Uitzending gemist

28 September 2015

SBS 6

Jupiler League

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Dokter Tinus

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Dokter Tinus

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 7

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

SBS 6

Show

Een exclusief interview met oud NCRV-showmaster en horecaondernemer Frank Masmeijer. Eind 2014 werd Frank in zijn woonplaats Antwerpen opgepakt op verdenking van drugshandel. 

SBS 6

MasterChef Australie

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

Nederland 2

NPO Spirit 2015

Een nieuwe moskee voor de Marokkaanse stad Salé. Koning Mohammed VI opende het naar hem vernoemde gebedshuis. Er kunnen maar liefst 3000 mensen in de moskee, en bij de bouw is gebruik gemaakt van de authentieke Marokkaanse sta ... 

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

RTL 4

RTL Late Night

Presentator Jamai bezoekt in Las Vegas en Montreal Cirque du Soleil. En wie zijn de mensen die dag en nacht de telefoon opnemen, maar niet weten wat hen nu weer te wachten staat? Een kijkje in de 112-meldkamer. 

RTL 7

Derksen & ...

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt. 

NET 5

Achter Gesloten Deuren

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 2

NPO Spirit 2015

In het Indiase Mumbai werd zondag een olifant de zee ingedragen. Niet zomaar een olifant, maar Ganesh. De God van wijsheid, kennis en geluk. Met het ritueel komt een einde aan het 11 daagse Ganesh festival. Tijdens dit fee ... 

NET 5

Rizzoli & Isles

Door de moord op een beruchte dief raken Jane en Maura betrokken in de wereld van vervalsing. 

NET 5

Achter Gesloten Deuren

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Holland's Next Top Model

Jurylid May-Britt Mobach leert de modellen het belang van social media. Een aantal meisjes wordt direct afgestraft op hun social media-gebruik. Bij de opdracht om een viral video te maken, is de inzet erg hoog want het meisje m ... 

RTL 7

Voetbal Inside

Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers geanalyseerd. Gertjan Verbeek is te gast. 

SBS 6

De Leukste Websnacks

In De Leukste Websnacks komen de aandoenlijkste, indrukwekkendste en meest bizarre internetfilmpjes voorbij. Dit vrolijke programma wordt gepresenteerd door Kees Tol en Esmée van Kampen. 

RTL 4

Goede Tijden, Slechte Tijden

Wiet gaat helemaal op in de romantiek als Zeger haar in Ierland rondrijdt. Hij weet haar nieuwsgierig te maken, maar stelt dat ze daar niet aan toe mag geven. Sjoerd krijgt een telefoontje dat zijn leven helemaal op zijn kop ze ... 

SBS 6

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Kas & Seth spelen met de bladeren, Casper en Emma, Ik kan ..., Tonky, Mijn eigen boek. 

RTL 4

RTL Boulevard

Bekendmaking van de genomineerden vanTelevizier-Ring. Euvgenia Parakhina over haar vertrek bij 'Dance Dance Dance'. Musical 'The Bodyguard' groots in première. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Quinn komt onverwachts bij Wyatt langs en probeert hem over te halen om haar deel uit te laten maken van zijn gezin. Wyatt geeft haar duidelijk te kennen waar zijn prioriteiten liggen. Hope en Liam worden emotioneel als ze over ... 

SBS 6

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment. 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

RTL 4

Editie NL

Stroomstootwapens zijn schokkend populair. Waar rook is, is buur. Koortslip niet op kraambezoek. Mars leeft enorm! 

RTL 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeg ...

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Ridge moedigt een nerveuze Caroline aan om zich niet te verzetten tegen de gevoelens die ze voor hem heeft. Caroline weigert om haar huwelijk op het spel te zetten door met Ridge aan de collectie te blijven werken. Aly vraagt a ... 

Veronica

Formule 1

Samenvatting van Formule 1 wedstrijd van Rusland op het circuit van Sochi International Street. 

RTL 8

Judge Judy

Rechter Judy Sheindlin heeft het vermogen om bij een conflict direct tot de kern van de zaak te komen. Zij is een moreel kompas voor mensen die op zoek zijn naar raad, kordaatheid en gezond verstand. 

Nederland 3

Sesamstraat: 10 voor...

