Uitzending gemist

20 September 2015

Nederland 3

Jasper van Kuijk

Schoon Schip is het tweede programma van Jasper van Kuijk waarmee hij definitief zijn naam vestigde. Met zijn tweede programma Schoon Schip vestigde Jasper van Kuijk definitief zijn naam als talentvolle nieuwkomer in cabaretlan ... 

Nederland 3

PENOZA

Vreugde over de vrijlating van Carmen worden overschaduwd door het verdwijnen van haar zoon Boris. Ze moet haar infiltratie geheimhouden en een dekmantel opzetten om met de Mexicanen te kunnen dealen. Misdaadserie die zich afsp ... 

SBS 6

Hollands Beste Bloemstylist

Geen extra informatie aanwezig.

NET 5

Grenzeloos Verliefd

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Reportage

Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Nederland 2

Kunstuur

Programma over beeldende kunst, met deze week de Magnumfotograaf Bruce Gilden die het voor elkaar kreeg de Japanse Maffia te fotograferen. In de Kunstuur uitzending van 20 september de iconische Amerikaanse Magnumfotograaf Bru ... 

SBS 6

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

Veronica

Gotham

Leer Gotham, de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken als The Joker, The Penguin en The Riddler, op geheel nieuwe wijze kennen. 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

RTL 4

Zwarte Tulp

Henk Kester ontdekt dat Luuk echt een zwarte tulp had gekweekt. Als Martijn merkt hoezeer zijn vader daarvan overstuur is, stelt hij voor de tulpenbollen van Vonk te kopen met het geld dat Lynn en hij hebben geërfd van Luuk ... 

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. 

NET 5

vtwonen doe-het-zelf vtwonen doe ...

Geen extra informatie aanwezig.

Veronica

Border Security

De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. 

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

NET 5

vtwonen doe-het-zelf vtwonen doe ...

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Ontvoerd

Realityserie waarin internationale kinderontvoeringszaken aan de orde komen. Het betreft gevallen waarbij de ene ouder zonder toestemming van de andere ouder, of van de rechter, hun kind meeneemt naar het buitenland. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

SBS 6

vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge ... 

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Veronica

Formule 1

Samenvattingen van Formule 1. 

SBS 6

Thuis op zondag

In Thuis op zondag ontvangen Kim Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg elke week bekende en onbekende gasten. Er wordt over showbizz gepraat, er wordt gekookt en ze blikken terug op de afgelopen week en kijken vooruit naar de ko ... 

Nederland 3

Tien Torens Diep

Stef en Victor wonen in het Zuid-Limburgse mijndorp Oranjedorp. In hun geheime club verzinnen Stef en Victor allerlei gewaagde plannen om in de steenkolenmijn te komen. De boezemvrienden Stef en Victor wonen in het Zuid-Limburg ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 7

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

RTL 7

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL 8

Judge Judy

Rechter Judy Sheindlin heeft het vermogen om bij een conflict direct tot de kern van de zaak te komen. Zij is een moreel kompas voor mensen die op zoek zijn naar raad, kordaatheid en gezond verstand. 

RTL 7

RTL GP: WTCC

Veslag van het WTCC vanaf het circuit van Motegi in Japan. Na een lange zomerstop starten de WTCC-coureurs eindelijk weer hun motoren. Voor Tom Coronel is Japan een tweede thuisland te noemen. Hij zal erop gebrand zijn een goed ... 

RTL 8

Draken: Rijders Van Berk

De bewoners van het eiland Berk zagen de draken altijd als gevaarlijk. Hiccup heeft laten zien dat je draken kunt trainen. Met zijn vrienden probeert hij boosaardige en onverwachte vijanden verslaan. 

RTL 8

Draken: Rijders Van Berk

De bewoners van het eiland Berk zagen de draken altijd als gevaarlijk. Hiccup heeft laten zien dat je draken kunt trainen. Met zijn vrienden probeert hij boosaardige en onverwachte vijanden verslaan. 

RTL 7

RTL GP: Masters Of Formula 3

Verslag van de Masters of Formula 3 op Circuit Park Zandvoort dat dit jaar zijn 25ste editie viert. In de kwart eeuw historie heeft het evenement voor vele Formule 1-coureurs de doorbraak betekend. Onder andere David Coulthard, ... 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 7

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van de Supercar Challege GT races vanaf het Engelse Circuit Brands Hatch. 

RTL 4

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

RTL 7

Doe Maar Duurzaam!

Informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van energie tot duurzaam ondernemen en van milieu tot duurzame bouw. 

