Uitzending gemist

29 Maart 2015

Veronica

Final witness Final Witness: Afl ...

Final Witness is een misdaadserie, gebaseerd op waargebeurde misdrijven in Amerika. Het verhaal wordt van begin tot eind verteld vanuit het oogpunt van het slachtoffer. In elke aflevering staat een nieuwe zaak centraal. 

SBS 6

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NET 5

Scandal

Iedereen heeft geheimen, maar voor bekende mensen kan het hun imago enorm schaden. Dit is het moment waarop Olivia Pope om de hoek komt kijken. Zij doet er samen met haar team alles aan om het imago van hun klanten te bescherme ... 

RTL 4

Kanjers Van Goud

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk. 

SBS 6

Reportage

De 8-jarige Emma, Sophie en Zoë vormen de enige doof-blinde drieling ter wereld. Hun moeder en stiefvader doen er alles aan om ze een zo waardevol mogelijk leven te geven. 

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

Veronica

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny “Danno” Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ... 

RTL 4

Familie Kruys

Bette verzorgt de styling van haar ultieme droomman, Art Rooijakkers. Haar broer Kirk heeft eindelijk weer eens een auditie en hun vader Thomas kondigt ook nog eens aan dat hij groots nieuws voor ze heeft. 

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. 

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

Street Magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor. Het duo tovert onder andere sportvelden, klimwanden en skatebanen om in een magische spot, he ... 

RTL 4

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde Gouden Koffer met vijf miljoen euro. Daarnaast worden er nog meer mooie prijzen bekendgemaakt waaronder een BMW. 

RTL 4

So You Think You Can Dance

De liveshows gaan van start. De eerste dansers krijgen de kans om zichzelf te bewijzen. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Veronica

Formule 1

Samenvattingen van Formule 1. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 7

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

RTL 4

Carlo & Irene: Life 4 You

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marce ... 

RTL 7

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL 4

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor moderne vrouwen en mannen die belang hechten aan een optimale gezondheid en die volop willen genieten van het mooie leven. Gewoon thuis, onderweg of waar ook ter wereld. 

RTL 7

RTL GP: Superbike

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. ... 

SBS 6

Mijn Lifestyle

De presentatoren laten in Mijn Lifestyle wekelijks de nieuwste trends, gadgets en innovaties voorbij komen en gaan extreme uitdagingen aan met de kijker. Leeuwen voeren? Bungeejumping? Niks is te gek in dit programma. 

RTL 7

RTL GP: Supersport Kampioen - Mi ...

Special over de kersverse wereldkampioen Supersport Michael van der Mark. Het is alweer veertig jaar geleden dat er in de wegrace een Nederlandse wereldkampioen gehuldigd kon worden. Op 7 september 2014 is het Michael gelukt zi ... 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 7

Een Zaak Van De Gemeente

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries gaat op pad in Utrecht. Hij gaat in gesprek met wethouder Jeroen Kreijkamp om vervolgens de ondernemerswereld van de Domstad eens goed te onderzoeken. Peter leert meer over ICT en duikt in ... 

RTL 7

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin ondernemers in gesprek gaan met een (voormalig) topsporter. Er wordt gekeken wat ondernemers en topsporters gemeen hebben en of een ondernemer iets kan leren van een topsportcarrière. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met vandaag: Wilm gaat plantjes watergeven, Het programma met de olifant. 

RTL 7

De Succesfactor

Businessprogramma waarin verhalen achter succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Deze bedrijven strijden voor de nationale business succes award, georganiseerd door het NBSA-instituut. 

Nederland 3

Kabouter Plop

Kabouter Plop woont in de melkherberg in het grote kabouterbos. Samen met zijn beste vrienden beleeft hij de gekste avonturen. 

RTL 7

Ondernemerszaken

Informatief programma voor bedrijven en ondernemers. Elk thema wordt ondersteund door voorbeelden van de werkvloer, gesprekken met ondernemers en managers en praktijkcases. 

RTL 7

Business-channel.nl

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

SBS 6

Het beste paard van stal

Alles draait om de ruiter en het paard. Zowel stallen als stoeterijen worden bezocht en er worden mensen gevolgd die met paarden werken. Iedereen week komt er juridisch advies voorbij van de paardenadvocaat en praten ruiters, e ... 

RTL 4

Mijn Leven, Mijn Gezondheid

Inspanning en ontspanning staan centraal in deze aflevering. Nachtrust is belangrijk en daarom gaat Laurien op zoek naar een goed matras. Martine wandelt lekker in de natuur en gebruikt hierbij een stappenteller om te zien hoev ... 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

RTL 4

4Me

Lifestyleprogramma waarin gezondheid en alles wat daarmee te maken heeft centraal staat. Daarnaast bezoeken de presentatoren bijzondere plaatsen in Nederland. 

RTL 5

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

SBS 6

Everyday Gourmet with Justine Sc ...

