Uitzending gemist

15 November 2015

SBS 6

Utopia

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Show

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

PENOZA

Officier van Justitie Justine de Heer wil een oplossing voor het probleem 

Nederland 1

Focus

Michael Mosley gaat extreme uitdagingen aan om erachter te komen hoe ons bloed ons tegen infecties beschermt, onze wonden heelt en de motor is achter ons bestaan. Ieder mensenlichaam bevat vijf liter van een bijzondere vloeisto ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

RTL 4

Kanjers Van Goud

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaar ... 

SBS 6

MindMasters Live

In aanloop naar de magische liveshows van MindMasters LIVE zijn de hoogtepunten te zien rondom het programma. 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

SBS 6

Thuis op zondag

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Zwarte Tulp

Martijn trekt het niet zonder Lynn en gaat naar Amsterdam in een laatste poging haar terug te halen. Lilian en Henk maken zich zorgen over hem, maar hij weet ook hen te manipuleren. Om zich een goede vader te tonen, geeft Henk ... 

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

Veronica

Formule 1

Samenvattingen van Formule 1. 

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Je Eigen Droomhuis

Maureen du Toit volgt Nederlandse stellen die hun eigen droomhuis bouwen. Ze praat met de stellen over de bijzonderheden van het gebouw en waarom juist dit hun droomhuis is. 

RTL 4

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde Gouden Koffer met vijf miljoen euro. Daarnaast worden er nog meer mooie prijzen bekendgemaakt. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

RTL 7

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts

Verslag van het enige televisietoernooi waarbij de toppers van zowel de PDC als BDO aanwezig zijn. Bijzonder is dat drievoudig BDO-wereldkampioen Martin Adams de uitdaging heeft aangenomen en op het toernooi meespeelt. 

RTL 4

Carlo's TV Café

Deze uitzending vormt Lucille Werner samen met Carlo een volwaardig gelegenheidsduo. Ook brengt André Hazes jr. zijn nieuwe single 'Niet Voor Lief' ten gehore. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

RTL Snowmagazine

Sophie en Sander zijn in het Oostenrijkse Stubaital. Sander bekijkt het skigebied van Schlick 2000 zowel vanaf de ski's als vanuit een ander perspectief, namelijk vanuit de lucht. Sophie verkent de gletsjer met Dana Albers, een ... 

RTL 7

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL 4

Wie Opent Het Slot?

Realityspelprogramma waarin vier BN'ers met hulp van familieleden onderling de strijd aangaan voor de Stichting Heppie. Het doel is de sleutel te veroveren van een sprookjesachtig gelegen vakantieslot. 

RTL 8

Kattenoog: Het Geheim Van De Gri ...

De tieners Robin, Simone en Elias weten alles van heksen, vampiers en weerwolven. Al jaren heerst er in hun dorp Kattenoog een griezelmysterie. De Griezelclub moet het dorp en hun bewoners beschermen. 

RTL 4

Ons Huis Verdient Het

Informatief woonmagazine over lekker en comfortabel wonen in je eigen huis. Als je toch iets aan je huis wilt veranderen, maak het 'nul op de meter'. Zo is het huis klaar voor de toekomst en verdient het zelf de energie. 

RTL 7

RTL GP: WEC

Verslag van de zevende ronde. De teams reizen af naar het Formule 1-circuit van Shanghai. Vorig jaar pakte het Toyota-duo Anthony Davidson en Sebastien Buemi de zege. 

RTL 8

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

RTL 7

RTL GP: Desafio

In de lange voorbereiding op de Dakar Rally in januari zijn de deelnemers neergestreken in het beeldschone Paraguay. Vanuit de hoofdstad Asuncion krijgen de deelnemers spectaculaire offroad-pistes voor hun kiezen. Deze vormen d ... 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 7

RTL GP: Autocross

Jaaroverzicht van het Nederlands Kampioenschap Autocross 2015. 

RTL 4

Breakfastclub

Zaterdagochtendtalkshow waarin Tanja Jess en Patrick Martens bekende en onbekende Nederlanders ontvangen in het heerlijke Limburg. Ze spreken hen uitgebreid over lekker, leuk en gezond leven. 

