Uitzending gemist

08 Mei 2016

Nederland 1

L1SPRT tot 2013

Het meest actuele Limburgse sportnieuws. - PSV wint titel - Behoudt Tom Dumoulin de roze trui? - Laatste competitiewedstrijd Roda JC - Terugblik MVV-Volendam (geen beelden online) 

Nederland 1

L1NWS

Het laatste Limburgse nieuws en weerbericht van Meteo Limburg, met Thijs Zeelen, Leon Rademakers of Marieke Cobben. Nieuws, sport, weer non-stop via 1Limburg.nl en via de app 1Limburg, het Duckrace Maastricht De eenden in het s ... 

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

The Graham Norton Show

In deze show ontvangt Graham Tom Hiddleston, John Malkovich, Sara Pascoe, Samuel L. Jackson en Chvrches. 

SBS 6

Show

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Hart van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 1

Project Orpheus

Tussen Daan en Zeger lijkt het nooit meer goed te komen. Amira bemoeit zich met zaken die haar helemaal niet aangaan en Ivan ontdekt een geheel nieuw talent. Tussen Daan en Zeger lijkt het nooit meer goed te komen. Amira bemoei ... 

SBS 6

Undercover in Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 5

112 Noodoproep: De Echte Verhalen

Realityprogramma waarin noodsituaties zoals ongelukken, overvallen, branden, mishandelingen en gevallen van zinloos geweld worden gereconstrueerd. 

Nederland 1

Hea!

Hjoed yn Us dieretún, sjogge we hoe de seehûnen populaasje yn Aqua Zoo útwreide wurdt. Der komme noch twa seehûnen by en dan binne se mei syn tsienen. Ek wurdt der hurd wurke oan it seeliuwen spett... In fernijde dieretún ... 

NET 5

Bridget in Hollywood

Bridget Maasland bezoekt succesvolle Nederlanders in Hollywood. In de ‘city of angels’ is niets onmogelijk. Iets wat Bridget ervaart als ze in het leven van haar gasten duikt. Of je nu in LA leeft als een prinses aan het Ar ... 

SBS 6

vtwonen doe-het-zelf

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Vermoord In Het Buitenland

De reis voert opnieuw naar Sao Luis, een zeer gewelddadige stad in het noorden van Brazilië. Deze keer reist John hierheen met Ellen Wolbeek. Haar broer, de 60-jarige Ronald, en zijn vriendin Riet werden op 15 februari 2015 ... 

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Op De Vlucht

Realityprogramma waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de jacht opent op voortvluchtige criminelen. Hij gaat wereldwijd op zoek naar Nederlandse veroordeelden en verdachten van zeer ernstige misdrijven. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Veronica

Border Security

De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. 

RTL 4

Help, Mijn Man Is Klusser!

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen bivakkeren. 

RTL 4

Carlo's TV Café

Jamai Loman is de co-host van Carlo. Samen ontvangen ze de twaalfjarige Puck van Stijn, voor wie ook in het tweede seizoen van 'Zwarte Tulp' een glansrol is weggelegd. Daarnaast is Tim Douwsma te gast, die zich na de laatste vo ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 7

Wings For Life World Run

Verslag van dit unieke hardloopevenement. Tienduizenden deelnemers verspreid over de hele wereld beginnen tegelijk aan de World Run. Degene die als laatste wordt ingehaald door de rijdende finishlijn is de winnaar. 

RTL 7

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

RTL 7

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL 4

Kampeer TV

Loran reist af naar het Oostenrijkse Alpbachtal-Merenland. Op Camping Seeblick 'Toni' heeft hij afgesproken met de vriendinnen Monique en Marieke en hun gezinnen. Met de twee families verkent hij het Alpbachtal. Bovenop de berg ... 

NET 5

MasterChef Masterclasses

Elke week laten de juryleden van MasterChef Nieuw-Zeeland aan de kandidaten en de kijkers thuis zien hoe zij te werk gaan in de keuken. Ze koken drie of meer verschillende maaltijden en leggen stap voor stap de instructies uit. 

