Uitzending gemist

11 Oktober 2015

Nederland 3

Murth Mossel

Cabaretregistratie 

Nederland 3

PENOZA

Carmen besluit met de Mexicanen een deal op te zetten om Justine de Heer buitenspel te zetten. Natalie werkt met tegenzin mee met haar moeder, maar zij heeft ook een eigen geheim. Berry treft Boris bij de Coach waar hij een ged ... 

Nederland 1

Focus

Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moesten een van drie verschillende diëten volgen, op grond van hun eigen kenmerken. Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrij ... 

SBS 6

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

SBS 6

Hollands Beste Bloemstylist

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Reportage

Toby en Marcel mishandelen ouders. Marcel is veertien, onlangs heeft hij zijn moeder bedreigd met een vleesmes en een hamer. Toby is pas negen jaar oud, maar terroriseert nu al het hele gezin. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Nederland 2

Kunstuur

Programma over beeldende kunst. 11 oktober een documentaire over de zoektocht naar de authenticiteit van het Whistler damesportret in het Singer Laren. Zondag 11 oktober in Kunstuur, de zoektocht naar de identiteit van een zwaa ... 

SBS 6

vtwonen

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Show

In deze Shownieuws krijgen we een kijkje achter de schermen bij de musical De Tweeling. 

SBS 6

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

SBS 6

Thuis op zondag

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. 

RTL 4

Zwarte Tulp

Marieke doet alsof ze niet boos is en organiseert een etentje om Luuks kinderen Lynn en Martijn kennis te laten maken met de familie. Lynn en Martijn gaan ieder op hun eigen manier om met de situatie. Lynn wil meer van haar bio ... 

Nederland 3

Street Magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor. Het duo tovert onder andere sportvelden, klimwanden en skatebanen om in een magische spot, he ... 

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Ontvoerd

Realityserie waarin internationale kinderontvoeringszaken aan de orde komen. Het betreft gevallen waarbij de ene ouder zonder toestemming van de andere ouder, of van de rechter, hun kind meeneemt naar het buitenland. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Veronica

Formule 1

Samenvattingen van Formule 1. 

RTL 4

Carlo's TV Café

Aan Chantal Janzen de eer om het spits af te bijten als co-host. Carlo ontvangt samen met haar bekende sterren voor een actueel gesprek. Maar er zijn ook onbekende actuele gasten die om een bepaalde reden plotseling in de spotl ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 7

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

RTL 4

RTL Snowmagazine

De Maurienne Vallei staat deze aflevering centraal. Sharon is in het skigebied Val Cenis Vanoise. Ze is op stap met Kitty en Noortje Feelders. Sander is in Bonneval sur Arc. Hij gaat eerst met een pistemachine naar L'Ecot, een ... 

RTL 8

Judge Judy

Rechter Judy Sheindlin heeft het vermogen om bij een conflict direct tot de kern van de zaak te komen. Zij is een moreel kompas voor mensen die op zoek zijn naar raad, kordaatheid en gezond verstand. 

RTL 4

Wie Opent Het Slot?

Realityspelprogramma waarin vier BN'ers met hulp van familieleden onderling de strijd aangaan voor de Stichting Heppie. Het doel is de sleutel te veroveren van een sprookjesachtig gelegen vakantieslot. 

RTL 7

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL 4

Wie Opent Het Slot?

Realityspelprogramma waarin vier BN'ers met hulp van familieleden onderling de strijd aangaan voor de Stichting Heppie. Het doel is de sleutel te veroveren van een sprookjesachtig gelegen vakantieslot. 

RTL 7

RTL GP: TCR Series

Verslag van het negende raceweekend. Voor de laatste drie races van het seizoen reizen de coureurs af naar Azië. Dit negende raceweekend wordt gehouden in de stadstaat Singapore. 

RTL 8

Kattenoog: Het Geheim Van De Gri ...

De tieners Robin, Simone en Elias weten alles van heksen, vampiers en weerwolven. Al jaren heerst er in hun dorp Kattenoog een griezelmysterie. De Griezelclub moet het dorp en hun bewoners beschermen. 

RTL 8

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

RTL 4

Ik Kom Bij Je Eten

Nicolette gaat eten bij Addy van den Krommenacker en Koert-Jan gaat barbecueën bij Brandaris Terschelling. 