RTL 7

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 4

Altijd Jong

Beauty- en lifestyleprogramma waarin je te weten komt hoe je mooier, gezonder en gelukkiger kunt worden én blijven. 

RTL 7

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin ondernemers in gesprek gaan met een (voormalig) topsporter. Er wordt gekeken wat ondernemers en topsporters gemeen hebben en of een ondernemer iets kan leren van een topsportcarrière. 

RTL 7

Business-channel.nl

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

SBS 6

LXRY TV

In LXRY TV zijn bijzondere reizen, de beste chef-koks, auto's en jachten, kunst, events, spraakmakende interieurs, horloges, juwelen en de laatste trends te zien. Het lifestyleprogramma neemt je mee naar unieke plekken en ... 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

RTL 5

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages. 

Nederland 2

Nieuwsuur

Met: Hoe keren we het terrorisme van jihadisten? De aanslagen in Parijs doen enkele dwingende vragen rijzen: waar komt dit vandaan, kunnen we het voorkomen? Te gast de Vlaamse onderzoeksjournalist Rudi Vranckx en ICCT-directeur ... 

Nederland 1

NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waar de presentator met een aantal voetbalgasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

Nederland 2

De Monitor

In het dossier Inspraak: burger versus overheid, krijgt de Monitor een opmerkelijke tip binnen over vermeende discutabele praktijken van energiebedrijf Eneco. Een bewoner van de Brabantse gemeente Halderberge schrijft ons: 'In ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

Kruispunt

Het trof hun stad, maar raakt de hele wereld. Na de nacht van terreur in Parijs reist KRO Kruispunt TV af naar de Franse hoofdstad. Wilfred Kemp praat met Parijzenaars over het geweld en de impact van de aanslagen. Was de aansl ... 

Nederland 1

Kun je het al zien?

Late-avond-show met Paul de Leeuw waarin hij de top drie bijzondere momenten van het weekend samenstelt. Het publiek levert de nodige input en Paul krijgt hulp van drie jonge opiniemakers; columniste Nynke de Jong, presentator ... 

Nederland 2

Adieu God?

Jan Siebelink beschreef het zware geloof van zijn vader in 'Knielen op een bed violen', maar vertelt nu in zijn nieuwe roman 'Margje' ook over zijn moeder. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Hé Frans, Hé Stef

Stef verbaast zich over het grote aantal straathonden in Nicaragua. Dit inspireert Frans om te kijken hoe het is gesteld met de dierenliefde in Nederland. Dieren hebben het in Nederland stukken beter dan in Nicaragua. Of lijkt ... 

Nederland 3

De Wereld Draait Door

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

3 Op Reis

Dennis vervolgt zijn trip door Zimbabwe en komt na een overnachting tussen de olifanten aan op zijn eindbestemming: De Victoria Falls. Hier wordt een kleine 'touch down' gemaakt met buurland Zambia. Geraldine is in het populair ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

Het Duitsland van mijn moeder

Als Britta's familie halsoverkop vlucht blijven er vrienden en familieleden achter die niet weg willen, zoals de oud-tantes van haar moeder die dan in Cranz wonen. Het Rode leger laat in die dagen een spoor van verwoesting acht ... 

Nederland 1

De Reünie

Simone is als financiële topvrouw bij Philips verantwoordelijk voor miljarden euro's. Daarnaast heeft ze de zorg over haar man Niek. Niek kreeg al op jonge leeftijd Alzheimer en kan niet meer zelfstandig functioneren. Soms vra ... 

Nederland 2

VPRO Tegenlicht

De wereld kent vier internationale misdrijven: oorlogsmisdrijven, genocide, foltering en misdaden tegen de menselijkheid. De Spaanse onderzoeksrechter Baltasar Garzón en de Schotse advocaat Polly Higgins vinden dat aan deze ze ... 

Nederland 1

TV Show

Rugbyspeler Tim Visser legt uit hoe belangrijk tradities zijn bij rugby. Als mensen die tradities nog niet kennen, wordt ze snel uitgelegd hoe de mentaliteit van rugby eruitziet. 

