Uitzending gemist

01 November 2015

SBS 6

Utopia

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Show

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Veronica

Formule 1

Raikonen vliegt de lucht in 

Nederland 3

The Graham Norton Show

Graham ontvangt Dame Maggie Smith, Alex Jennings, Bradley Cooper, Sienna Miller en Justin Bieber. 

Nederland 3

PENOZA

De confrontatie tussen de Mexicanen en de andere bende heeft flinke gevolgen. Carmens moeder Fiep ontdekt de waarheid achter de aanslag op Carmen. Carmen gaat met Luther en Storm op zoek naar Boris. Boris is weer verdwenen, Ber ... 

SBS 6

Hollands Beste Bloemstylist

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

SBS 6

Reportage

In een supermarkt in Palm Bay wordt de 21 jarige Robin in gijzeling gehouden. De 59-jarige William Cruise schoot eerder die dag als een dolle om zich heen. Zes mensen zijn gedood. 

RTL 4

Kanjers Van Goud

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weide ... 

Nederland 2

Kunstuur

Programma over beeldende kunst. Met in deze aflevering kunstenaar Jan Schoonhoven en Helen Verhoeven. Kunstuur is hét programma over beeldende kunst. Deze week Kunstuur over 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

Veronica

Formule 1

Samenvattingen van Formule 1. 

SBS 6

Thuis op zondag

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Zwarte Tulp

De prille relatie tussen Felix en Emma wordt tot het uiterste op de proef gesteld. Er wordt namelijk ontdekt dat een van de duurbetaalde zwarte tulpbollen van de Kesters waarschijnlijk al bij de overdracht is verwisseld voor ee ... 

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. 

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde Gouden Koffer met vijf miljoen euro. Daarnaast worden er nog meer mooie prijzen bekendgemaakt. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

RTL 7

RTL 7 Darts: European Championship

Liveverslag van dit toernooi dat wordt gehouden in de Ethias Arena in het Belgische Hasselt. Het thuispubliek kan Kim Huybrechts aanmoedigen, terwijl Nederland kan juichen voor regerend kampioen Michael van Gerwen. 

RTL 4

Carlo's TV Café

Frans Bauer is dit keer de co-host van Carlo. Het is de meest besproken relatie van dit moment: de 66-jarige Patricia Paay en de 24-jarige Maurice Dix. Tot nu toe hulden de twee zich in stilzwijgen, maar in deze uitzending geve ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 7

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

RTL 4

Wie Opent Het Slot?

Realityspelprogramma waarin vier BN'ers met hulp van familieleden onderling de strijd aangaan voor de Stichting Heppie. Het doel is de sleutel te veroveren van een sprookjesachtig gelegen vakantieslot. 

RTL 7

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL 7

RTL GP: TCR Series

Verslag van het tiende raceweekend. Voor de laatste drie races van het seizoen reizen de coureurs af naar Azië. Dit tiende raceweekend wordt gehouden in Thailand. 

RTL 8

Kattenoog: Het Geheim Van De Gri ...

De tieners Robin, Simone en Elias weten alles van heksen, vampiers en weerwolven. Al jaren heerst er in hun dorp Kattenoog een griezelmysterie. De Griezelclub moet het dorp en hun bewoners beschermen. 

RTL 7

RTL GP: GTC Rally

Verslag van de voorlaatste ronde van het Nederlands Rallykampioenschap. De Nederlandse rallytoppers moeten in twee dagen zestien klassementsproeven rijden. Een klassieker op de rallykalender. 

RTL 8

Naranjina En De Kadekapers

Naranjina is enkele jaren geleden in de haven van Rotterdam beland. Ze heeft geen idee waar ze vandaan komt en waar haar ouders zijn. Samen met haar vrienden, de kadekapers, probeert ze de dit mysterie op te lossen. 

RTL 8

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

RTL 7

RTL GP: WEC

Verslag van de zesde ronde van WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden op het circuit van Fuji in Japan. Een thuisrace voor regerend kampioen Toyota, dat dit seizoen nog geen race heeft gewonnen. 

RTL 7

RTL GP: Clio Cup Benelux

Verslag van de seizoensfinale op het TT Circuit Assen. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 7

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van de Supersport- en Sport-seizoensfinale op het TT Circuit Assen. 