Koekiemonster. 

RTL 8

Draken: Rijders Van Berk

De eilandbewoners van Berk hebben zich altijd moeten verdedigen tegen de draken, totdat Hiccup erachter komt dat ze kunnen worden getraind. Met zijn vrienden ontdekt hij de wereld op de rug van een draak. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Kleine Prinses, Dassen, Tumblies, Nora zoekt een sport, De post. 

NET 5

The Doctors

In The Doctors snijdt een panel van de beste medische specialisten gezondheidsonderwerpen aan. Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord. De onderwerpen w ... 

RTL 4

Derek Ogilvie

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie zowel zijn spirituele als zijn telepathische gaven laat spreken. Iedere aflevering trekt Ogilvie naar een andere streek in Nederland. 

RTL 4

Woontips

Inspirerend en sfeervol woonprogramma waarin Iris Rulkens en Sander Foppele de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belichten. 

Nederland 1

Sesamstraat

Tommie helpt Pino om zijn beer te zoeken. Hij maakt een poster. 

RTL 4

Koffietijd

Roel van Velzen is te gast om te praten over zjin nieuwe single 'Phoenix' en zijn nieuwe album, waar hij momenteel nog hard aan werkt. 

RTL 5

New Creation Church TV

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince het Evangelie van genade verspreidt. Talloze mensen getuigen dat de nadruk die hij legt op de genade, de goedheid en de liefde van God hun leven heeft veranderd. 

SBS 6

JOYCE MEYER

Joyce Meyer is één van de beste Bijbelleraren in de wereld en een Amerikaanse bestseller auteur. In deze televisieshow onderwijst zij en wil ze mensen helpen bij het vinden van hoop en herstel. 

Nederland 1

Calimero

Bij de tombola kun je een mooie fiets winnen. Zowel Hop als Dina spelen vals, om zo de fiets te winnen. Maar uiteindelijk is Priscilla de echte winnares. 

Nederland 3

Nederlands Film Festival op 3

Een verfrissende inkijk in de wondere wereld van film en televisie. Van uiteenlopende reportages met rode loper-glamour en zenuwachtige Gouden Kalf-genomineerden tot portretten van gevierde regisseurs en de beste acteurs. 

Nederland 1

Spoorloos

Spoorloos, zoektochten van bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren 

Nederland 2

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Nederland 1

Het Familiediner

Gerties moeder heeft zelf al twee pogingen gedaan om de ruzie met haar zoon Hugo bij te leggen. Al zeven jaar heeft ze geen contact meer met haar zoon. En dat terwijl hij tot zijn 33e bij zijn moeder gewoond heeft en zij een he ... 

Nederland 1

Pauw

Te gast: Torre Florim, Marc van der Linden, Joël Voordewind, Jan Roos en Michael Bijnens. 

Nederland 2

De Fractie

Interim-fractieleider Dara organiseert een brainstorm over energie, maar voelt daarbij de druk van de persoonlijke belangen van voorzitter Jan. Ondertussen valt Michael uit tegen de pers en kiest een vlucht naar voren. Jan en C ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

Tijd voor MAX

Het boek 'Hoe mooi alles' van Mirjam van Hengel is een prachtig liefdesverhaal. De woorden zijn ontleend aan een gedicht van Leo Vroman. In 2015 zou Leo Vroman 100 jaar geworden zijn. Van het liefdesverhaal is een voorstelling ... 

Nederland 3

Het geheim van Eyck

Tim zit letterlijk vast. Bram vertelt Cleo dat hij gif heeft ontdekt in de dode muis. Floor maakt zich grote zorgen: Henkie is ziek. 

Nederland 2

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. De presentatie is in handen van Bas van Werven, Pieter Jan H ... 

Nederland 3

Het Klokhuis

Ben wil een prijs van 10.000 euro winnen door milieuvriendelijker te gaan werken. Gaat dat lukken? Verder zoekt Bart in een windtunnel uit wat wind precies is en legt Maurice in een ziekenhuislaboratorium uit hoe fruitvliegjes ... 

