Uitzending gemist

08 November 2015

SBS 6

Utopia

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Reportage

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Show

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

The Graham Norton Show

In deze show ontvangt Graham Michael Fassbender, Kate Winslet, 50 Cent, Julie Walters en Ellie Goulding. 

SBS 6

Undercover in Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

PENOZA

Boris gaat naar een afgelegen afkickkliniek, maar ook daar krijgt hij geen rust. Carmen komt oog in oog te staan met de man die zij als haar grootste vijand beschouwt. Boris gaat naar een afgelegen afkickkliniek, maar ook daar ... 

Nederland 1

Focus

Documentaire die kijkt naar het effect van een drastisch dieet dat een groep gezondheidsmedewerkers volgt en laat zien dat een dieet met weinig vet slecht is voor gezonde mensen. Vet staat bekend als publieksvijand nummer één ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Kanjers Van Goud

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht ... 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

SBS 6

Thuis op zondag

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Zwarte Tulp

Martijn bezoekt Joeri, die hem begint te verdenken van de moord op zijn vader. Tijdens een bezoek aan Lynn ziet Joeri zijn vermoeden bevestigd en besluit hij Martijn te confronteren. Marieke is er intussen van overtuigd geraakt ... 

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 7

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts

Verslag van het enige televisietoernooi waarbij de toppers van zowel de PDC als BDO aanwezig zijn. Bijzonder is dat drievoudig BDO-wereldkampioen Martin Adams de uitdaging heeft aangenomen en op het toernooi meespeelt. 

RTL 4

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde Gouden Koffer met vijf miljoen euro. Daarnaast worden er nog meer mooie prijzen bekendgemaakt. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

RTL 4

Carlo's TV Café

Deze uitzending vormt Lucille Werner als bekende co-host samen met Carlo een volwaardig gelegenheidsduo. Ook brengt André Hazes jr. zijn nieuwe single 'Niet Voor Lief' ten gehore. 

RTL 4

Carlo's TV Café

Carlo Boszhard vormt samen met een wekelijks wisselende bekende co-host een gelegenheidsduo. Er is niet alleen ruimte voor amusement, spannende spellen en livemuziek, maar ook voor lekker koken en een goed gesprek. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

RTL Snowmagazine

Sophie en Sander zijn in het Oostenrijkse skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. Sander gaat op stap met Angelique en haar dochter Jessie. Zij wonen in het gebied. Angelique is voor een skileraar naar Oostenrijk verhuisd en samen hebben ... 

RTL 7

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL 4

Wie Opent Het Slot?

Realityspelprogramma waarin vier BN'ers met hulp van familieleden onderling de strijd aangaan voor de Stichting Heppie. Het doel is de sleutel te veroveren van een sprookjesachtig gelegen vakantieslot. 

RTL 7

RTL GP: WTCC

Verslag van de elfde race. Het WTCC is met recht een wereldkampioenschap te noemen met races op vier verschillende werelddelen. Op het Buriram International Circuit wordt voor het eerst een WTCC-race in Thailand verreden, uiter ... 

RTL 8

Kattenoog: Het Geheim Van De Gri ...

De tieners Robin, Simone en Elias weten alles van heksen, vampiers en weerwolven. Al jaren heerst er in hun dorp Kattenoog een griezelmysterie. De Griezelclub moet het dorp en hun bewoners beschermen. 

RTL 7

RTL GP: GT Sprint Series

Verslag van de finalerace. Deze wordt verreden op het circuit van Zandvoort in de Zandvoortse duinen. Op de startgrid verschijnen auto's van onder andere Aston Martin, Audi, BMW en Mercedes. 

RTL 8

Naranjina En De Kadekapers

Naranjina is enkele jaren geleden in de haven van Rotterdam beland. Ze heeft geen idee waar ze vandaan komt en waar haar ouders zijn. Samen met haar vrienden, de kadekapers, probeert ze de dit mysterie op te lossen. 

RTL 7

RTL GP: Goodwood Revival

Verslag van dit festival waarbij Lord March de poorten van zijn landgoed opent voor toeschouwers die benzine door de aderen hebben stromen. Op het festival staan auto's uit de jaren 1948 tot 1966 centraal. 

RTL 8

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 4

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

RTL 7

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van de Superlights-seizoensfinale op het TT Circuit Assen. 