SBS 6

Voetbal is Business

In het programma Voetbal is Business staan de businessclubleden en commerciële mensen van een Eredivisie voetbalclub centraal. Zij praten over de zakelijke kant van de voetbalwereld. 

RTL 4

Breakfastclub

Zaterdagochtendtalkshow waarin Tanja Jess en Patrick Martens bekende en onbekende Nederlanders ontvangen in het heerlijke Limburg. Ze spreken hen uitgebreid over lekker, leuk en gezond leven. 

RTL 7

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

SBS 6

Shopping & Lifestyle

In Shopping & Lifestyle komen de laatste fashion- en woontrends, de leukste gadgets, de coolste musthave’s en de nieuwste beauty- en verzorgingsproducten voorbij. Wekelijks reizen Winston Post en Tanja Jess voor je af naa ... 

RTL 7

Greenproject

Informatief programma waarin allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van groen- en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan bod komen. 

RTL 4

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor eigentijdse vrouwen en mannen die belang hechten aan een optimaal leven. Met aandacht voor kunst, duurzaamheid, interieur, beauty, wonen en gezondheid. 

RTL 7

Business-channel.nl

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

SBS 6

LXRY TV

In LXRY TV zijn bijzondere reizen, de beste chef-koks, auto's en jachten, kunst, events, spraakmakende interieurs, horloges, juwelen en de laatste trends te zien. Het lifestyleprogramma neemt je mee naar unieke plekken en ... 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

NET 5

The Doctors

In The Doctors snijdt een panel van de beste medische specialisten gezondheidsonderwerpen aan. Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord. De onderwerpen w ... 

SBS 6

Everyday Gourmet with Justine Sc ...

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken. 

RTL 8

Bobo

Bobo is een vrolijk, blauw konijn. Hij woont in een boomhut samen met zijn ouders en zusje Krabbel. Hij speelt graag buiten met Krabbel en zijn beste vriend Tjerk. 

Nederland 3

HumorTV op 3

Cabaretregistratie 

Nederland 2

Documentaires Boeddhistische Omroep

De met prijzen overladen film Tashi and the Monk is een portret van een innovatieve gemeenschap in het Himalayagebergte in Noord-India, Jhamtse Gatsal, Tibetaans voor ‘tuin van liefde en compassie’. Hier geeft de toegewijde ... 

Nederland 2

Oog in oog

Sven Kockelmann praat met oud-LPF'er Joost Eerdmans, nu loco-burgemeester van Rotterdam. 

Nederland 1

Kun je het al zien?

Late-avond-show met Paul de Leeuw waarin hij de top drie bijzondere momenten van het weekend samenstelt. Het publiek levert de nodige input en Paul krijgt hulp van drie jonge opiniemakers; columniste Nynke de Jong, presentator ... 

Nederland 1

Eén tegen 100

Wil je een moeilijke of een makkelijke vraag? Zet je een 'escape' in? Het zijn bekende dilemma's uit het populaire NCRV-programma Eén tegen 100, de quiz waarin één kandidaat het moet opnemen tegen honderd tegenkandidaten. Oo ... 

Nederland 3

Zondag met Lubach

Dinsdag was het weer Prinsjesdag en om in politieke sferen te blijven was Diederik Samsom te gast bij Zondag met Lubach om te praten over de troonrede en steunkousen. Verder: de logica achter de Kamer van Koophandel en het antw ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Nederland 1

NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waar de presentator met een aantal voetbalgasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

Nederland 2

Brandpunt Reporter

Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, heeft doelbewust een voorwaarde van zijn voorwaardelijke invrijheidstelling geschonden. Dat blijkt uit opnames met verborgen camera die genomen zijn door Brandpunt-Reporter. ... 

Nederland 2

De Kist

Kefah Allush heeft veel gemeen met de gaste van vandaag, journaliste en documentairemaakster Fidan Ekiz. Beiden staan ze tussen twee culturen in en dat heeft praktische gevolgen na hun dood. 

Nederland 2

Podium Witteman

Muziekprogramma met presentator Paul Witteman, huispianist Mike Boddé en klassieke muziekkenner Floris Kortie dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen, met veel ruimte voor jong talent en live ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 3

Taarten van Abel

Een lekkerder dessert is er niet. In de smakelijkste kindertalkshow van Nederland bakt bakker Abel samen met een kind een taart voor een speciaal persoon. Ondertussen voeren ze een openhartig gesprek, waarbij taboes niet worden ... 

