proefkonijnen. Geïnspireerd door nieuwe wetenschappelijke ontdekk ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Verborgen Verhalen

Als Jeska stiekem voor haar webcam danst, voelt ze zich een ster! In de roes van likes en complimenten laat ze één keer teveel zien. Maar dan duiken die naaktbeelden ook in haar echte leven op. 

Nederland 1

Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 19 oktober tot en met 22 oktober 2015. Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen. 

Nederland 3

De Proefkeuken

Pieter Hulst en Willem Voogd gaan proberen om de lekkernijen die nooit iemand zelf maakt toch eigenhandig in elkaar te sleutelen. Dit keer proberen ze hun eigen drop te maken. 

Nederland 1

WNL Op Zondag

WNL Op Zondag is een rechts georiënteerde ochtendshow op Nederland 1. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten. 

Nederland 3

Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat met Julia mee naar haar voetbaltraining. Dat is wel wat anders dan een balletje trappen op een veldje. 

Nederland 1

Geloofsgesprek

Sinds 2011 is Bovens commissaris van de Koning in de provincie Limburg, of zoals in Limburg wordt gezegd, de gouverneur. Hij heeft een maatschappelijke taak, maar hij is ook een betrokken katholiek. Dat toont hij meer dan eens, ... 

Nederland 1

Eucharistieviering

Op de 30e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van het H. Sacrament te Meerssen. Celebrant: pater Wim van Meijgaarden sss. 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

Near East Up North is een project van componist Martin Fondse en saxofonist Mete Erker. Voor verschillende solisten en het Asko|Schönberg ensemble voor nieuwe muziek is een gloednieuwe suite geschreven vol improvisatie, jazz e ... 

Nederland 3

De Vloer Op Jr.

Onvoorbereid krijgen jonge acteurs een opdracht en improviseren samen een verhaal. De acteurs uit de vaste kern van 'De Vloer Op' werken met verrassend getalenteerde kinderen. 

Nederland 3

VPRO Boeken

In 'De Kozakkentuin' beschrijft Jan Brokken de bijzondere vriendschap tussen Alexander von Wrangel en Fjodor Michaïlovitsj Dostojevski. De levensgeschiedenis van de familie Von Wrangel werd door Brokken eerder beschreven in zi ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Woezel & Pip

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen. 

Nederland 3

Studio Snugger

Showprogramma gepresenteerd door Thomas van Luyn waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbij komen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'? 

Nederland 2

De Verwondering

Komt verwondert u hier mensen! Annemiek Schrijver ontmoet gasten uit verschillende religieuze tradities en maatschappelijke achtergronden. Zij neemt haar gasten mee de stilte van de zondag in om met hen te praten over hun inspi ... 

Nederland 3

Zappsport

In deze aflevering een Hellup Taekwondo met Aylin Akdeniz en de uitreiking van de Latjetrap-schaal van afgelopen seizoen. Welke club staat bovenaan in de eindlijst? 

Nederland 2

Bakkie Troost

Wat betekent het om je man te verliezen, terwijl je hoopvol uitkeek naar herstel van zijn psychische ziekte? Hoe ga om met het sterven van het kindje dat na de geboorte maar kort geleefd heeft. Over verlangen en verlies gesprok ... 

Nederland 3

Poesjes

Oom Boudewijn is stikzenuwachtig want hij krijgt voor het eerst in zijn leven een date over de vloer. Butler Ed belooft hem te helpen, maar dat loopt anders dan gedacht. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.