SBS 6

Bruisend Horeca

Door verschillende horecaondernemers te bezoeken onderzoekt Bruisend Horeca NL hoe goed het is gesteld met de horeca in Nederland. Ook alles over de laatste nieuwtjes omtrent de Nederlandse horeca. 

RTL 7

RTL GP: WTCC

Verslag van dit evenement. In dit derde raceweekend nemen de coureurs het tegen elkaar op op de Hungaroring, vlakbij de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Vorig jaar haalde Tom Coronel hier zijn enige podiumplaats van het seizoen e ... 

RTL 4

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over beauty, gezondheid, wonen, vakanties, business en showbizz. 

Nederland 1

Over Flevoland Gesproken

Over Flevoland Gesproken Interviewprogramma met hoofdrolspelers uit het Flevolandse nieuws. Vandaag met Johan de Leeuw over de toekomst van Almere Partij/OPA na het overlijden van raadslid Bob Fonhof. 

RTL 7

RTL GP: GT Endurance Series

Verslag van de eerste ronde van het kampioenschap. Deze wordt gehouden op het circuit van Monza in Italië, waar een race van drie uur op het programma staat. 

RTL 7

Nissan GT Academy

Verslag van dit evenement waarbij de zes beste Gran Turismo-gamers van de Benelux de strijd met elkaar aangaan op het prestigieuze Silverstone-racecircuit in Groot-Brittannië. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

NET 5

Fashionchick

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 7

Smart City

Informatief programma waarin wordt gekeken naar het begrip Smart City. Voorbeelden van slimme projecten in Nederland komen aan bod en deskundigen vertellen hoe we de complexe problemen van de stad kunnen gaan oplossen. 

RTL 7

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

RTL 7

Doe Maar Duurzaam!

Informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van energie tot duurzaam ondernemen en van milieu tot duurzame bouw. 

SBS 6

LXRY TV

LXRY TV laat de fascinerende en inspirerende wereld van luxe zien. Het lifestyle programma neemt de kijker mee naar adembenemende hotspots, red carpet events, gaat backstage bij ontwerpers, tentoonstellingen en lanceringen, bel ... 

RTL 4

Mijn Leven, Mijn Gezondheid

Lifestylemagazine waarin gezondheid, zorg, ontspanning, inspanning en het goede leven centraal staan. 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

RTL 5

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Nederland 1

Flevoland Sport

Flevoland Sport Wekelijks sportprogramma met aandacht voor voetbal, diverse andere sporten en sportpraat. 

Nederland 3

De Vloer Op

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 1

Buitenhof

Zondag 8 mei 2016 in Buitenhof: * Na het Fyra-debacle krijgt NS van de staatssecretaris de wind van voren. NS moet heel rap aan de gang met een snellere en betere verbinding tussen Amsterdam en Brussel. En lukt dat niet, dan g ... 

Nederland 2

De Kist

Annemarie Jorritsma, Eerste Kamerlid voor de VVD, neemt Kefah mee naar de tuin waar een bijzonder boompje staat. Op deze plek is de as van haar moeder uitgestrooid. 

Nederland 3

3Lab

Te gast is Joris, van het voor een Oscar-genomineerde animatietrio Job, Joris en Marieke. In deze met animaties gevulde aflevering zie je Job, Joris en Marieke short Otto, een cartooneske identiteitscrisis in What About A Man, ... 

Nederland 1

De Pen & Het Zwaard

Fidan Ekiz reist naar Oeganda. Daar ontmoet ze Ntege Williams, een straatarme maar zeer moedige videojournalist. Het land wordt al dertig jaar geregeerd door president Museveni. Het is op papier een democratie met persvrijheid, ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 3

Telefilm

Maya, afgestudeerd in kunstgeschiedenis en archeologie, valt ondanks waarschuwingen van haar gay best friend Erik voortdurend op onbetrouwbare types. Met haar laatste verovering David ontsnapt ze in Zuid-Amerika maar net aan ee ... 

Nederland 2

VPRO Tegenlicht

Altijd en overal online. Dat klinkt mooi, maar heeft een keerzijde. We zijn tot in de slaapkamer verbonden met het internet. Het is de ambitie van bedrijven als Google en Facebook om de hele wereld te verbinden, zodat we altijd ... 