Nederland 2

Marokkaanse Moeders

Leila is twintiger en alleenstaande moeder. Wanneer haar zoon thuiskomt en haar vertelt dat alle Marokkanen slecht zijn, heeft ze het erg moeilijk. De verhalen en meningen van anderen hebben duidelijk invloed op hem. Ze probeer ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Vals plat

Hij probeert het al 16 jaar een plaats te geven, maar slaagt hier niet in. De 69 jarige Rotterdamse Feyenoord supporter, Piet Stevens, heeft in 1999 zijn oudste zoon verloren door een auto ongeluk. De auto van zijn zoon wordt f ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Zappsport

In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroe ... 

Nederland 3

Puberruil Zapp

Noa is gek van paarden, heeft twee moeders en woont in Deventer. Ze ruilt met de jonge kledingontwerpster Daphne uit Rotterdam. Noa woont met haar twee moeders en twee broers in Deventer. Ze heeft ook nog een oudere zus die gea ... 

Nederland 2

Kunstuur

Kunstuur is hét programma over beeldende kunst. In het tweeluik ‘Hollandse Nieuwe’ laat Lucas de Man bijzondere aankopen zien die in opdracht of ter ere van koningshuizen van Europa zijn vervaardigd. 

Nederland 3

Het Sinterklaasjournaal

Verslag vanuit de studio en op locatie van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de Goedheiligman in Nederland. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt onder anderen Colette ten Holt, de weduwe van Simeon ten Holt, en componist Jacob ter Veldhuis. Weduwe Colette ten Holt praat over componist Simeon ten Holt en zijn Canto Ostinato, het meest geliefde Nede ... 

Nederland 1

Droomhuis Gezocht

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen maken we kennis met Jos en Angelika Hessing. Nu Jos zijn bedrijf gaat overdragen aan zijn zoon, vindt hij het tijd om met zijn vrouw te gaan genieten in hun eigen droomhuis op het ... 

Nederland 3

Zapp Magic Battle

De beroemde magicians Rob en Emiel leren maar liefst achttien Zappgezichten de kunst van het goochelen. Goochelen is helemaal hot anno 2015 dus wie wil het nou niet leren? We werken toe naar één winnaar: de winnaar van de Zap ... 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

In de uitzending beantwoorden we de belangrijkste kindervragen over de aanslagen in Parijs. Waarom doen terroristen wat ze doen? Een expert vertelt in de studio alles over terroristen. En wat is het verschil tussen Frankrijk en ... 

Nederland 2

Documentaires Boeddhistische Omroep

Manouk van der Meulen treedt in de voetsporen van de Japanse weduwe Nichimyo die 700 jaar geleden de gevaarlijke tocht naar het eiland Sado maakte. Daar leefde haar boeddhistische leraar Nichiren in ballingschap, onder andere v ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

Het Uur van de Wolf

Extreme ervaringen en emoties staan centraal in het werk van de Vlaamse choreografe Ann Van den Broek. Haar heftige choreografieën zijn vrijwel zonder uitzondering heel persoonlijk. Haar werkwijze is niets ontziend. Ze verlang ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

5 minuten over

Ismail Taspinar is al sinds 1989 bezig geweest met het oprichten van islamitische basisscholen. Soera Al Asr speelt hierin voor hem een belangrijke rol. “Zoals in de soera wordt aangegeven breng ik mijn tijd zo nuttig mogelij ... 

Nederland 1

WNL Op Zondag

Te gast bij Rick Nieman zijn: Hans Wiegel, VVD-coryfee, Hans Jaap Melissen, oorlogsverslaggever, Nikki Sterkenburg, terrorisme-deskundige bij Elsevier, Sjuul Paradijs, voormalig hoofdredacteur Telegraaf, Esther Voet, hoofdredac ... 

Nederland 3

SpangaS

Lef is bang dat zijn ouders erachter komen hoe slecht hij er voor staat met zijn schoolprestaties. Tot overmaat van ramp nodigt Miss Madge zijn ouders uit voor een gesprek. Juliette is dolgelukkig dat ze haar biologische vader ... 

