Uitzending gemist

01 Mei 2016

Nederland 1

L1SPRT tot 2013

Het meest actuele Limburgse sportnieuws. Roda speelt zich veilig Speelt Roda JC Kerkrade ook volgend jaar eredivisie. Het team van trainer Kalezic speelt de uitwedstrijd tegen NEC. In Nijmegen staat onze verslaggever Frank Moon ... 

Nederland 1

L1NWS

Het laatste Limburgse nieuws en weerbericht van Meteo Limburg, met Thijs Zeelen, Leon Rademakers of Marieke Cobben. Nieuws, sport, weer non-stop via 1Limburg.nl en via de app 1Limburg, het Roda wint en speelt zich veilig Roda J ... 

NET 5

LINDA.tv: De mobiel van... Eerli ...

Antoinnette Scheulderman interviewt bekende Nederlanders als Linda de Mol, Irene Moors, Saskia Noort, Anita Witzier en Richard Groenendijk aan de hand van hun mobiele telefoon. Ze krijgt vrij spel om een uur lang ongegeneerd do ... 

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

The Graham Norton Show

In deze show ontvangt Graham Paul Rudd, Seth Rogen, Maxine Peake, Martin Freeman en Birdy. 

SBS 6

Show

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Hart van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 1

Project Orpheus

Zeger gokt en verliest. Daan valt in handen van van Tonningen en Nienke ontdekt het geheim van professor Lunshof. IJsbrand herinnert zich eindelijk hoe zijn leven eruit zag voor zijn zesde levensjaar. 

SBS 6

Undercover in Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 1

Brabant Nieuws

Brabant Nieuws: PSV worstelt zich richting Landstitel. Brabantse Joden hadden in WOII minder kans op overleven dan Joden die Brabant aandeden nadat ze op de vlucht waren geslagen. Het laatste nieuws uit Brabant. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 5

112 Noodoproep: De Echte Verhalen

Realityprogramma waarin noodsituaties zoals ongelukken, overvallen, branden, mishandelingen en gevallen van zinloos geweld worden gereconstrueerd. 

Nederland 1

Hea!

Der wurde wurde hiel wat jongen berne yn Aqua Zoo. De ringsturt maki’s hawwe jongen krigen, mar it mantsje hat oer it algemien neat yn te bringen by de maki’s, mar hoe komme der dan jongen? Ek de ... In fernijde dieretún ... 

NET 5

Bridget in Hollywood

Bridget Maasland bezoekt succesvolle Nederlanders in Hollywood. In de ‘city of angels’ is niets onmogelijk. Iets wat Bridget ervaart als ze in het leven van haar gasten duikt. Of je nu in LA leeft als een prinses aan het Ar ... 

SBS 6

vtwonen

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Vermoord In Het Buitenland

John gaat samen met Jeroen Dekker naar Bolivia. In 2013 is Jeroens broer Pieter op zijn eigen landgoed om het leven gebracht door een huurmoordenaar. Al snel blijkt dat deze moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, een vrien ... 

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Veronica

Border Security Canada

De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. 

Veronica

Animal Airport

Er gaan bijna een half miljoen vluchten per jaar vanaf Heathrow. Dit zijn niet alleen vliegtuigen gevuld met menselijke passagiers. Er gaan jaarlijks ook ongeveer veertig miljoen dieren de lucht in. De meeste dieren vliegen via ... 

RTL 4

Carlo's TV Café

Carlo wordt bijgestaan door Lieke van Lexmond, die haar debuut maakt als co-host in dit programma. Samen ontvangen ze 'Idols'-kandidaten Amber en Johnny, die allebei tot het selecte gezelschap behoren dat naar Bali is afgereisd ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 7

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

RTL 7

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL 4

Kampeer TV

Loran verdiept zich in kamperen met een camper. Op Camping De Wildhoeve ontmoet hij de fanatieke camperfamilie De Lepper. Henry en Franka de Lepper hebben een enorme integraalcamper, waarmee ze in de zomer en winter op vakantie ... 