RTL 8

Draken: Rijders Van Berk

De bewoners van het eiland Berk zagen de draken altijd als gevaarlijk. Hiccup heeft laten zien dat je draken kunt trainen. Met zijn vrienden probeert hij boosaardige en onverwachte vijanden verslaan. 

RTL 7

RTL GP: Superbike

Verslag van de voorlaatste ronde van het kampioenschap. De snelle mannen reizen af naar Frankrijk. Op het circuit Magny-Cours geven de coureurs voor de laatste keer dit seizoen gas op Europees asfalt. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 7

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van alle GT- en Sportdivisies op het circuit van Spa-Francorchamps tijdens het Racing Festival Spa. 

RTL 4

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

SBS 6

Voetbal is Business

In het programma Voetbal is Business staan de businessclubleden en commerciële mensen van een Eredivisie voetbalclub centraal. Zij praten over de zakelijke kant van de voetbalwereld. 

RTL 7

Doe Maar Duurzaam!

Informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van energie tot duurzaam ondernemen en van milieu tot duurzame bouw. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Benjami doe jij de afwas even?, Martin Morning, De zandtovenaar, Picknick met taart. 

RTL 4

Breakfastclub

Zaterdagochtendtalkshow waarin Tanja Jess en Patrick Martens bekende en onbekende Nederlanders ontvangen in het heerlijke Limburg. Ze spreken hen uitgebreid over lekker, leuk en gezond leven. 

RTL 7

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

RTL 7

Greenproject

Informatief programma waarin allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van groen- en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan bod komen. 

RTL 4

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor eigentijdse vrouwen en mannen die belang hechten aan een optimaal leven. Met aandacht voor kunst, duurzaamheid, interieur, beauty, wonen en gezondheid. 

RTL 7

Business-channel.nl

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

SBS 6

LXRY TV

In LXRY TV zijn bijzondere reizen, de beste chef-koks, auto's en jachten, kunst, events, spraakmakende interieurs, horloges, juwelen en de laatste trends te zien. Het lifestyleprogramma neemt je mee naar unieke plekken en ... 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

RTL 7

Ondernemen Doen We Zo

Oud-doelman Hans van Breukelen is te gast. 

NET 5

The Doctors

In The Doctors snijdt een panel van de beste medische specialisten gezondheidsonderwerpen aan. Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord. De onderwerpen w ... 

RTL 5

Hour Of Power

SBS 6

Everyday Gourmet with Justine Sc ...

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken. 

Nederland 2

NPO Spirit 2015

Magische bescherming tegen het natuurverschijnsel El Nino. Dat is wat sjamanen in Peru proberen te krijgen. Ze bespelen muziekinstrumenten, zingen en dansen langs de rivier de Rimac. Ze roepen daarmee godheden van de Andes aan, ... 

Nederland 3

Zondag met Lubach

Deze week in Zondag met Lubach: alles over de inwoners van Oranje, de oplossing voor het vluchtelingenprobleem, en Arjen vraagt in een aflevering van Kleutergasten of er niet teveel wordt gevraagd van de jeugd. Verder: Arjen is ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Nederland 1

NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waar de presentator met een aantal voetbalgasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

Nederland 2

De Monitor

Het is geen pretje in de bijstand. Uitkeringsgerechtigden worden steeds harder aangepakt door sociale diensten. Er moeten tegenprestaties worden verricht, fraude wordt fors beboet, aanvragen worden afgehouden. En wie bijstand w ... 

Nederland 2

Kruispunt

Reportage over het pijnlijke proces van kerksluitingen. De komende jaren zullen in Nederland honderden kerken hun deuren sluiten. Doordat er steeds minder mensen naar de kerk gaan wordt het te duur alle circa 1700 rooms-katholi ... 

Nederland 1

Kun je het al zien?

Late-avond-show met Paul de Leeuw waarin hij de top drie bijzondere momenten van het weekend samenstelt. Het publiek levert de nodige input en Paul krijgt hulp van drie jonge opiniemakers; columniste Nynke de Jong, presentator ... 