Nederland 1

Man bijt hond

De laatste week van dit programma dat dagelijks laat zien waarin groot nieuws klein kan zijn en klein nieuws groot. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 1

NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

Nederland 3

SpangaS

Reggy doet zijn best om aardig te zijn thuis, maar de spanning is te snijden. Shirley heeft een lief cadeautje voor Bodil. Wieteke baalt ervan dat er een filmpje is gemaakt terwijl zij vals zong. Lef betrapt Renée en vindt het ... 

Nederland 3

De Wereld Draait Door

Met: Op dit moment komen er talloze vluchtelingen ons land binnen. Maar niet voor het eerst. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werden een miljoen Belgen in Nederland opgevangen. Diederik van Vleuten maakte er vorig jaar een theate ... 

Nederland 1

De Wandeling

In twee specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland, Hongarije en Duitsland gesprekken met vluchtelingen over de tocht die ze ... 

Nederland 2

Dubbelspel

Dubbelspel is een quiz waarin niet alleen kennis maar ook strategie een belangrijke rol speelt. Drie kandidaten kunnen elkaar misleiden met verkeerde antwoorden. Wie het beste 'Dubbelspel' speelt, is de winnaar. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

2Doc

Vanaf de eerste dag filmde Mark zijn ziekteproces, waarvan het eerste en indrukwekkende deel te zien was in januari van 2015. Na de uitzending in januari begon Mark met het tweede deel van zijn documentaire, maar kreeg in febr ... 

Nederland 3

The Freestyle Games

Wie is de beste urban sporter van Nederland? Jan Versteegh en Geraldine Kemper duiken in de wereld van skateboarden, BMX'en, freestyle voetballen, freestyle basketballen, freerunnen en breakdancen. Regels en grenzen zijn er nie ... 

Nederland 1

Radar

Door hoog olieverbruik na 80.000 kilometer kunnen sommige sportievere Volkswagenmotoren beschadigd raken. In Amerika leidde dit tot schikkingen. Hoe zit dat in Nederland?Beelden van zo'n 850 Nederlandse beveiligingscamera's zij ... 

Nederland 2

Oog in oog

Te gast is Frank van Kappen. 

Nederland 3

Streetlab

Vier jeugdvrienden Jasper Demollin (23), Stijn van Vliet (23), Daan Boom (25) en Tim Senders (24) zoeken originele antwoorden op vragen. We maakten al eerder kennis met de jongens in TV Lab afgelopen zomer en nu zoeken ze weder ... 

Nederland 3

Checkpoint

Avontuurlijk testprogramma voor kinderen. 

Nederland 3

The Freestyle Games Zapp

Zapp neemt de komende weken een exclusief kijkje achter de schermen bij The Freestyle Games van BNN. Jonge talenten laten de ins en outs van hun extreme sport zien. Zij krijgen tips van hun grote helden en laten de spectaculair ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Willem Wever

Informatief magazine waarin vragen van kinderen worden beantwoord. 

Nederland 2

Geloof en een Hoop Liefde

De naam 'Timmer' is een veelgehoorde naam in Putten. Van loonbedrijf tot showkippenfokker, de Timmers zijn van alle markten thuis. Herman onderzoekt wat de Timmers in Putten bezighoudt, waarin zij geloven en van wie zij houden. ... 

Nederland 3

Beste Vrienden Quiz

Quiz van een kwartier waarin twee teams van drie vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. Het winnende team komt de volgende dag terug. De beste teams van het seizoen spelen in de laatste twee weken om de titel 'Beste Vri ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Koekeloere

Moffel en Piertje hebben kapotte spullen bij elkaar gezocht. Een pop met maar één been en een vrachtwagen met drie wielen. Die gaan ze verkopen op de rommelmarkt! Met al het kapotte speelgoed staan ze in hun kraam. Hoe moeten ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

Nederland 1

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Nederland 1

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Ochtend

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 1

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Nederland in Beweging

Beweeg mee met Nederland in Beweging! Kijkers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen. 

Nederland 1

MAX Geheugentrainer

Kijkers kunnen hun geheugen trainen door mee te spelen met de kandidaat in de studio. Presentatie: Jan Slagter of Pauline Spiering 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 2

Andries

Begin vorig jaar kon Rena Netjes ternauwernood Egypte ontvluchten. Ze werd door de autoriteiten beschuldigd van hulp aan de terroristische organisatie, de Moslimbroederschap. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.