RTL 4

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

SBS 6

Voetbal is Business

In het programma Voetbal is Business staan de businessclubleden en commerciële mensen van een Eredivisie voetbalclub centraal. Zij praten over de zakelijke kant van de voetbalwereld. 

RTL 4

Breakfastclub

Zaterdagochtendtalkshow waarin Tanja Jess en Patrick Martens bekende en onbekende Nederlanders ontvangen in het heerlijke Limburg. Ze spreken hen uitgebreid over lekker, leuk en gezond leven. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Bernard, Berend leest 

RTL 7

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

RTL 7

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin ondernemers in gesprek gaan met een (voormalig) topsporter. Er wordt gekeken wat ondernemers en topsporters gemeen hebben en of een ondernemer iets kan leren van een topsportcarrière. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 7

Business-channel.nl

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

SBS 6

LXRY TV

In LXRY TV zijn bijzondere reizen, de beste chef-koks, auto's en jachten, kunst, events, spraakmakende interieurs, horloges, juwelen en de laatste trends te zien. Het lifestyleprogramma neemt je mee naar unieke plekken en ... 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

RTL 5

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Nederland 2

Mijlpalen voor Parijs

In Utrecht start de voettocht "The Climate Miles" naar Parijs, waar eind deze maand de klimaattop wordt gehouden. De tocht is een initiatief van duurzaamheidsorganisatie Urgenda. Presentator Patrick Lodiers spreekt met Urgenda- ... 

Nederland 3

Zondag met Lubach

Het Fyra-debacle, Telefoontag en een antwoord op de vraag of we toch niet wat minder vlees moeten gaan eten. 

Nederland 2

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Nederland 1

NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waar de presentator met een aantal voetbalgasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

Nederland 2

De Monitor

Patiënten krijgen niet altijd hun geld terug als ze teveel betalen aan hun zorgverlener. Dat komt omdat de zorgverzekeraars foutieve declaraties niet één op één terugbetalen. Dat blijkt als we een tip natrekken van een tan ... 

Nederland 2

Kruispunt

In de avond van 20 februari 2015 vindt een dramatisch ongeval plaats op de Gemertsedijk in het Brabantse Erp, waarbij vier vrienden om het leven komen. Wessel, Rens en Sjoerd overlijden ter plaatse. Martyn wordt zwaargewond naa ... 

Nederland 1

Kun je het al zien?

Late-avond-show met Paul de Leeuw waarin hij de top drie bijzondere momenten van het weekend samenstelt. Het publiek levert de nodige input en Paul krijgt hulp van drie jonge opiniemakers; columniste Nynke de Jong, presentator ... 

Nederland 3

3Lab

In de afstudeerfilm 'Tarikat' staat een Islamitische soefi traditie centraal; de Heemenekkes gaan op zoek naar Hellehonden; en in de afstudeerfilm 'Waar zij Waren' gaat over een gevaarlijke vriendschap in een minuscuul dorp. 

Nederland 2

De Kist

Iets meer dan een jaar geleden werd oud-RTL-weerman Peter Timofeeff getroffen door een hersenbloeding. Nog dagelijks moet hij leren omgaan met de gevolgen daarvan. Dat hij nooit meer helemaal de oude wordt, heeft hij geacceptee ... 

Nederland 2

Marokkaanse Moeders

Layla legt haar leven dagelijks vast op beeld, door middel van haar eigen videoblog. Met duizenden volgers vindt zij dat je als Marokkaanse jonge vrouw vooral moet doen waar jij jezelf goed bij voelt. Ze hoopt dat ook haar doch ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt onder anderen de Nederlandse sopraan Charlotte Margiono, componiste Mayke Nas, en de Duitse hoornist Felix Klieser. Dit jaar bestaat De Nationale Opera vijftig jaar. Sopraan Charlotte Margiono zingt tijde ... 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

In de eerste uitzending van dit seizoen maakte Lucas een reportage over Amal, een meisje uit Syrië dat net was aangekomen in Europa. Waar is ze nu en hoe gaat het met haar? Verder meer nieuws over panda's! Hoe komt de panda aa ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 3

Taarten van Abel

Een lekkerder dessert is er niet. In de smakelijkste kindertalkshow van Nederland bakt bakker Abel samen met een kind een taart voor een speciaal persoon. Ondertussen voeren ze een openhartig gesprek, waarbij taboes niet worden ... 