Nederland 2

De Kist

Kefah Allush ontmoet de altijd energieke Harm Edens voor een goed gesprek over leven en dood. Harm vindt de Fiat met kist een 'mooi plaatje'.: "Pijn, verdriet en ellende vragen om humor en verzachting". 

Nederland 1

Dutch Marines Rowing Challenge

Tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam op 5 september 2015 begonnen ruim 140 mariniers in roeisloepen onder de Erasmusbrug aan de monstertocht van 350 kilometer naar Londen. Wij volgen in deze documentaire een aantal marinier ... 

Nederland 2

Podium Witteman

Muziekprogramma met Paul Witteman, huispianist Mike Boddé en klassieke muziekkenner Floris Kortie dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen, met veel ruimte voor jong talent en live optredens va ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Taarten van Abel

Een lekkerder dessert is er niet. In de smakelijkste kindertalkshow van Nederland bakt bakker Abel samen met een kind een taart voor een speciaal persoon. Ondertussen voeren ze een openhartig gesprek, waarbij taboes niet worden ... 

Nederland 3

De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV. 

Nederland 3

3 Op Reis

Evi vervolgt haar reis door Noorwegen. Met een strakblauwe lucht vaart ze door de fjorden van Flam om vervolgens richting Bergen en Stavanger te reizen. Hier wil ze de 700 meter hoge preekstoel zien. Dat is een rotsplateau met ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

Heel Holland Bakt

De kandidaten mogen zich in deze uitzending vrij uitleven, er is dit keer namelijk geen thema. De kandidaten beginnen met een chipolatataart. Een echte klassieker uit de banketbakkerij. Vervolgens wagen de bakkers zich aan he ... 

Nederland 2

VPRO Tegenlicht

De aantrekkingskracht van het IS kalifaat op jonge moslims, de sterke propagandamachine van het Kremlin en de onstuitbare stroom migranten aan de poorten: Europa voelt aan alle kanten de hete adem van dreiging in de nek. Het wo ... 

Nederland 1

TV Show

In de eerste TV Show van het 35e seizoen gaat Ivo Niehe onder meer op bezoek bij de winnaar van het afgelopen Eurovisie Songfestival, Måns Zelmerlöw. Thuis in Stockholm vertelt Måns - zoon van een chirurg en een professor- h ... 

Nederland 3

Vals plat

Edith Kooijman ligt in een scheiding, omdat ze tien jaar lang zwaar depressief is geweest. Ze stond zelfs op het punt om euthanasie aan te vragen want de situatie was uitzichtloos. Maar als laatste strohalm heeft Edith elektros ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Zappsport

Presentator Ron Boszhard en HockeySTER Naomi van As presenteren het leukste kindersportprogramma van de Nederlandse Televisie. In Zappsport komen alle takken van sport voorbij. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden ... 

Nederland 2

Dus Ik Ben

Wat is de waarde van vriendschap? Volgens filosoof Lammert Kamphuis is de paradox van deze tijd dat enerzijds vriendschappen steeds belangrijker aan het worden zijn, maar dat anderzijds vriendschappen steeds minder waard worden ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Puberruil Zapp

Martijn komt uit Huissen en is een stoere jongen die bij de zeekadetten zit en aan American football doet. In deze aflevering ruilt hij met astronaut in spe Rens uit Apeldoorn die autisme heeft. Rens woont met zijn ouders en tw ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

In Noord-Korea wordt de leider Kim Jong-un extreem verheerlijkt. Journaliste Marieke de Vries mocht bij hoge uitzondering filmen in dit bizarre land. Verder meer nieuws over boeken. Hoe kies je een boek? In de bibliotheek staan ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

5 minuten over

Bastiaan Verberne gaat vandaag in gesprek met tv en documentairemaker Sinan Can. Als programmamaker vindt hij het belangrijk dat waarheden worden verteld, maar het risico bestaat dat je hierbij alsnog kort door de bocht kan ga ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

WNL Op Zondag

WNL Op Zondag is een rechts georiënteerde ochtendshow op Nederland 1. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten. 

Nederland 3

SpangaS

Juliette is nieuwsgierig naar de vaders van haar klasgenoten. Als Juliette aan haar eigen moeder vragen stelt over haar donorvader, krijgt ze geen antwoord. Bodil legt aan Dennis uit dat ze meer afstand van hem moet nemen. Tinc ... 