Nederland 1

Geloofsgesprek

De KRO bestaat 90 jaar. Mgr. Frans Wiertz heeft als voorzitter van de BCCM en als hoeder van de RKK-zendtijd de laatste 20 jaar de KRO van zeer nabij meegemaakt. Daarom staat hij open voor een viering die in het teken van dit j ... 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

Ranajit Sengupta is een van de bekendste sarode muzikanten uit India. De sarode is een populair Hindoestaans snaarinstrument met vier melodie-snaren, twee ritmische snaren en enige akkoord-snaren. Mainak Banerjee bespeelt de ta ... 

Nederland 1

Eucharistieviering

Op de 33e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering in het kader van het 90-jarig jubileum van de KRO vanuit de Basiliek van het H. Sacrament te Meerssen. Hoofdcelebrant: mgr. Frans Wiertz. 

Nederland 3

VPRO Boeken

Wiljan van den Akker en Esther Jansma, beiden hoogleraar aan de Universiteit Utrecht, hebben samen een roman geschreven onder het pseudoniem Julian Winter. Het boek, getiteld De Messias gaat over de Nederlandse houtdeskundige E ... 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

In De Nieuwe Wereld Intro wordt aandacht besteed aan de aanslagen in Parijs. 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

In 2014 won de Indiase Kailash Satyarthi de Nobelprijs voor de Vrede 2014. Deze onvermoeibare strijder tegen kinderarbeid en kinderslavernij bevrijdde met gevaar voor eigen leven tienduizenden kinderen uit mijnen, plantages en ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Buitenhof

Zondag 15 november 2015 in Buitenhof: --- Ahmed Aboutaleb: Gewapende strijd tegen IS nodig --- Tegen Nederlanders die sympathiseren met IS zei hij eerder: "In hemelsnaam, pak je koffer en vertrek." Gisteren stelde hij dat het ... 

Nederland 1

Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 9 tot en met 12 november 2015. Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen. 

Nederland 3

Studio Snugger

Showprogramma gepresenteerd door Thomas van Luyn waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbij komen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'? 

Nederland 2

De Verwondering

Zondag 15 november is Jeroen Zijlstra te gast in het boshuisje van De Verwondering. Jeroen Zijlstra werkte jarenlang op een visserskotter maar hengelt tegenwoordig naar noten. Als zanger, componist en trompettist staat hij met ... 

Nederland 3

Zappsport

In deze uitzending onder andere een Hellup met Anky van Grunsven en Grabbelen met Bruno Martins Indie en Stefan de Vrij. 

Nederland 2

Bakkie Troost

Natuurlijk wil je je pasgeboren kind gelukkig zien opgroeien. Uiteraard wil je als zus graag voor je broertje zorgen. Hoe ga je ermee om wanneer de dood van je kind of broertje een streep door dat verlangen zet? 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang. 

Nederland 3

Poesjes

Feest op de Kattenlaan 9; de kittens zijn jarig! Het wordt uitbundig gevierd, behalve door Oom Boudewijn die zijn gebroken hart probeert te verdrinken. 

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

In verband met de aanslagen in Parijs is er een aangepaste uitzending van Nederland Zingt op Zondag te zien. Koor- en samenzang zijn rond het thema 'Geef ons kracht'. In het laatste blok ziet u liederen met als thema 'Hoop en T ... 

Nederland 3

De Proefkeuken

Waarom maken we kaas eigenlijk bijna altijd van koeienmelk? Pieter en Willem willen kaas maken van een dier waar ze nog nooit kaas van zagen. Ze vinden een boerderij met kamelen. Is het mogelijk om kamelenkaas te maken? 

Nederland 2

De Kapel

Naar aanleiding van de aanslagen in Parijs zal dominee Arie van der Veer een meditatie houden over Psalm 91. 

Nederland 2

Documentaires Boeddhistische Omroep

Kurai, kurai is een zoektocht naar het leven en de liefde in een mythisch steppelandschap, waar de wind en de droogte het bestaan bepalen. Emo, een jongen van eind twintig en teleurgesteld in de liefde, maakt een reis naar het ...