Uitzending gemist

16 April 2017

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

The Graham Norton Show

In deze show ontvangt Graham Warren Beatty, Miranda Hart, Keeley Hawes, Peter Capaldi en Jennifer Hudson. 

SBS 6

Hart van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

The Graham Norton Show

In deze show ontvangt Graham Sir Michael Caine, Morgan Freeman, Jack Whitehall, Gemma Whelan en Take That. 

Veronica

Blindspot Dit is Blindspot

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Wegmisbruikers

Aan de hand van videobeelden van het Bureau Verkeershandhaving confronteert Andru00e9 van der Toorn automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag. 

RTL 4

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij 500 deelnemers strijden om een plek in het beroemde Gouden Koffertjesspel waar een hoofdprijs te verdienen is van 5 miljoen euro. 

Veronica

Border Patrol

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

NET 5

Fashionchick make-over

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Hotter Than My Daughter

Moeder en dochter Sadea zijn twee uitersten van elkaar. Marlies is dik in de vijftig en al overgrootmoeder, maar nog steeds kleedt zij zich het liefst als iemand van twintig. Dochter Sadea vindt dit afschuwelijk en wil dat haar ... 

Nederland 2

Kunstuur

De Brits-Nigeriaanse kunstenaar Shonibare is een van de meest invloedrijke kunstenaars binnen de hedendaagse kunstwereld. Hij is vooral bekend vanwege het gebruik van stoffen en dessins van de Helmondse textielfabriek Vlisco in ... 

RTL 4

Carlo's TV Café

Entertainmentprogramma waarin alle talenten van Carlo Boszhard samenkomen: de flamboyante gastheer, de betrokken interviewer, de begenadigde imitator en de hilarische showhost. 

Nederland 1

Strunen

Strunen Harm bezoekt een dorpshuis dat meedoet aan de verkiezing van het Drents Dorpshuis van het jaar. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Love Is In The Air

Shanti schrijft een emotionele brief voor haar moeder Ada. In 1980 leert Ada de vader van Shanti kennen, met wie ze naar Amerika vertrekt. Ada heeft het moeilijk in Amerika, wordt mishandeld door haar man en vlucht uiteindelijk ... 

NET 5

Fashionchick

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 7

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL 5

Miss And Mr Sport & Fashion

Programma waarin Jeroen Post en Nana Piguillet-Appiah een goede kijk bieden in de wereld van commerciële modellen. Fitte en knappe mannen en vrouwen worden op de proef gesteld door middel van diverse opdrachten. 

SBS 6

Alles over Wonen

In Alles over Wonen wordt de kijker meegenomen binnen het huis, buiten het huis en om het huis. De kijker wordt geu00efnformeerd en geadviseerd bij verkoop, verhuur of financiering.  

RTL 4

Nederland Heeft Het!

Programma waarin de kijker geïnspireerd wordt met de leukste dagjes uit of weekendjes weg. Te zien is wat Nederland allemaal te bieden heeft. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 4

Making Of Dinnershow Pandora

Blik achter de schermen bij de bijzondere Dinnershow 'Pandora', het prikkelende avontuur vol passie, verleiding en spanning waarin betoverende klanken en breekbare schoonheid strijden om de aandacht. 

Nederland 1

De mooiste sprookjes

Een mooie maar ongevoelige prinses wil alleen trouwen met de prins die haar het zingende, klingelende boompje geeft. Dit boompje zingt alleen bij echte liefde en wordt bewaakt door een kwade bosgeest. Duits sprookje. Een mooie, ... 

RTL 8

Jungle Club

Kinderprogramma. Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 4

The Road To

Informatief programma over de totstandkoming van de nieuwe 'GABBERS'-show. Na het succes van vorig jaar staan Philippe Geubels, Roué Verveer, Guido Weijers en Jandino Asporaat dit jaar opnieuw in de Ziggo Dome. 

RTL 7

Greenproject

Informatief programma waarin allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van groen- en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan bod komen. 

RTL 7

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin Jeroen Smits het land doorrijdt om de meest bijzondere en gedreven ondernemers op locatie te bezoeken. 

RTL 4

Way Of Living

Informatief programma waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers antwoorden proberen te vinden op vragen over tot het kopen van een eigen vakantiehuis of tweede woning in binnen- of buitenland. 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland inspireert en stimuleert. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag.  