Nederland 2

2Doc

Een half jaar na de verwoestende aardbeving in Nepal trekt Jessica Villerius opnieuw de bergen in. Hoe gaat het met de slachtoffers die toen eerste hulp kregen? Leeft het zwaargewonde jongetje nog dat de artsen hebben gered? 

Nederland 3

De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV. 

Nederland 3

3 Op Reis

Evi reist af naar de Azoren. Deze relatief onbekende eilandengroep staat bekend om haar overweldigende flora en fauna. Onze Belgische 3 Op Reis-presentatrice maakt met beide kennis. Zowel boven- als onderwater. Dennis is in he ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

De Reünie

Programma waarin oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd ontmoeten. Met Patrick Lodiers worden herinneringen opgehaald aan de schooltijd. Maar we staan vooral stil bij de vraag hoe het de klasgenoten daarna is vergaan in h ... 

Nederland 2

VPRO Tegenlicht

Wat als wij zonder banken zelf geld zouden kunnen creëren? Geld dat niet te vervalsen is, in waarde niet áf- maar juist toeneemt en zonder transactiekosten wereldwijd kan worden verstuurd. Het bestaat en wordt door sommigen o ... 

Nederland 1

TV Show

Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en buitenland met een internationale reputatie. Ook het nieuwe seizoen wordt een zoektocht naar bijzondere hoofdpersonen die door hun onor ... 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

Gasten zijn Annemarie Jorritsma die voor haar partij, de VVD, de Eerste Kamer is ingegaan, Kaouthar Darmoni en Tom Mikkers over leven en verlies, en theatermaker en regisseur Ola Mafaalani. Muziek is er van Giovanca. 

Nederland 1

Buitenhof

Zondag 1 november 2015 in Buitenhof: --- Emile Roemer pleit voor miljonairsbelasting --- Deze week zette SP-leider Roemer zijn handtekening onder een oproep tegen de verharding van het vluchtelingendebat. Maar wat levert deze ... 

Nederland 2

Documentaires Boeddhistische Omroep

Tel Aviv, 2003. Nitzan, een meisje van begin twintig, vertrekt naar Tokio om de stress, de angst en de militaire dienstplicht in Israël te ontvluchten. Ook in Tokio vindt ze geen rust en dus vervolgt Nitzan haar reis naar New ... 

Nederland 3

Verborgen Verhalen

Trevor gaat op brugkamp, maar wat te doen met Apie? Hij kan onmogelijk slapen zonder zijn favoriete knuffelaap. Maar wat zullen zijn klasgenoten daarvan denken? 

Nederland 2

5 minuten over

Kort gesprek onder leiding van Bastiaan Verberne over de koran als inspiratiebron. De Bosnische Adnan Delic is in Nederland geboren en getogen. Zijn ouders zijn ruim 20 jaar geleden uit Bosnië gevlucht vanwege de oorlog. Zes j ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Vals plat

Meike Helleman (25) is net een jaar uit een kliniek voor haar eetstoornis. Toen haar beste vriend Leonardo in een familiecrisis terecht kwam merkte ze voor het eerst hoe oncontroleerbaar het leven is. Komende uit een gezin waar ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Zappsport

Compilatie van recente Zappsport-items. 

Nederland 2

Dus Ik Ben

Eric Kaplan is filosoof en schrijver van de comedyserie The Big Bang Theory. Met als uitgangspunt de vraag of de Kerstman bestaat ontvouwt Kaplan zijn ideeën over fantasie en het perfecte moment; 'Er zijn een hoop dingen waar ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Puberruil Zapp

Femke komt uit het Drentse Roden, is een stoere meid en ziet af en toe geesten. Ze ruilt met Sem die geboren is als jongen maar nu vrolijk door het leven gaat als meisje. Sem is geboren als een jongen maar voelt zich eigenlijk ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

Tijd voor MAX

Er zijn veel verschillende bewegingsstoornissen, waarvan Parkinson de meest voorkomende is. De gevolgen zijn veel groter dan vaak wordt gedacht. Naast motorische beperkingen, krijgen mensen met een bewegingsstoornis vaak te mak ... 

Nederland 3

De Proefkeuken

Pieter en Willem proberen kauwgomballen te maken. Ballen waarmee je enorme bellen kunt blazen. Alleen, waar maak je kauwgom van? Niemand die de ingrediënten voor een kauwgombal in zijn keukenkastje heeft staan. 