Nederland 2

Natuur op 2

Seizoensgebonden bossen vormen een heel bijzonder ecosysteem. Twee keer per jaar krijgen alle levende wezens er af te rekenen met drastische veranderingen in hun omgeving: in de lente en in de herfst. Het hele ecosysteem moet z ... 

Nederland 3

De Wereld Draait Door

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

3 Op Reis

Deze week is Chris in de voormalige hoofdstad van Italie, Turijn. Deze stad is groot geworden door de auto-industrie. Chris neemt een kijkje in de voormalige Fiat fabriek met een testcircuit op het dak. Buiten de stad gaat Chri ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

Heel Holland Bakt

De kandidaten maken de heerlijkste cakes. Ze starten met een cheesecake. Daar zijn een boel variaties op te bedenken, de bakkers geven dan ook allemaal een eigen draai aan de opdracht. Vervolgens maken de bakkers Battenberg ca ... 

Nederland 2

VPRO Tegenlicht

Doet de Nederlandse overheid alles wat in haar vermogen ligt om opwarming van de aarde tegen te gaan? 900 klagers en milieuorganisatie Urgenda vonden van niet. De Limburgse advocaat Roger Cox spande namens hen een rechtszaak aa ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

City Folk

Drie portretten uit Ponta Delgada: Manuel Laranja (63) is bezeten van zijn favoriete voetbalclub Benfica. Voetbal is het beste dat Manuel ooit is overkomen. Het slechtste is zijn familie. Hij heeft zijn garage omgebouwd tot Ben ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Vals plat

-Karin Rensen is net gescheiden van haar man maar ze woont nog met hem in hetzelfde huis. Vier jaar geleden besloot Karin om zonder haar man, samen met haar dochter Sacha, op vakantie te gaan naar Egypte. In Egypte werden moede ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Zappsport

Presentator Ron Boszhard en HockeySTER Naomi van As presenteren het leukste kindersportprogramma van de Nederlandse Televisie. In Zappsport komen alle takken van sport voorbij. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden ... 

Nederland 2

Dus Ik Ben

Wat is de nut van angst? Volgens Denys is angst de duizeling van de vrijheid. Een emotie die wordt gevoeld wanneer je bijvoorbeeld hoog boven de grond staat en je de aandrang voelt te springen. Het geeft een angstig én bevrijd ... 

Nederland 3

Puberruil Zapp

Inez uit Heemstede, die vroeger in Amerika en Wales heeft gewoond, ruilt met Marijke. Marijke woont op een echte koeienboerderij in het Friese Kollum. Marijke woont samen met haar ouders en broer in het Friese dorpje Kollum. Hi ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

Volgende week wordt de nieuwste FIFA-game, FIFA16 gelanceerd. De voetbalgame is een van de populairste games ter wereld. Hoe komt dat? En is die nieuwe versie wel ‘nieuw’ genoeg. Lucas zoekt het uit, en laat kinderen de nie ... 

Nederland 1

Buitenhof

Zondag 20 september 2015 in Buitenhof: --- Minister Hennis van Defensie --- De bezuinigingen op defensie worden voor een deel teruggeschroefd omdat de dreiging in de wereld snel toeneemt. VVD-minister Hennis-Plasschaert geeft ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Freeks wilde wereld

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk reist de wereld over op zoek naar unieke diersoorten. In Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika komt hij oog in oog te staan met bijzondere dieren als de lederschildpad, de sidderaal, de pan ... 

Nederland 3

Verborgen Verhalen

De rijke Victoria organiseert een mega sweet sixteenfeest, met als thema Glam Princess. Haar vriendinnen zijn enorm enthousiast, de zaal is gereserveerd, een peperdure jurk hangt in haar slaapkamer. Maar het gaat allemaal niet ... 

Nederland 2

5 minuten over

Te gast: Hartchirurg Salah Said. Salah Said is zijn hele leven actief geweest om hulpacties te organiseren voor arme en zieke mensen. Hij gelooft dat hij door het verrichten van goede daden beschermd wordt door zijn geloof. Hij ... 

Nederland 3

Poesjes

Oom Boudewijn denkt handig gebruik te maken van zijn nichtje Pippa die op bezoek komt. Haar butlerkwaliteiten zijn echter niet wat hij ervan gehoopt had. 

Nederland 1

WNL Op Zondag

WNL Op Zondag is een rechts georiënteerde ochtendshow op Nederland 1. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten. 

Nederland 3

Weekend met Willie

Willie Wartaal is gek op het weekend, omdat je dan lekker kan doen wat je leuk vindt. Hij gaat met kinderen mee op pad om te zien wat zij zoal doen in het weekend. Dit weekend gaat Willie Wartaal langs bij Gerben, die op een bo ... 