RTL 5

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

RTL 5

Answers With Bayless Conley

Bayless Conley, predikant van de Cottonwood Church in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven. 

Nederland 2

De Kist

Yvonne Keuls ontdekte de dood toen ze als kind in Indonesië stiekem over de muren van de tuin keek naar een langstrekkende begrafenisstoet. 

Nederland 1

Homeland

Quin en Carrie werken weer samen, maar moeten privé nog iets overwinnen. Bovendien zijn de consequenties van hun ontdekkingen onzeker, en hetzelfde geldt voor Quinn's toekomst. Keane probeert ondertussen het imago van haar zoo ... 

Nederland 2

Kruispunt

Sinds vorig jaar wonen ze op Schiermonnikoog: vier cisterciënzer monniken, die hun monumentale klooster in Diepeveen verruilden voor een huisje op het waddeneiland. Hoe is het ze sindsdien vergaan? Vervolg op de prijswinnende ... 

Nederland 1

NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waarin de presentator met een aantal voetbalgasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

Nederland 2

Adieu God?

Annemiek Schrijver neemt Tijs van den Brink mee naar een plek waar ze sinds haar zesde niet meer geweest is, de vrijgemaakt gereformeerde Koepelkerk in Arnhem. 

Nederland 2

VPRO Tegenlicht

De game 'Horizon Zero Dawn' oogst sinds de wereldwijde release maart 2017 alom lovende kritieken. Het spel, waarvan binnen een maand 2,6 miljoen exemplaren zijn verkocht, werd ontwikkeld door het enige mondiaal opererende gameb ... 

Nederland 1

Neem je zwemspullen mee

Komisch spelprogramma waarin Klaas van der Eerden en Pepijn Gunneweg de strijd met elkaar aan gaan. Ze nemen in een theaterzaal plaats op hun eigen bank vanwaar ze verschillende spellen spelen. 

Nederland 1

TV Show

Barry en Sandra zijn al 30 jaar samen. Hun beider levensverhaal is adembenemend. Barry, geboren in India, werd op zijn 7e naar Nederland ontvoerd door zijn moeder, zat op diverse kostscholen, belandde in een commune, leeft op u ... 

Nederland 1

Himmlers hersens heten Heydrich

Heydrich groeit in zijn rol als hoofd van Hitlers veiligheidsdienst. Hij is de spin in het web achter veel angstaanjagende acties. In 1939 zet hij een aanval in scène door zogenaamde Poolse opstandelingen op een Duits radiosta ... 

Nederland 1

Boer zoekt Vrouw

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een ... 

Nederland 1

Vechtershart

David wil zich ontfermen over de financiële malaise van de sportschool. Maar Nick is daar helemaal niet van gediend. Toch ziet ook Nick dat er iets moet gebeuren wil hij de bruiloftswensen van Kirsten kunnen bekostigen. Een ca ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 2

Close Up

Succesvol beeldend kunstenaar Gert Robijns (België, 1972) kocht in 2013 het huis van zijn grootouders. Hij brak het huis deels af om het vervolgens met eigen handen weer op te bouwen, maar nu als residentie voor kunstenaarsact ... 

Nederland 3

3 Op Reis

Chris is in Kazachstan. Hij reist met de trein vanuit het met Sovjet doordrenkte Karaganda naar het futuristische Astana. Astana is de hoofdstad van Kazachstan, die onder leiding van president Nazarbajev razendsnel uit de grond ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

Podium Witteman

Pianist en componist Thomas Beijer is een veelzijdig kunstenaar die ook buiten de muziek actief is. Dinsdag 18 april verschijnt zijn debuutroman Geen jalapeños, over vriendschap en de vergankelijkheid van ambities. In Podium W ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

Het pretparkenseizoen komt er weer aan. Heel veel pretparken proberen straks met nieuwe attracties weer zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Zondag wordt in Turkije gestemd over een nieuw plan van president Erdogan. Niet allee ... 

Nederland 1

Dunya & Desie

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn. 