RTL 4

Breakfastclub

Zaterdagochtendtalkshow waarin Tanja Jess en Patrick Martens bekende en onbekende Nederlanders ontvangen in het heerlijke Limburg. Ze spreken hen uitgebreid over lekker, leuk en gezond leven. 

RTL 7

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 7

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin ondernemers in gesprek gaan met een (voormalig) topsporter. Er wordt gekeken wat ondernemers en topsporters gemeen hebben en of een ondernemer iets kan leren van een topsportcarrière. 

RTL 7

Business-channel.nl

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

RTL 4

Ik Kom Bij Je Eten

Natasja gaat op bezoek bij René van der Gijp in de presidentiële suite van het Kurhaus. Tijdens een lange strandwandeling hebben ze het over de opkomst, de ondergang en de wederopstanding van Van der Gijp. En tot Natasja' ... 

SBS 6

LXRY TV

In LXRY TV zijn bijzondere reizen, de beste chef-koks, auto's en jachten, kunst, events, spraakmakende interieurs, horloges, juwelen en de laatste trends te zien. Het lifestyleprogramma neemt je mee naar unieke plekken en ... 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

Nederland 3

Hé Frans, Hé Stef

Frans ontmoet kinderen die op de kermis op zijn dorpsplein werken. Stef zoekt naar gelijkenissen met het plein van zijn Nicaraguaanse dorp. Frans ergert zich aan de herrie van die kermis. Maar in Nicaragua kunnen ze er ook wat ... 

Nederland 2

Het Duitsland van mijn moeder

Britta reist af naar het vroegere Koningsbergen. Het is een oude Hanzestad, de geboorteplaats van de beroemde filosoof Immanuel Kant en tevens kroningsstad van Pruisische koningen. Nu heet het Kaliningrad, vernoemd naar een tro ... 

Nederland 3

Zondag met Lubach

In deze laatste aflevering van dit seizoen is een bijzondere gast aanwezig: cijfermagnaat Hans Rosling laat zien hoe data-analyse inzicht geeft in complexe situaties. Verder wordt de reorganisatie van de politie eens goed bekek ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Lost de politiek het asielprobleem op? Het is een crisis die Europa en Nederland diep verscheurt: de komst van honderdduizenden asielzoekers. De asielwoordvoerders van acht politieke partijen over hun visie op de crisis, hun kr ... 

Nederland 1

NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waar de presentator met een aantal voetbalgasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

Nederland 2

Mijlpalen voor Parijs

Voorafgaand aan de belangrijke VN-klimaattop in Parijs (van 30 november tot en met 11 december 2015) is er van 1 tot en met 29 november een wandeltocht vanuit Utrecht naar de Franse hoofdstad. De tocht bestaat uit 29 etappes. D ... 

Nederland 2

Brandpunt Reporter

Reconstructie van de val van justitieminister Opstelten en staatsecretaris Teeven. De crimefighters struikelden over een geheime schikking die Fred Teeven 15 jaar geleden sloot met een topcrimineel. Hoe kwam die schikking ineen ... 

Nederland 1

Kun je het al zien?

Late-avond-show met Paul de Leeuw waarin hij de top drie bijzondere momenten van het weekend samenstelt. Het publiek levert de nodige input en Paul krijgt hulp van drie jonge opiniemakers; columniste Nynke de Jong, presentator ... 

Nederland 2

Kruispunt

Op 7 vrijdag november 1975 explodeerde op het DSM terrein in Geleen een deel van de petrochemische installatie. De enorme klap, tot in verre omstreken te horen, veroorzaakte een vuurzee en een grote ravage. Er vielen 14 doden e ... 

Nederland 3

3Lab

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 2

De Kist

Voor seksuologe en presentatrice Goedele Liekens lijkt geen taboe onbespreekbaar. Daarom vraagt Kefah Allush haar waarom de dood eigenlijk zo vaak nog een taboe is. Zodra Goedele de kist ziet, weet ze direct wat ze erop wil sch ... 

Nederland 2

Veilig in het Bosch

In januari 1943 werden ruim 1200 patiënten en 50 personeelsleden op transport gezet naar Auschwitz. Een deel van het Joodse personeel wist dit transport te ontduiken en op tijd te vluchten. Voormalig personeelsleden, omstand ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 3

De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV. 