RTL 7

RTL GP: WTCC

Verslag van dit evenement. Tom Coronel en Nicky Catsburg hebben allebei punten gescoord in het openingsweekend op Paul Ricard. De Slovakiaring is de volgende arena waarop zij hun kunsten mogen vertonen. 

SBS 6

Bruisend Horeca

Door verschillende horecaondernemers te bezoeken onderzoekt Bruisend Horeca NL hoe goed het is gesteld met de horeca in Nederland. Ook alles over de laatste nieuwtjes omtrent de Nederlandse horeca. 

RTL 7

RTL GP: Motocross

Verslag van de derde en vierde ronde. De races vinden plaats op Eurocircuit Valkenswaard en het circuit van Neuquén in Argentinië. Nederland is daarbij sterk vertegenwoordigd. 

RTL 8

Naranjina En De Kadekapers

Naranjina is enkele jaren geleden in de haven van Rotterdam beland. Ze heeft geen idee waar ze vandaan komt en waar haar ouders zijn. Samen met haar vrienden, de kadekapers, probeert ze de dit mysterie op te lossen. 

RTL 4

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over beauty, gezondheid, wonen, vakanties, business en showbizz. 

Nederland 1

Over Flevoland Gesproken

Over Flevoland Gesproken Interviewprogramma met hoofdrolspelers uit het Flevolandse nieuws. Vandaag PvdA-fractievoorzitter Peter Pels over de ervaringen van zijn partij met de oppositierol in de Staten. 

RTL 7

RTL GP: WEC

Verslag van de eerste ronde van het kampioenschap: de zes uur van Silverstone, die in Engeland wordt verreden. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 7

Nissan GT Academy

Verslag van dit evenement waarbij de zes beste Gran Turismo-gamers van de Benelux de strijd met elkaar aangaan op het prestigieuze Silverstone-racecircuit in Groot-Brittannië. 

NET 5

Fashionchick

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 7

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van de openingsraces vanaf circuit Zolder, België. 

RTL 7

Smart City

Informatief programma waarin wordt gekeken naar het begrip Smart City. Voorbeelden van slimme projecten in Nederland komen aan bod en deskundigen vertellen hoe we de complexe problemen van de stad kunnen gaan oplossen. 

RTL 7

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

RTL 7

Doe Maar Duurzaam!

Informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van energie tot duurzaam ondernemen en van milieu tot duurzame bouw. 

RTL 7

Business-channel.nl

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

SBS 6

LXRY TV

LXRY TV laat de fascinerende en inspirerende wereld van luxe zien. Het lifestyle programma neemt de kijker mee naar adembenemende hotspots, red carpet events, gaat backstage bij ontwerpers, tentoonstellingen en lanceringen, bel ... 

RTL 4

Mijn Leven, Mijn Gezondheid

Lifestylemagazine waarin gezondheid, zorg, ontspanning, inspanning en het goede leven centraal staan. 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

RTL 5

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Nederland 1

Flevoland Sport

Flevoland Sport Wekelijks sportprogramma met aandacht voor voetbal, diverse andere sporten en sportpraat. 

Nederland 2

Close Up

De documentaire Een zweem van wreedheid gaat over Jan Banning uit Utrecht, een van Nederlands bekendste fotografen. Zijn foto's zijn conceptueel en doordacht en tegelijk menselijk en persoonlijk. In de documentaire gaat regiss ... 

Nederland 3

3Lab

Een wereld van vernieuwende en experimentele programma's gemaakt door talentvolle jongeren. 

Nederland 2

De Kist

De ouders van radiopresentator Eric Corton hadden een dameskapsalon in een dorp met veel ouderen. Wekelijks lag er wel een rouwkaart op de mat, waardoor Eric al jong met de realiteit van de dood werd geconfronteerd. Eric vindt ... 