Nederland 3

Zapp Echt Gebeurd

'Achter de toren' gaat over 4 stoere vrienden uit Westkapelle. Dat ligt in Zeeland. De jongens zitten nog bij elkaar op school, maar na de zomervakantie zal daar verandering in komen. Hun wegen scheiden, want Bas en Ivan mogen ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

13 in de oorlog

In de zevende aflevering is het symbolische verzet tegen de bezetter uitgegroeid tot een georganiseerde ondergrondse beweging die zelfs geweld niet uit de weg gaat. Ook Els (16 jaar, Haarlem) neemt deel aan wapendroppings en ov ... 

Nederland 3

Welkom in de Gouden Eeuw

Hoofdgast: Michiel de Ruyter. Met de sketches 'De Slag bij Nieuwpoort', 'De Slag bij Ter Heijde' en alles wat er mis ging bij 'Het Turfschip'. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'! 

Nederland 1

Een andere kijk

Sarah Marijnissen spreekt met Feng Shui-deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof. Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die inzicht geeft in de invloed die de woonomgeving op mensen heeft. Door een hectisch leven st ... 

Nederland 1

Nooit te laat

Narsingh Balwantsingh duikt met Hindoestaanse grootouders in het leven van hun kleinkinderen en andersom, om ze dichter bij elkaar te brengen. 

Nederland 3

Checkpoint

Een avontuurlijk testprogramma voor kinderen. 

Nederland 1

Pasen 2017

Een moderne vertelling van het paasverhaal, getekend door de befaamde Zandtovenaar Gert van der Vijver. Hij strooit, gooit en schuift met zand en zo ontstaat het verhaal over het lijden en de opstanding van Jezus. Bekende artie ... 

Nederland 1

Jacobine op Zondag

Pasen is het feest van de opstanding. Ieder jaar kijken er miljoenen mensen naar The Passion. Met drie vertellers uit The Passion gaat Jacobine Geel op zoek naar hun persoonlijke verhaal van hoop en opstanding: met Jorgen Rayma ... 

Nederland 1

Kerkdienst

De Paasdienst wordt uitgezonden vanuit de Hervormde gemeente 'De Fontein' in Nijkerk. Ds. Pim Verhof is voorganger in deze dienst. 

Nederland 1

Pasen 2017

Op het Hoogfeest van Pasen blikken Leo Fijen en Antoine Bodar elk jaar na Urbi et orbi (de pauselijke zegen voor stad en wereld) terug op de afgelopen maanden en doen dat dit jaar aan de hand van actuele thema's als 60 jaar Eur ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Taarten van Abel

Jo Anne (9) wil een taart maken voor Evelien, een vriendin van haar moeder. Evelien staat altijd voor ze klaar, ook tijdens de zwarte dagen. De moeder van Jo Anne, zat een tijdje in de bijstand. Dat was niet altijd gemakkelijk, ... 

Nederland 1

Buitenhof

Het integratiebeleid op de schop: ongeveer acht op de tien inburgeraars slaagt niet op tijd voor het inburgeringsexamen, bleek deze week uit cijfers van het Ministerie van Sociale Zaken. In Buitenhof een gesprek met Rabin Balde ... 

Nederland 3

Taarten van Abel

Amber (10) wil graag een taart maken voor haar 'ex'-bff Daantje. Ze hebben vaak ruzie gehad en Daantje is zelfs van school gegaan. Nu zien ze elkaar weer op hun sport Hwa Rang Do (vechtsport). Tot nu toe gaat dat goed, alleen A ... 

Nederland 1

Eucharistieviering

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de Kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis te Sligo, Ierland. Hoofdcelebrant mgr. Kevin Doran, bisschop van Elphin. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door het S ... 

Nederland 3

Brugklas

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. 

Nederland 3

VPRO Boeken

Carolina LoGalbo ontvangt Hanna Bervoets en spreekt met haar over haar boek 'Fuzzie'. Een modern-realistisch sprookje over gemis, genegenheid en de vraag in hoeverre affectie zich laat afdwingen. Op een ochtend in april ontvang ... 

Nederland 1

Urbi et orbi

Paus Franciscus spreekt op Eerste Paasdag de pauselijke zegen uit over de stad Rome en de wereld. Het Latijnse 'urbi et orbi' betekent 'aan stad en wereld' en wordt door de paus uitgesproken vanaf de St. Pietersbasiliek in Rome. 

Nederland 3

Taarten van Abel

Rayan (10) wil graag een taart maken voor zijn opa Jan om hem te bedanken. Opa Jan is de leukste opa en ook nog eens de voetbaltrainer van Rayan. Opa Jan is niet de echte opa van Rayan. Jan is de vader van Rayan's stiefvader, h ... 