Nederland 3

3 Op Reis

Dennis wijkt op het Afrikaanse continent af van zijn James Cook route en bezoekt Zimbabwe. Vanuit de hoofdstad zal hij via verschillende National Parken naar de Victoria Falls reizen. Evi is op de Azoren op het eiland Faial. ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

De Reünie

Programma waarin oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd ontmoeten. Met Patrick Lodiers worden herinneringen opgehaald aan de schooltijd. Maar we staan vooral stil bij de vraag hoe het de klasgenoten daarna is vergaan in h ... 

Nederland 2

VPRO Tegenlicht

We staan op de grens van een wezenlijke gedragsverandering. Het productiemodel waarin mensen werken om dingen te kunnen kopen loopt op zijn eind. We willen niet bezitten, we willen toegang hebben en gebruiken. Wel de lusten, ni ... 

Nederland 1

TV Show

Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en buitenland met een internationale reputatie. Ook het nieuwe seizoen wordt een zoektocht naar bijzondere hoofdpersonen die door hun onor ... 

Nederland 2

Marokkaanse Moeders

Als gescheiden vrouw staat Aisha alleen in de opvoeding van haar twee dochters. Ze hangt sterk aan haar geloof, maar voelt zich heel onafhankelijk. Mannen zullen haar niet meer vertellen wat ze wel en niet mag doen. Nezha is st ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Vals plat

Paskie Rokus (61) was jaren lang een succesvol zakenman. Hij woonde op een landgoed met zwembad en oprijlaan en reed in de duurste auto's. Maar in 2002 ging het mis. Paskie ging failliet en kwam in de schuldsanering terecht. Hi ... 

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi v ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Street Magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om kinderen te verbazen en verrassen met hun magische acts vol humor. 

Nederland 3

Puberruil Zapp

De ruil tussen Ryan en Rens is te zien. Ryan komt uit Venhuizen en doet aan survivalzwemmen. Hij ruilt met enig kind Rens uit Bergambacht die helemaal gek is van het leger. Rens woont met zijn ouders in Bergambacht. Als enig ki ... 

Nederland 2

Kunstuur

Collectie Nederland Een topstuk uit de 17e-eeuwse beeldhouwkunst, een modern glassculptuur of een speciaal voor prins Bernhard vervaardigde Austin Sheerline; deze werken zijn aangekocht door de Nederlandse musea met steun van ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt onder anderen violiste Isabelle van Keulen, harpiste Juliana Myslov en haar ontdekker Remy van Kesteren, jongenssopraan Fook Sars, Componist des Vaderlands Willem Jeths en het Groot Omroepkoor. Romantisch ... 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

Het ziet er soms heftig uit, al die protesten tegen vluchtelingen die naar ons land komen. Want veel mensen willen de opvang niet in hun buurt hebben. Verslaggever Lucas gaat langs bij kinderen in Stevensbeek. Hun dorp was de e ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

Close Up

Conceptuele kunst In de vroege jaren zestig, toen er nog relatief weinig aandacht werd besteed aan minimalistische en conceptuele kunst, begonnen Herb en Dorothy Vogel op onopvallende manier met het kopen van werken van onbeke ... 

Nederland 3

Verborgen Verhalen

Nathan wil online scoren met zijn filmpjes. Hij legt stoere acties van skaters en bikers vast en met succes. Als een motorcrosser voor zijn camera pijnlijk onderuit gaat, dan scoort hij pas echt! Alleen blijkt de pechvogel in d ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

5 minuten over

Bastiaan Verberne bespreekt vers 216 uit hoofdstuk 2 met beeldend kunstenaar Omnia Tagmount. Omnia heeft in haar jonge jaren al veel tegenslagen moeten verwerken. Maar ze heeft geleerd om het positieve hiervan in te zien, en zi ... 

Nederland 1

WNL Op Zondag

WNL Op Zondag is een rechts georiënteerde ochtendshow op Nederland 1. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten. 

Nederland 3

SpangaS

Als Bodil, Renée en Shirley iets uit een oud lokaal moeten ophalen, omdat de verwarming kapot is, wordt Bodil opeens erg bang en vlucht. Abel hoort van actiegroep-leider Pieter dat hij met een zeer geheime dierenbevrijdingsact ... 

Nederland 1

Geloofsgesprek

De weg naar het huwelijk, de vragen aan God wat de juiste weg is, de rijkdom van kinderen en toegevoegde waarde van geloof in het huwelijk. Houden van en beminnen: dat zit in de genen van iedereen. Maar de diepste bron van de l ... 