Nederland 1

De Pen & Het Zwaard

Fidan bezoekt journalisten in Turkije, waar kritische journalisten aangeklaagd worden en oppositionele media worden gesloten. 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 3

Telefilm

Visser Johan woont in Noorwegen met zijn vriendin Sara. Een telefoontje uit zijn geboortedorp Volendam dwingt hem terug te keren. Er zijn financiële problemen in de familie. In Volendam ziet hij zijn beste vriend Chris terug. ... 

Nederland 2

VPRO Tegenlicht

Technologiebedrijven schetsen een aanlokkelijke toekomstvisie voor het toenemende aantal stadsbewoners. Een goed georganiseerd leven in zogenaamde smart cities waar bewoners en apparaten zijn aangesloten op The Internet of Thin ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Met: Mogen Turken binnenkort visumvrij reizen naar Europa? De Europese Commissie moet deze week beslissen of Turkije de visumplicht mag opheffen. Het is een van de toezeggingen die Brussel heeft gedaan in ruil voor Turkse hulp ... 

Nederland 1

Eén tegen 100

Wil je een moeilijke of een makkelijke vraag? Zet je een escape in of ben je zo zeker van je zaak dat je de inzet wilt verdubbelen? Vertrouwde dilemma's voor de kandidaat die het als vanouds moet opnemen tegen honderd tegenkand ... 

Nederland 3

Welkom bij de Romeinen

In deze 'historische comedy voor alle leeftijden' ontvangt tv-presentatrice Dorine Goudsmit haar Romeinse gasten 'die al eeuwen dood zijn'. De gasten van vandaag zijn Caesar en Cleopatra, met Pierre Bokma en Clarice van Houten. ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 3

Zapp Echt Gebeurd

De 10-jarige Kaleigh kan niet zwemmen, maar ze heeft genoeg van de oranje zwembandjes. Die haat ze echt. Ze wil koste wat kost haar diploma halen, zodat ze ook naar zwemfeestjes kan en nieuwe vriendinnen kan maken. Daarvoor moe ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

Nieuws

Nieuws Het laatste nieuws uit de provincie. 

Nederland 3

De Vloer Op

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

Kunstuur

Eli BroadThe Broad is een nieuw museum in Los Angeles, dat opgericht is door filantroop Eli Broad en zijn vrouw Edythe. Eli heeft een fortuin opgebouwd als zakenman en heeft met dat geld The Broad Foundations opgericht. De spee ... 

Nederland 3

De Dokter Corrie Show

Tegenwoordig wordt er online heel wat afgeflirt. Maar hoe ga je daar mee om? Dokter Corrie vertelt je alle do's en don'ts over liefde via het internet, onderzoekt de gevaren én praat hierover met de mannen van StukTV. Flirten ... 

Nederland 2

Podium Witteman

Podium Witteman staat vijf dagen voor de start van de Giro in Apeldoorn in het teken van wielrennen en muziek. Wielercommentator Maarten Ducrot legt verbanden tussen beide. Opera 2.0 laat een voorproefje horen uit een nieuwe op ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

Kicke

Scripted reality jeugdserie die zich afspeelt op voetbalvereniging GWV'74. We volgen de vrienden Benjamin, Boris, Sami, Lute, Heiko en Tibbe die in de B1 en B2 van deze kleine club zitten. 

Nederland 2

2Doc

Filmmaker Marco Niemeijer ontvouwt geleidelijk de schrijnende en verstikkende werking van het oorlogstrauma over de generaties. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

VPRO Boeken

Te gast zijn de schrijvers Wim Noordhoek over 'Muzenstraat en andere Haagse verhalen' en Alfred Birney over 'De tolk van Java'. Wim Noordhoek schreef samen met Marcel van Eden het boek 'Muzenstraat en andere Haagse verhalen'. H ... 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

Als kind maakte Frank Westerman de Molukse treinkapingen van dichtbij mee. Als correspondent was hij getuige van Tsjetsjeense terreur in Rusland. 