Nederland 3

SpangaS

Caro is verrast als ze haar blind date ontmoet en geniet van een leuk afspraakje met hem in het park. Jip draaft een beetje door en Fleur is het zat. Shirley ontdekt dat Lefs vriendin niet echt is. Shirley is boos op Lef, maar ... 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

De ster van de Bosnische accordeonist Mario Batkovic is rijzende. Batkovic kan zijn accordeon laten donderen als het grootste orgel ter wereld en zo intiem spelen dat het lijkt of hij jou als luisteraar persoonlijk wil verleide ... 

Nederland 1

Geloofsgesprek

Op het hoogfeest van Pasen vertelt de bisschop van Rotterdam over de betekenis van het kruis in onze tijd. Hij doet dat bij de reliekhouder van het kruis van Christus in de katholieke kerk van Dordrecht. Dat is in de loop der t ... 

Nederland 1

WNL Op Zondag

Te gast zijn Annemarie Jorritsma, Arendo Joustra, Marianne Zwagerman en Derk Bolt. 

Nederland 3

Taarten van Abel

Auke is hoogbegaafd en voelt zich een beetje anders. Iemand die dat begrijpt en hem uitdaagt is Meester Co. En dat mag beloond worden. Meester Co houdt behalve van voetbal en actualiteiten, veel van de natuur en grapjes maken. ... 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

Zijn lichaam is als een wandelend glas-in-loodraam. De kleurrijke voorstellingen die zijn lijf sieren vertellen elk een eigen verhaal. Ze herinneren, waarschuwen en troosten. Deze paaszondag is Jacco de Boer, lid van het landel ... 

Nederland 1

Wilde Ganzen

In Kaïs, India, leven mensen van het bestaansminimum en kan het er ijskoud zijn. Als je dan in onverwarmde huizen woont, komt dit niet ten goede aan je gezondheid. Omdat ook de dokterspost onverwarmd is, ontbreekt het aan goed ... 

Nederland 1

De Verwondering

Voor theoloog, dichter en tekstschrijver Sytze de Vries is de paasnacht de belangrijkste gebeurtenis in het kerkelijk jaar: daarmee valt of staat alles. Het verhaal over de opstanding is er een uit een doorgaande reeks vanuit h ... 

Nederland 3

Zappsport

- Hellup zwemmen met Ferry Weertman. Ferry is een Nederlandse zwemkampioen op de lange afstanden. Weertman won tijdens de Europese kampioenschappen zwemmen 2014 te Berlijn twee gouden medailles. Bij het open waterzwemmen won hi ... 

Nederland 1

Zenith

Fay geeft een groot huisfeest dat volledig uit de hand loopt. Boris en Fay komen erachter dat ze niet zonder hun ouders kunnen. Ze besluiten dat een leven zonder robots misschien wel beter is. Maar of de robots het eens zijn me ... 

Nederland 1

Ik Mis Je

Fleur, de 15-jarige dochter van Marco en Inge van der Veen, wordt geschept door een auto als ze van school naar huis fietst. Inge krijgt een telefoontje en rijdt snel naar de plaats van het ongeluk. Het ziet er niet goed uit. D ... 

Nederland 3

De Proefkeuken

Helemaal in de ban van Japan besluiten Pieter en Willem hun eigen sushi te maken. Maar waar maak je sushi eigenlijk van? Pieter trekt het hele land door op zoek naar de juiste ingrediënten voor hun zelfgemaakte sushi. Rijst, z ... 

Nederland 1

Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 10 tot en met 14 april 2017. 

Nederland 3

Studio Snugger

Onderwerpen: Verbrande planten, Hoge hakken, Hooghouden, Schuifkanon, Kattencafé's en Chocolade hoesten. 

Nederland 3

Het Beste van 101TV

Hoogtepunten van het digitale jongerenkanaal 101.TV. Digitale tv in hapklare brokken, met 0% verveelmomenten. Vol absurde, hilarische, opvallende BNN University filmpjes en BNN-programma's. 

Nederland 1

De Verwondering

Het is Stille Zaterdag. Dichter Sytze de Vries brengt de kijker een gedicht ter overweging, troost en meditatie. Met: De opstanding.