Nederland 1

Eén tegen 100

Wil je een moeilijke of een makkelijke vraag? Zet je een escape in of ben je zo zeker van je zaak dat je de inzet wilt verdubbelen? Vertrouwde dilemma's voor de kandidaat die het als vanouds moet opnemen tegen honderd tegenkand ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Met: Nieuwe financiële steun voor Griekenland? Brussel houdt de adem in voor een stemming in het Griekse parlement over de door Europa opgelegde hervormingen. Voor nieuwe financiële steun, moet het parlement akkoord gaan. * W ... 

Nederland 1

Nieuws

Nieuws Het laatste nieuws uit de provincie. Veel buitenlandse belangstelling voor Tulpenroute, Almeerse triatleet traint lopers voor Kika Run, SV Urk nog niet veilig, VV Zeewolde houdt zich op lijfsbehoud 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met onder meer de derde etappe van de Giro d'Italia. De laatste rit op Nederlandse bodem gaat van Nijmegen via de Achterhoek naar finishplaats Arnhem. Onderweg wacht een klimmetje op de Posbank. 

Nederland 2

Kunstuur

Zijn nieuwe tentoonstelling ‘Embroidery Show’ in Museum de Fundatie gaat ook over andermans werk, of beter gezegd bordúúrwerk. Scholte verzamelde in kringloopwinkels en kofferbakmarkten zo’n 1000 borduurwerken van onbek ... 

Nederland 3

De Dokter Corrie Show

Kut, vind jij dat ook zo'n lelijk woord? Vagina klinkt veel vrouwelijker en sierlijker! Dokter Corrie gaat dieper in op de vagina en komt er in een kutcake-workshop achter hoe een vagina in elkaar zit. Wist je eigenlijk dat vag ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt de Nederlandse wereldster Janine Jansen in de laatste Podium Witteman van het seizoen. Janine neemt celliste Harriët Krijgh mee. Ze worden beiden begeleid door de Russische pianiste Magda Amara. En er zi ... 

Nederland 1

Brabant Nieuws

Het laatste nieuws uit Brabant. 

Nederland 3

Welkom bij de Romeinen

De gast is Hans Kesting als Augustus. De grote keizer laat Rome achter als een stad van marmer. Maar waarom wijst hij Cleopatra af? Waarom wordt hij geplaagd door nachtmerries? En draagt hij werkelijk hakken? Met o.a. de sketch ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 2

Close Up

Zijn werk valt in één oogopslag te herkennen: Roy Lichtensteins aan cartoons refererende schilderijen en litho's. Zijn felle, veelal primaire kleuren omlijnd door dikke, zwarte contouren hebben een onuitwisbare indruk gemaakt ... 

Nederland 3

Zapp Echt Gebeurd

De tienjarige Sharon is samen met circusolifant Buba de ster in het familiecircus van haar opa. Dan komt er een wet die wilde dieren verbiedt. Sharon begint een handtekeningactie om haar olifant te houden. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

Bloemencorso

Een registratie van het Bloemencorso in de Bollenstreek: het kleurrijkste en geurigste evenement van het voorjaar. Het corsothema van deze 69e editie is 'Flowers and Fashion'. MAX rijdt natuurlijk weer mee. Dit jaar met een ... 

Nederland 3

Freeks wilde wereld

Freek is dol op katten, maar in Zimbabwe leven iets andere katten dan thuis op de bank. Afrikaanse katten zijn echte roofdieren. Freek vindt een mannetjesleeuw en een prachtig gevlekte cheetah. Freeks kattenliefde wordt alleen ... 

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. 

Nederland 1

Kicke

Scripted reality jeugdserie die zich afspeelt op voetbalvereniging GWV'74. We volgen de vrienden Benjamin, Boris, Sami, Lute, Heiko en Tibbe die in de B1 en B2 van deze kleine club zitten. 