Nederland 1

Geloofsgesprek

De Lambertusbasiliek van Hengelo bestaat 125 jaar. Pastoor Marc Oortman is positief over de toekomst van geloven. Samen met burgemeester Sander Schelberg koestert hij de traditie, zonder jongeren te vervreemden. Want op de avon ... 

Nederland 1

Eucharistieviering

Op de 28e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Marc Oortman. 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

Karima el Fillali is een Nederlands-Marokkaanse zangeres en songwriter, opgegroeid in het Westland, dochter van een Marokkaanse vader en een Nederlandse domineesdochter. Tijdens een muzikale reis naar Marokko raakte ze geïnter ... 

Nederland 3

De Vloer Op Jr.

Onvoorbereid krijgen jonge acteurs een opdracht en improviseren samen een verhaal. 

Nederland 3

VPRO Boeken

In 'Het slimme onbewuste' schreef psycholoog Ap Dijksterhuis (1968) hoe we ons bewustzijn nodig hebben om geluk te ervaren, hoewel ons gedrag vooral bestuurd wordt door het onbewuste. In 'Op naar geluk' legt hij uit hoe we dat ... 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

Met: De Nieuwe Wereld komt niet voor niets uit Amsterdam: nergens leven zoveel mensen van verschillende nationaliteiten met elkaar samen als in deze stad. Deze week maken we kennis met Edvina Erebara. Zij is van Albanese afkoms ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Buitenhof

Zondag 11 oktober 2015 in Buitenhof: --- Minister Henk Kamp: vluchtelingen niet goed voor de economie --- Het IMF verwacht een terugval van de wereldeconomie, Nederland dreigt te worden meegezogen in die neergang. En dat terwi ... 

Nederland 3

Studio Snugger

Onderwerpen: Kietelen, Iglo, Zon via spiegel, Tosti, Vliegensticker en Neuspeuter. 

Nederland 1

Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 5 oktober tot en met 8 oktober 2015. Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen. 

Nederland 2

De Verwondering

'In alle dingen zit een barst, waardoor het licht naar binnen komt.' Zondag 11 oktober legt theoloog Inger van Nes ons uit waarom dat inzicht, ontleend aan een song van Leonard Cohen, zo belangrijk voor haar is. Als kerkelijk p ... 

Nederland 3

Zappsport

Presentator Ron Boszhard en HockeySTER Naomi van As presenteren het leukste kindersportprogramma van de Nederlandse Televisie. In Zappsport komen alle takken van sport voorbij. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden ... 

Nederland 2

Bakkie Troost

Hoe is het om kort na elkaar je beide ouders te verliezen? Of om de liefde van je leven al na 10 jaar aan de dood te moeten afstaan? Wat biedt je in dergelijke situaties troost? 

Nederland 3

Poesjes

Patrick is boos en besluit van huis weg te lopen in de hoop dat iedereen hem zal missen. Vooral bij Oom Boudewijn brengt dit de nodige stress gezien hij Mimi beloofd heeft de kittens met zijn leven te bewaken. 

Nederland 3

Beestieboys

De dierenopvang van Norma is in nood na een verwoestende brand. Tim en Nicolaas helpen haar en de dieren een handje mee. In Extreme Animal Hobby's vertelt Jantien over haar passie voor koerijden en in Dr. Tim wordt een poes van ... 

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

Koor- en samenzang rond het thema 'Schuilplaats'. God is ons thuis. Bij Hem mogen we schuilen tegen weer en wind. 

Nederland 3

Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Anna naar Pencak Silat. Pencak wat? Een Indonesische vechtsport, die moeilijker is dan Willie had verwacht. 

Nederland 3

Zapp Echt Gebeurd

Damian (10) en Dinand (12) wonen sinds een paar jaar in een pleeggezin. Ze vinden het super gezellig met hun pleegmoeder en pleegvader. Ze maken veel lol samen en kunnen het goed met elkaar vinden. Hoe is dat eigenlijk als je n ... 

Nederland 2

De Kapel

Soms heb je het nodig: een plek om te schuilen. Als het leven moeilijk is, als je in gevaar bent. Een veilige plek als je bang bent - wie wil dat nu niet? 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.