Nederland 3

Studio Snugger

Is het kletspraat of niet? Daar gaat het om bij Studio Snugger! Met de volgende onderwerpen: hoe kun je afvallen zonder te bewegen, hoeveel treinen rijden er in Nederland en dempt sneeuw geluid? 

Nederland 1

Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 25 april tot en met 29 april 2016. 

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. 

Nederland 2

Bakkie Troost

Hella van der Wijst en Arjan Lock praten op een begraafplaats in Nederland met mensen die een naaste verloren hebben. In deze aflevering delen Reinier Zandbergen en Corrie Swart hun herinneringen. 

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

De komende week herdenken en vieren we onze bevrijding. Velen gaven tijdens de Tweede Wereldoorlog hun leven voor onze vrijheid. Geestelijk werden we meer dan 2000 jaar geleden bevrijd. Jezus gaf Zijn leven voor ons. We zingen ... 

Nederland 3

De Proefkeuken

Pieter en Willem proberen deze week hun eigen poedersoep te maken. Wonderlijk poeder uit een zakje. Beetje water erbij en je hebt soep. Ongelooflijk! Maar hoe maak je dat? Ze gaan op zoek naar hun allerliefste smaken, ossenstaa ... 

Nederland 1

WNL Op Zondag

FNV-voorzitter Ton Heerts neemt dit jaar afscheid als vakbondsleider. In vier jaar tijd wist de FNV-voorman een einde te maken aan het rumoer binnen de bond en sloot hij het nu al historische Sociaal Akkoord. * Documentairemaak ... 

Nederland 3

Taarten van Abel

Tot 1,5 jaar geleden zag het leven van Ziggy er overzichtelijk uit. Hij woonde met zijn zus en ouders in Leidschenveen. Toen werd zijn moeder verliefd op een ander en vervolgens kreeg ook zijn vader een nieuwe vriendin… die i ... 

Nederland 2

De Kapel

Wie wil er voor een ander sterven? Ds. Orlando Bottenbley hoorde een verhaal dat hem diep trof. In deze aflevering van 'De Kapel' staat hij daarbij stil. 

Nederland 3

SpangaS

Renée wil alle huishoudelijke klussen zelf doen nu haar ouders thuis zijn, maar dat is best veel. Bodil is onder de indruk van de robotpassie van klasgenoot Dennis. Leraar Kattevilder neemt zijn klas mee op een natuurexcursie. ... 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

Te gast zijn het Duo Belem, violiste Gwendolyn Masin en Damir Imamovic. Het Duo Belem, bestaande uit Didier Laloy en Kathy Adam kennen elkaar al jaren en hebben veel samen op het podium gestaan. Ze vormen een atypisch duo met d ... 

Nederland 3

Kikker

Als Kikker hoort dat Rat op avontuur gaat om de wijde wereld te ontdekken, wil hij mee de horizon tegemoet. Hij heeft er heel veel zin in maar al snel vindt hij het te lang duren voor ze er zijn. En hoe zou het thuis met iedere ... 

Nederland 1

Apennoten

Tien kinderen hebben op school een liedje geleerd. Ze komen ermee naar de studio waar ze samen met Pepijn over 't liedje gaan praten, 't gaan zingen en een gastmuzikant ondervragen. 

Nederland 3

Het Beste van 101TV

Hoogtepunten van het digitale jongerenkanaal 101.TV. Digitale tv in hapklare brokken, met 0% verveelmomenten. Vol absurde, hilarische, opvallende BNN University filmpjes en BNN-programma's. Check 101.TV 24/7 via de website. 

Nederland 2

De Nachtzoen

Deze actrice heeft een voorliefde voor personages die vanuit hun intuïtie handelen, net als zijzelf. Ze stopt ons in met een hoopvol slaapliedje. Deze nachtzoen krijgen we van Annemaaike Bakker.