Nederland 1

Eucharistieviering

Op de 32e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de O.L.V. van Lourdes te Bergen op Zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek. 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

Tom Barman, zanger en gitarist van dEUS, en saxofonist Robin Verheyen, die in België wordt beschouwd als de wonderkind van de Belgische jazz staken de koppen bij elkaar, en vormen samen TaxiWars. De Belgische sopraan Katrien B ... 

Nederland 3

De Vloer Op Jr.

Onvoorbereid krijgen jonge acteurs een opdracht en improviseren samen een verhaal. 

Nederland 3

VPRO Boeken

Te gast is Hans Goedkoop, over zijn boek 'Iedereen was er. Een feest voor Renate Rubinstein'. De schrijfster, journaliste en columniste Renate Rubinstein(1929-1990) vierde haar vijftigste verjaardag op 16 november 1979 met een ... 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

Gasten zijn de Turks-Nederlands schrijfster en actrice Nazmiye Oral; Hans Boutellier, die in zijn onderzoek 'Het seculiere experiment' analyseert hoe het christendom verdween uit het maatschappelijke leven, en Volkert Engelsman ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Buitenhof

Zondag 8 november 2015 in Buitenhof: --- Jozias van Aartsen --- De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen bezocht de UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de VN, om te zien wat zijn stad kan doen aan de vluchtelingenproblemat ... 

Nederland 3

Kindertijd

Bernard, Marco leest 'nijntje vliegt', Alleen thuis, Draakje, Kyra en Sophie gaan spruiten plukken. 

Nederland 3

Studio Snugger

Showprogramma gepresenteerd door Thomas van Luyn waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbij komen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'? 

Nederland 2

De Verwondering

Elsbeth Gruteke, bekend als radiopresentator voor de EO, is sinds oktober te horen vanaf de kansel van de Jeruzalemkerk in Amsterdam-West. Deze dochter van seculiere ontwikkelingswerkers bekeerde zich in Swaziland als dertienja ... 

Nederland 1

Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 2 tot en met 5 november 2015. Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen. 

Nederland 3

Zappsport

In deze aflevering: o.a. een Hellup basketbal met Worthy de Jong en Zappsport is bij het NK skateboarden. 

Nederland 2

Bakkie Troost

Hoe kijk je terug op het leven van je vader, die zich altijd erg betrokken heft getoond? Hoe ga je in de moeilijke momenten van je leven met het sterke verlangen naar je ouders om? Jojanneke Tchalim Esse en Jeannet van Veelen v ... 

Nederland 3

Poesjes

Met sterke verhalen probeert Django indruk te maken op Pippa. Ondertussen doet Oom Boudewijn er alles aan om zijn schaakwedstrijd tegen butler Ed niet te verliezen. 

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

Koor- en samenzang rond het thema 'In dankbaarheid'. We mogen God in alle omstandigheden danken. Zelfs onze gebeden die vol vragen en twijfels zitten, zijn ook omgeven door dankbaarheid. Paulus schrijft dan ook in de Filippenze ... 

Nederland 3

De Proefkeuken

Pieter en Willem proberen zelf chips te maken. En dan niet chips uit een zak, maar die uit een koker; van die chipjes die allemaal exact hetzelfde zijn. Hoe kan dat eigenlijk? Worden die uit identieke aardappelen gesneden? De j ... 

Nederland 3

Weekend met Willie

Willie Wartaal is gek op het weekend, omdat je dan lekker kan doen wat je leuk vindt. Willie gaat met kinderen mee om te zien wat zij doen in het weekend. 

Nederland 3

Zapp Echt Gebeurd

Brenda (11) haar ouders zijn Hare Krishna's. Ze komen oorspronkelijk uit India en hebben een eigen Hare Krishna tempel in hun woonkamer. Wie zijn toch die mensen die dansend en zingend over straat lopen? Ze zien er misschien ee ... 

Nederland 2

De Kapel

Het is niet altijd makkelijk om God te danken, bijvoorbeeld wanneer je met problemen te maken hebt. 

Nederland 3

Kikker

Beertje is jarig en Kikker wil hem verrassen. Kikker heeft zijn cadeautjes verstopt en door raadsels en spelletjes moet Beertje ze zien te vinden. Al snel heeft Beertje er geen zin meer in en is hij niet blij met wat hij heeft ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.