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield zorgt voor meer vertrouwen in de keuken. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 3

Studio Snugger

Is het kletspraat of niet? Daar gaat het om bij Studio Snugger! Met de volgende onderwerpen: is lucht duur, poep je kauwgom nooit meer uit en kunnen meisjes niet voetballen? 

Nederland 2

De Verwondering

Gast: Dirigent Pieter Jan Leusink. 

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma. Alle takken van sport komen weer voorbij. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. 

Nederland 1

Tijd voor MAX

In Nederland zijn ruim 1 miljoen mensen getroffen door diabetes en elke week komen daar nog duizend patiënten bij. Toch is diabetes nog steeds een onderschatte ziekte waarvan de vaak ernstige gevolgen lang niet bij iedereen be ... 

Nederland 2

Bakkie Troost

In deze uitzending staan we stil bij twee vrouwen voor wie het leven veranderde, doordat de dood zich bij een geliefde aandiende. 

Nederland 3

Willemspark

Chantal heeft de mooie Poolse harpiste Kaja weten te strikken voor een huiskamerconcert. Philips liefde voor klassieke muziek kent een plotselinge opleving en ook Annabel blijkt over tot nog toe onbekende gaven te beschikken. 

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

Koor- en samenzang rond het thema 'Leven is loslaten'. 

Nederland 3

Titaantjes

De 14-jarige Friese Welmoed blijkt niet alleen een groot schaatstalent, maar kan vooral heel goed pianospelen. Ondanks dat Welmoed pas drie jaar piano speelt is ze enorm gepassioneerd, zo baalt ze bijvoorbeeld echt als haar ler ... 

Nederland 1

WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten. 

Nederland 3

Taarten van Abel

Luka (10) wil graag een taart maken voor zijn moeder. Hij vindt dat zijn moeder een vervelende tijd achter de rug heeft en een taart verdient. Luka houdt van vissen met zijn vader in Servië en wil later timmerman worden. Daaro ... 

Nederland 2

De Kapel

We gaan de stille week in: de week van Jezus' sterven. De week dat moeder Maria haar Zoon van 33 los moest laten. 

Nederland 3

SpangaS

Weekoverzicht. 

Nederland 1

Geloofsgesprek

Op Palmzondag vraagt mgr. De Jong aandacht voor de zorg in Nederland. Hij had de portefeuille zorg al bij de vergadering van de bisschoppenconferentie, maar hij is wel anders over die zorg gaan denken door de medische problemen ... 

Nederland 1

Eucharistieviering

De rechtstreekse eucharistieviering op Palmzondag komt vanuit de Basiliek van het H. Sacrament te Meerssen. Celebrant: pater Wim van Meijgaarden sss. 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

Gwyneth Wentink behoort tot de meest bekende harpisten van Nederland. Ze speelt een stuk van Terry Riley. De 79-jarige jazzdrummer John Engels gaat op tournee door heel Nederland met verschillende leden van zijn ensembles. Hij ... 

Nederland 3

VPRO Boeken

Jan Vantoortelboom (1975) debuteerde in 2011 met zijn roman 'De verzonken jongen', die onder andere werd bekroond met De Bronzen Uil en de Prijs Letterkunde West-Vlaanderen. Zijn tweede roman, 'Meester Mitraillette', verscheen ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 2

Koosjere hamvraag

Een citroen voor 85 euro. Een prijzige zoete wijn die ondrinkbaar is, maar desondanks niet is aan te slepen. Opnieuw duikt programmamaker Jigal Krant in zijn televisieserie de Koosjere Hamvraag in de wondere wereld van de joods ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Het sportnieuws van de dag. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Het sportnieuws van de dag. 

Nederland 3

Street Magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor. 

Nederland 3

Junior Dance

Dit is de officiële videoclip van Junior Dance 2015: Show Me What You've Got. Gezongen door Tim Douwsma. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Het sportnieuws van de dag. 

Nederland 2

5 minuten over

Kort gesprek over de Koran als inspiratiebron. Te gast is Abdelrazek Abded, Nederlander en Limburger van Palestijnse afkomst. Op basis van vers 8 uit hoofdstuk 5 bespreekt hij het belang van rechtvaardig handelen 

Nederland 3

Vals plat

-Esther Winkels is dol op 'dog dance', dansen met een hond, en wint vele prijzen tijdens wedstrijden. Ze begon daar een paar jaar geleden mee toen haar hondje depressief was en een gedragstherapeut haar aanraadde om eens iets l ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 2

Podium Witteman

Muziekprogramma met presentator Paul Witteman, huispianist Mike Boddé en klassieke muziekkenner Floris Kortie dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen, met veel ruimte voor jong talent en live ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 1

Erica op Reis

Japan is een land met een rijke culturele geschiedenis en veel verschillende soorten mensen. Kyoto is de voormalige hoofdstad van Japan. Erica reist met de Shinkansen, een netwerk van snelle kogeltreinen die soms boven de drieh ... 

Nederland 2

Kunstuur

Inspiratiebron als uitgangspunt Samensteller Bart Rutten gaat met de tentoonstelling 'De oase van Matisse' terug naar de oorsprong van de kunst van Henri Matisse: waarom schilderde Matisse nou eigenlijk zo en wat waren zijn i ... 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Nieuws speciaal voor jonge kijkers. 

