Uitzending gemist

23 April 2016

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Show

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

De wekelijkse Lottotrekking

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 1

De Kwis

Cabaretiers leggen Monique van de Ven het vuur aan de schenen met actuele vragen en muzikale parodieën. Bijgestaan door gastheer Paul de Leeuw. 

SBS 6

De Vreemde Eend

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 1

Blauw Bloed

In deze uitzending een vooruitblik op Koningsdag 2016. Wat kunnen de Oranjes en het publiek in Zwolle verwachten? Ook aandacht voor de Koningsspelen, koninklijke kindermode en de viering van de 90e verjaardag van koningin Eliza ... 

Nederland 2

Johan Falk

Het is twee jaar geleden dat Johan Falk en Frank Wagner hun samenwerking hebben stopgezet en Frank als undercoveragent bij de politie ging werken. Het is twee jaar geleden dat Johan Falk en Frank Wagner hun samenwerking hebben ... 

Nederland 1

Brabant Nieuws

Buschauffeurs van Arriva leggen werk neer na reeks van overvallen, Anthony Lurling speelde zijn laatste wedstrijd en wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven opende vandaag in Halsteren zijn eigen... Het laatste nieuws uit Brab ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NET 5

LINDA.tv: De mobiel van... Eerli ...

Antoinnette Scheulderman interviewt bekende Nederlanders als Linda de Mol, Irene Moors, Saskia Noort, Anita Witzier en Richard Groenendijk aan de hand van hun mobiele telefoon. Ze krijgt vrij spel om een uur lang ongegeneerd do ... 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

Nederland 1

It Waar

It aktuele waarberjocht mei Piet Paulusma op telefyzje, alle jûnen nei Hjoed. 

Nederland 1

Straatpraat

Straatpraat Meningen van Flevolanders over actuele kwesties. 

SBS 6

Robs Grote Tuinverbouwing

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Alles Mag Op Vrijdag

Lange Frans, Brace, Patrick Martens en Anouk Maas te gast. Samen met teamcaptains Gordon en Gerard Joling spelen de teams de meest hilarische spellen. 

SBS 6

Lachen om Home Video's

In Lachen om Home Video's zijn wekelijks de leukste homevideo’s uit binnen- en buitenland te zien. 

RTL 4

It Takes 2

In de allesbeslissende finale gaan de vier overgebleven kandidaten overtuigend te werk, om te laten horen dat ze serieus veel noten op hun zang hebben. Naast duetten met hun eigen prof, vormen de finalisten in deze slotfase ook ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 7

Voetbal Inside Weekoverzicht

Overzicht van de week van 'Voetbal Inside' waarin de mooiste, grappigste en heftigste momenten aan bod komen. 

Veronica

Hardcore Pawn: Chicago

In Hardcore Pawn Chicago volgen we het meest abnormale familiebedrijf van Chicago: de Royal Pawn Shop. In het bedrijf van de gebroeders Cohen lopen de gemoederen hoog op en wordt het fortuin alsmaar groter en groter. 

SBS 6

UEFA Champions League

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen. Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen klushuis compleet gerenoveerd. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 7

Helden Van 7: Truck Hunters

Realityprogramma waarin bountyhunters worden gevolgd die jacht maken op gestolen- of op een andere manier vermiste vrachtwagenladingen. 

RTL 4

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Nederland 1

Beneden Peil

Beneden Peil Programma voor en door jongeren. 

RTL 4

Woontips

Inspirerend en sfeervol woonprogramma waarin Geert Hoes en Iris Rulkens samen met verschillende gastpresentatoren de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belichten. 

RTL 8

Naranjina En De Kadekapers

Naranjina is enkele jaren geleden in de haven van Rotterdam beland. Ze heeft geen idee waar ze vandaan komt en waar haar ouders zijn. Samen met haar vrienden, de kadekapers, probeert ze de dit mysterie op te lossen. 

RTL 5

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

RTL 8

Wonderschool

Wardo leert de kijker de kunst van het verwonderen door wonderen te laten zien. Soms is een assistent heel handig. Hij heeft Faye gevraagd om hem af en toe te helpen. De wonderen zijn de wereld echt nog niet uit! 

SBS 6

Studiekeuze TV

In StudiekeuzeTV worden elke week twee branches of sectoren verkend door twee ambitieuze studenten. De studenten zoeken uit hoe het er aan toe gaat in de praktijk en wat de vooruitzichten zijn bij het vinden een baan. 