Nederland 3

Zapp Echt Gebeurd

Shemeyne (10) en haar moeder zijn illegaal. Hun moeder is vanuit Nigeria gevlucht naar Nederland en de zusjes zijn hier geboren. Hoe is het eigenlijk om illegaal in een land te zijn? Hoe is het als elke dag de dreiging boven je ... 

Nederland 2

De Kapel

Het lijkt wel alsof de apostel Paulus vanmorgen het bekende liedje 'Don't worry, be happy' zingt. Maak je geen zorgen, wees altijd blij. 

Nederland 3

SpangaS

Shirley wil niet meer naar school. Eman wil graag een lied repeteren met Juliette, maar zij heeft heel andere dingen aan haar hoofd. Tinco is niet blij met de ruzie tussen zijn ouders. Lef is zo boos dat hij zichzelf verwond. L ... 

Nederland 1

Geloofsgesprek

Bisschop Gerard de Korte van bisdom Groningen-Leeuwarden zal ingaan op de betekenis van de vieringen op zondagochtend, al veerig jaar lang, en daarnaast duidelijk maken dat in de liturgie ook het leven aan de orde mag komen, ze ... 

Nederland 1

Eucharistieviering

Op de 25e Zondag door het jaar (Vredeszondag) komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Martinuskerk te Sneek. Hoofdcelebrant: mgr. Gerard de Korte. 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

Anner Bijlsma is bij leven al een legendarische cellist en internationaal geroemd. Niet alleen maakte hij prachtige opnamen van de cellosuites van Bach, hij heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het doorgronden van de ... 

Nederland 3

De Vloer Op Jr.

Top-acteurs en getalenteerde kinderen improviseren scènes vol maatschappelijke en relationele dilemma's. Scene een: 'Ik plaste op de manier zoals jij plast' met Amber Woortman en Nils Verkooijen. Scene twee: 'Jouw zoon pest mi ... 

Nederland 3

VPRO Boeken

Als je erop let, zie je het overal. Hoe is het mogelijk dat zo'n onooglijk product al bijna anderhalve eeuw zo'n grote invloed heeft op de wereld? Prikkeldraad heeft een fascinerende geschiedenis. Het maakte een einde aan het W ... 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

Colet van der Ven en Johan Fretz ontvangen zinzoekers, praktische idealisten en bevlogen denkers. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Kindertijd

Logeren, Martin Morning, Een zomer met papa en De zandtovenaar. 

Nederland 3

Studio Snugger

Onderwerpen: Perzik aan pruimenboom, Ballerina's op spitzen, Groeien van de hik, Kind mag geen Willem-Alexander of Máxima heten, Luiaard poept een keer per week en Sproeten betekent: genoeg ijzer. 

Nederland 2

De Verwondering

Medisch socioloog Anne-Miek Vroom (34) zet zich in voor de kwaliteit van leven van mensen met een chronische ziekte. Zelf lijdt ze aan een brozebottenziekte. Daardoor is ze rolstoelgebonden en heeft ze van kinds af aan veel pij ... 

Nederland 1

Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 14 september tot en met 17 september 2015. Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen. 

Nederland 3

Zappsport

Presentator Ron Boszhard en HockeySTER Naomi van As presenteren het leukste kindersportprogramma van de Nederlandse Televisie. In Zappsport komen alle takken van sport voorbij. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden ... 

Nederland 2

Bakkie Troost

Je kunt iemand missen, omdat de herinneringen zo mooi zijn, dat je het als het ware nog niet los kunt laten. Maar anderen missen iemand, die ze nooit gekend hebben, maar wel graag hadden leren kennen. 

Nederland 3

Beestieboys

Tim en Nicolaas leren de wondere wereld van paardenmeisjes kennen door een kijkje te nemen bij een bekend paardenblad. In Beest te koop gaan Tim en Nicolaas op bezoek bij hele kleine varkentjes en in Extreme Animal Hobby's verv ... 

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

'Liefde is blij zijn', dat is het thema van deze uitzending. Filippenzen spoort ons aan om ons 'te verblijden in de Heer'. Dat voelt bijna als een opdracht. En misschien is dat maar goed ook, want het leven is niet altijd als e ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

Kanniewaarzijn

Esther en Emile zijn dolverliefd en stappen in het huwelijksbootje. Ze houden alle twee van zeilen en willen elkaar dan ook op een schip het jawoord geven. Maar de dag - die de mooiste van hun leven zou moeten zijn - lijkt uit ...