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

Koor- en samenzang rond het thema 'Met Jezus onderweg'. Wat heerlijk dat we met Jezus 'onderweg' kunnen zijn. En Hij zegt het niet alleen in theorie 'Ik ben de weg', maar Hij werd ook Mens om naast ons te kunnen lopen. 

Nederland 1

WNL Op Zondag

WNL Op Zondag is een rechts georiënteerde ochtendshow op Nederland 1. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten. 

Nederland 3

Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal mee vissen met Yaruba en zijn oma. Hij komt erachter wat er leuk is aan vissen en hoe moeilijk het is om een vis te vangen. 

Nederland 3

Zapp Echt Gebeurd

Belinda (11) haar moeder is zwakbegaafd. Na haar geboorte in India is ze ondervoed geraakt waardoor haar hersenen zijn beschadigd. Ze is niet in staat om voor haar dochter te zorgen, dus woont Belinda sinds een paar jaar bij ha ... 

Nederland 2

De Kapel

Jezus noemt Zichzelf 'de Weg'. Dat komt bij sommige mensen nogal arrogant over. 

Nederland 3

SpangaS

Lef heeft pijn, maar durft niets te zeggen. Shirley en Tinco denken dat het weer goed gaat tussen hun ouders totdat hun vader met een verrassende mededeling komt. Tinco moet op gesprek komen bij Miss Madge. * Abel maakt zich dr ... 

Nederland 1

Geloofsgesprek

Als misdienaar bij uitvaarten zag diaken Rob Polet hoe naasten met veel verdriet afscheid namen van hun dierbaren. Maar ook dat diezelfde naasten veel troost haalden uit hun geloof. Die ervaringen zijn bepalend geweest voor zij ... 

Nederland 1

Eucharistieviering

Op Allerheiligen komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van de H. Nicolaas te Amsterdam. Celebrant: kapelaan Jim Schilder. 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

Pianist Shai Maestro is een jong, veelbesproken talent. Hij kreeg bekendheid als vaste pianist van bassist Avishai Cohen. Na 5 jaar bij dit trio voelde Maestro dat hij een nieuwe weg moest inslaan en richtte in 2010 het Shai Ma ... 

Nederland 3

De Vloer Op Jr.

Onvoorbereid krijgen jonge acteurs een opdracht en improviseren samen een verhaal. De acteurs uit de vaste kern van 'De Vloer Op' werken met verrassend getalenteerde kinderen. Acteur/spelleider Leopold Witte geeft de opdrachten ... 

Nederland 3

Zapp Echt Gebeurd

Ferry woont middenin de natuur in een wat het lijkt vakantiepark. Voor veel kinderen een grote wens. Maar Ferry vindt het daar verschrikkelijk. Hij wil niets liever dan wonen in een gewoon huis, in een straat met vrienden en ee ... 

Nederland 3

VPRO Boeken

Cherry Duyns (1944) belicht via documentaires, toneelspel en romans steeds de komische zinloosheid en vergankelijkheid van het bestaan. Voor het eerst maakt hij gebruik van foto's om zijn verhaal te vertellen in 'Voor mijn ogen ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Woezel & Pip

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen. 

Nederland 3

Studio Snugger

Showprogramma gepresenteerd door Thomas van Luyn waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbij komen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'? 

Nederland 2

De Verwondering

Op de dag voor Allerzielen is gitarist en yogi Jan Kuiper te gast in het boshuisje van De Verwondering. Door de ziekte van zijn vrouw, die begin vorig jaar na een langdurig ziekbed aan borstkanker overleed, werd Jan Kuiper geco ... 

Nederland 3

Zappsport

In deze uitzending o.a. een Hellup met het Nederlands damesteam waterpolo en de laatste aflevering van de serie rond een zomerkamp in Zweden. 

Nederland 2

Bakkie Troost

Wat betekent het wanneer je vrouw plotseling sterft? Hoe is dat wanneer je broer te horen kreeg dat hij kanker heeft, de prognoses slecht zijn en hij nog maar een halfjaar leefde nadat de diagnose gesteld werd? 

Nederland 3

Poesjes

Django is ziek, maar omdat hij niet stil kan zitten verspreidt de verkoudheid zich snel. Zelfs butler Ed heeft het flink te pakken, terwijl hij nou juist voor iedereen moet zorgen. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.