SBS 6

Babes in Business

In Babes in Business wordt de zakelijke markt met een knipoog bekeken. Iedere week lopen presentatrices Laurien Verstraten, Steffie Zoontjes en Sylvana IJsselmuiden een dag mee met een bedrijf om de ins en outs van de organisat ... 

SBS 6

De Levende Steen Gemeente

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 1

Tomketiid

Tomketiid is alle wykeinen te sjen by Omrop Fryslân Telefyzje. Tomketiid is in tweintich minuten duorjend tydskrifteftich programma foar de bern.  

RTL 4

Nederland Heeft Het!

Programma waarin Dirk Taat wekelijks de mooiste plekjes van Nederland bezoekt. Daarbij gaat hij op zoek naar het verhaal achter deze plekken en informeert hij de kijker over de mogelijkheden van de locaties. 

Nederland 1

Hart voor Muziek

Muziekprogramma boordevol optredens van Nederlandse toppers.  

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 4

Mijn Leven, Mijn Gezondheid

Deze aflevering staat in het teken van onderwerpen die niet vaak belicht worden. Zo bekijkt Martine hoe persoonlijke grafmonumenten gemaakt worden, stapt Annemarie in een lesauto die angstrijlessen geeft en ontdekt Laurien hoe ... 

Nederland 1

Sesamstraat

Tommie is dokter. Hij heeft verband en dropjes pillen. 

RTL 4

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over beauty, gezondheid, wonen, vakanties, business en showbizz. 

RTL 4

Het Land Van

Stella toont de wereldexpeditie in het nieuwste dierenpark van Nederland. Ook wordt er een boottocht over de Vecht gemaakt, wanen we ons in een tropisch paradijs vol vlinders en nemen we een kijkje in een gloednieuwe indoorspee ... 

RTL 4

Koffietijd

Loretta bezoekt Naturalis samen met onderwatercameraman Peter van Rodijne. Daar bekijken ze de fototentoonstelling Wildlife Photographer of the Year'. Loretta en Peter praten over de natuurfoto's die hen aanspreken en ze bespre ... 

RTL 4

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

RTL 4

Secrets Of Cirque Du Soleil

Kijkje in de fascinerende keuken van Cirque du Soleil, het grootste live-entertainmentbedrijf ter wereld. Jamai Loman bezoekt onder meer het hoofdkantoor in Montreal en de nieuwe show Amaluna, die door Europa rondreist. 

Nederland 1

Like father, like son

Zuid-Koreaans drama. Ryota heeft al zijn bezittingen verdiend met hard werken en hij gelooft dat niets hem kan stoppen met het nastreven van zijn volmaakte leven. Op een dag krijgen hij en zijn vrouw Midori echter een onverwach ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

No offence

Detective Vivienne Deering en haar team gaan op zoek naar handelaren in organen nadat een vrouw is overleden na een illegale niertransplantatie. 

Nederland 1

Het beste brein van Nederland

Art Rooijakkers gaat op zoek naar de intelligentste Nederlander. Een spannende spelshow waarin het volledig draait om boerenslimheid. 

Nederland 3

Andere Tijden

De Cubaanse Revolutie had op sommige Nederlanders een onweerstaanbare aantrekkingskracht: de hoop op een betere wereld leek in dit tropische land werkelijkheid te worden. Het socialisme van Fidel Castro en zijn kompaan Che Guev ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Met: Tusk: Turkse opvang vluchtelingen is beste voorbeeld. EU-president Donald Tusk heeft tijdens een bezoek aan Turkije het land geprezen om de manier waarop het vluchtelingen opvangt. Hij noemde Turkije op dat terrein een voo ... 

Nederland 1

Droomhuis Gezocht

Met het geld uit de nalatenschap van hun ouders, zijn de broers en zussen op zoek naar een droomhuis onder de Spaanse zon waar de hele familie bij elkaar kan komen. Sybrand bezoekt met hen drie potentiële droomhuizen, maar o ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

Nieuws

Het laatste nieuws uit de provincie. 

Nederland 1

Over Flevoland Gesproken

Interviewprogramma met hoofdrolspelers uit het Flevolandse nieuws. Presentatie: Jeroen van der Laan. ChristenUnie-raadslid Roelie Bosch over het versterken van de positie van de gemeenteraad. 

Nederland 2

BinnensteBuiten

Leven bij water en midden in het Drentse landschap; Pieter en Hilda bouwden met hun zoon, op een oude zandwinningslokatie, een huis van gerecyclede materialen en restmaterialen. Een linzen-preisoep van Ramon is natuurlijk al om ... 