Nederland 3

VPRO Boeken

Jeroen van Kan ontvangt de gelauwerde schrijver Arnon Grunberg (1971) over zijn roman 'Moedervlekken'. In 'Moedervlekken' staat het personage Otto Kadoke centraal. Hij is van middelbare leeftijd en werkt als psychiater in een c ... 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

Met psychiater en emeritus hoogleraar aan de UvA, Jan Swinkels, stellen we een diagnose van de mentale staat waarin Nederland verkeert. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met onder meer de derde etappe van de Giro d'Italia. De laatste rit op Nederlandse bodem gaat van Nijmegen via de Achterhoek naar finishplaats Arnhem. Onderweg wacht een klimmetje op de Posbank. 

Nederland 3

Studio Snugger

Onderwerpen: Zonnebloemen, Kunst OS, Lift, Inktvis, Proeven en Helium stem. 

Nederland 1

Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 2 mei tot en met 6 mei 2016. Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen 

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. 

Nederland 2

Bakkie Troost

In Bakkie Troost ontmoeten Arjan Lock en Hella van der Wijst nabestaanden die een dierbare hebben verloren. In deze aflevering delen Jannie Dijkstra en Rinie Huining hun herinneringen. 

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

Nederland Zingt op Zondag staat in het teken van gebed voor onze broeders en zusters in het Midden-Oosten. We zingen daarom rond het thema 'Hoop voor de volken'. 

Nederland 3

De Proefkeuken

Pieter en Willem proberen zelf ijs te maken. Waterijs of roomijs; waarom niet allebei? Voor roomijs heb je een koe nodig, en voor waterijs siroop. Maar een ijsje zit vol verrassingen. Zo ontdekken ze dat je suiker kunt maken ui ... 

Nederland 1

WNL Op Zondag

Met: VVD-prominent Hans Wiegel neemt plaats op de bank van Rick Nieman. Voor een goed gesprek over de hedendaagse politiek. Deze week schreef de voormalig VVD-leider een scherp betoog over partijfinanciering. * Tv-presentatrice ... 

Nederland 3

Taarten van Abel

Bakker Abel bakt samen met een kind een taart voor een speciaal persoon. Ondertussen voeren ze een openhartig gesprek. Resultaat: aangrijpende, ontroerende of komische momenten én een imposante taart. 

Nederland 2

De Kapel

De meditatie van 'De Kapel' is dit keer opgenomen in een vluchtelingenkamp in Irak. 

Nederland 3

SpangaS

Juliëtte en Abel zijn extreem uitbundig in de les van Kattevilder en worden eruit gestuurd. Dankzij de hulp die Eman inschakelt, ontdekken ze wat het witte poeder echt is. Bodil is tot over haar oren verliefd op Dennis. Lef sc ... 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

Melchior Huurdeman ontvangt Michael Gees & Anna Lucia Richter, Lula Pena en het Ragazze Quartet & Kapok. Klassieke muziek en improviseren lijkt niet samen te gaan maar dat vindt pianist Michael Gees onzin. Op zijn cd 'ImproviSa ... 

Nederland 3

Kikker

Kikker en beertje gaan schatgraven. Maar hoe weet je dat er een schat ligt? Ze graven een diepe kuil, zo diep dat ze er niet meer uit kunnen klimmen. Wie zal hen redden? En zullen ze uiteindelijk een schat hebben gevonden? 

Nederland 1

Apennoten

Tien kinderen hebben op school een liedje geleerd. Ze komen ermee naar de studio waar ze samen met Pepijn over 't liedje gaan praten, 't gaan zingen en een gastmuzikant ondervragen. 

Nederland 3

Het Beste van 101TV

Hoogtepunten van het digitale jongerenkanaal 101.TV. Digitale tv in hapklare brokken, met 0% verveelmomenten. Vol absurde, hilarische, opvallende BNN University filmpjes en BNN-programma's. Check 101.TV 24/7 via de website. 

Nederland 2

De Nachtzoen

Deze presentator weet uit de periode dat ze haar moeder verloor en zelf moeder werd hoe verlammend piekeren kan zijn. Een psalm aan het eind van de dag doet dan wonderen. Deze nachtzoen krijgen we van Rachel Rosier.