Nederland 3

Brugklas

Semme krijgt ruzie met Stef. Een agressieve jongen die een geheim met zich meedraagt. * Emma gaat op zoek naar het perfecte vriendje. En daarvoor heeft ze een lijst gemaakt met eisen waar die jongen aan moet voldoen. 

Nederland 2

EenVandaag

Met: Klaver wil van GroenLinks brede volkspartij maken. Vandaag wordt Jesse Klaver (29) officiëel gekozen tot lijsttrekker van GroenLinks. Op het partij-congres zal hij ook zijn visie op de partij presenteren. * Eerste wereldw ... 

Nederland 2

Bakkie Troost

Hella van der Wijst en Arjan Lock zoeken op begraafplaatsen mensen op om op het leven van een overledene terug te kijken. In deze aflevering een ontmoeting met Jeanine Krijgsman, Melanie Bos, Mark Hendriks en Cor van der Veen. 

Nederland 1

NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

Nederland 3

Bommetje XXL

De bekende gast uit deze aflevering is Lennart Timmerman. 

Nederland 1

Kassa

Honderden mails kregen we naar aanleiding van onze uitzending over dure telefoonrekeningen bij Tele2. Mensen worden gebeld door vreemde buitenlandse nummers, en ook als ze niet opnemen of terugbellen blijkt er contact te zijn g ... 

Nederland 2

Nederland Zingt

Koor- en samenzang vanuit de St. Petruskerk in Uden. Naast het Ichthus Mannen-Ensemble onder leiding van Martin Zonnenberg werkt ook een Samengesteld Projectkoor onder leiding van Marcus de Haard aan deze uitzending mee. Dit be ... 

Nederland 3

Brugklas

Bo maakt voor de digitale schoolkrant, KWAC TV, een item over pesten. Maar dan raakt ze de regie helemaal kwijt. * Emma botst met de nieuwe lerares Nederlands en besluit een klacht tegen haar in te dienen. 

Nederland 2

Baardmannetjes

Een onverwachte wensvogel omdat Hans meestal op zoek is naar kleine zangvogeltjes. Op de fiets, in een boot, maar ook met de camper komen de beide mannen weer op de meest mooie plekken in dit gebied. Hans raakt vertederd do ... 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. 

Nederland 3

Zapplive

Op de bank zitten vandaag Tom, Yannick, Thomas en Saber, met wie we eerst ‘Ik heb nog nooit’ spelen om ze wat beter te leren kennen. Saskia is weer op pad geweest en hoopt deze week wel weer iemand te kunnen verrassen met e ... 

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. 

Nederland 3

Zapplive

Thomas en Saber vertellen over de nieuwe serie Kicke waarin zij vanaf 25 april te zien zijn! Wie zien hoe het afloopt met de Wekservice bij Thomas van StukTV en Niek Takens laat ons verbazen met een goocheltruc! Yannick en Tom ... 

Nederland 3

Zapplive

De uitslag is bekend en de Zwaaivlaai wordt gespeeld! Thomas en Saber laten hun voetbalkunsten zien en ook Tom en Yannick worden door Klaas uitgedaagd voor een aantal penalties! 

Nederland 3

Zapplive

Bram is in de studio, hij is een conservator het natuurhistorisch museum in Rotterdam. Hij komt vertellen wat dat precies is én hij gaat het over de reuzenalk hebben. We sluiten af met een leuke Zappchallenge! Een soort stoele ... 

Nederland 2

Close Up

Actrice Rita Hayworth bereikte in de jaren veertig de toppen van de roem. Privé was Hayworth echter lange tijd een speelbal van de mannen in haar leven, te beginnen met haar vader die haar dwong tot een danscarrière. In de ja ... 

Nederland 3

Kikker

Kikker voelt zich ellendig en hij kan wel huilen, maar hij weet niet waarom. Niemand heeft hem verdriet gedaan en er is niets misgegaan, maar hij is bedroefd. Zijn vrienden proberen hem op te vrolijken maar uiteindelijk moeten ... 

Nederland 1

Apennoten

Tien kinderen hebben op school een liedje geleerd. Ze komen ermee naar de studio waar ze samen met Pepijn over 't liedje gaan praten, 't gaan zingen en een gastmuzikant ondervragen. 

Nederland 2

De Nachtzoen

Deze kunsthistorica dook in archieven om liefdesverklaringen van de middeleeuwen tot nu op te diepen. Ze stopt ons in met een brief uit de zeventiende eeuw. Deze nachtzoen krijgen we van Annemieke Houben.