Nederland 3

Bikkels

Meintje (11) heeft een blinde vader en een slechtziende moeder. Dat houdt in dat Meintje vaak de ogen van haar ouders moet zijn. Soms is dat een grote verantwoordelijkheid. Als ze met haar ouders met het openbaar vervoer reist, ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Het sportnieuws van de dag. 

Nederland 1

Focus

Chris Packham onthult hoe het komt dat de intelligentste dieren op aarde ook de meest sociale zijn. In deze aflevering staat een van de slimste dieren centraal, de dolfijn. Chris zwemt mee met een groep dolfijnen in de Bahama's ... 

Nederland 3

De Wereld Draait Door

Compilatie van de hoogtepunten uit De Wereld Draait Door. 

Nederland 2

Nieuwsuur

-Hoe V&D door het oog van de naald kroop. V&D was vorige maand dichter bij een faillissement dan tot nu bekend was. Een speciaal team bereidde in het diepste geheim een surseance-aanvraag voor. Dat blijkt uit gesprekken die Nie ... 

Nederland 2

De Monitor

Journalistiek programma dat onderzoek doet naar maatschappelijke kwesties, naar aanleiding van uw tips. 

Nederland 2

Kruispunt

Kruispunt : Inspirerende verhalen uit het hart van de samenleving Aflevering : De pioniers van het oud worden Het aloude bejaardenhuis heeft afgedaan. In rap tempo verschijnen overal in 't land nieuwe woonvormen voor een mooie ... 

Nederland 2

Adieu God?

In 'Adieu God?' ontmoet Tijs van den Brink bekende Nederlanders die, ondanks hun christelijke opvoeding, de kerk vaarwel hebben gezegd. Verlieten ze daarmee ook God en hun geloof? In de vierde aflevering D66-kamerlid Pia Dijkst ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 3

Larie

In het nieuwe programma Larie gaan cabaretiers onder leiding van presentator Arie Boomsma met elkaar in debat en slaan ze elkaar om de oren met zinnige en onzinnige argumenten. Het publiek wijst uiteindelijk de winnaar aan van ... 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

Topcoach Louis van Gaal is in Nederland voor het goede doel Spieren voor Spieren. Verslaggever Lucas interviewt hem hierover. Hoe kijkt hij eigenlijk terug op het succesvolle WK? Verder is er een groot onderzoek aan de gang naa ... 

Nederland 2

Bloedbroeders

In Istanbul begint de zoektocht naar de familiegeschiedenis van Ara, maar dat spoor dreigt dood te lopen. De weinige Armeniërs die in Istanbul wonen leven in permanente angst. Turken leren van kinds af om ze als verraders te z ... 

Nederland 1

Dat ding van Tante Es

In deze aflevering komt actrice Willeke Alberti langs. Willeke vierde onlangs haar zeventigste verjaardag en haar zestigjarig artiestenjubilieum; een mooie aanleiding voor een feestje bij Tante Es! Tante Es sprak af met zoon Jo ... 

Nederland 3

De Dokter Corrie Show

Dokter Corrie gaat op de versiertoer. Wat doe je als je iemand leuk vindt? En hoe weet je of iemand jou ook leuk vindt? Dokter Corrie krijgt versiertips van een flirtcoach. Ook dieren hebben hun eigen trucs om indruk te maken. ... 

Nederland 3

3 Op Reis

Na een lange en heftige tijd in het Nederlandse ziekenhuis pakt Floortje haar reis op. Ze keert terug naar Iran, waar de winter ondertussen haar intrede heeft gedaan. Geraldine vertrekt naar de zonnige vakantiebestemming Kaapve ... 

Nederland 1

TV Show

Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en buitenland met een internationale reputatie. Ook het nieuwe seizoen wordt een zoektocht naar bijzondere hoofdpersonen die door hun onor ... 

Nederland 2

Bonte vrouwen

Laïla Boutaibi, management trainee bij Delta Lloyd, wil graag bestuurder worden maar beseft dat haar kansen klein zijn. Laila heeft twee masters op zak. In haar vrije tijd doet ze aan boksen, omdat dat haar gedisciplineerd hou ... 

Nederland 2

VPRO Tegenlicht

Er zit goud in afval. Het terugwinnen heeft een nieuwe wereldwijde miljardenindustrie gestart, ook wel Urban Mining genoemd. Het lijkt de oplossing voor veel milieuproblemen en energievoorziening. Een ton kapotte mobieltjes, co ... 

Nederland 1

NOS Studio Voetbal

Discussieprogramma over voetbal. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 3

Zondag met Lubach

Te gast is muzikant Roel van Velzen. Daarnaast zocht Arjen uit wat politici van zijn plan vinden om farao der Nederlanden te worden en sprak Salamander Klöpping met weerman Peter Kuipers Munneke. 

Nederland 1

Buitenhof

Zondag 29 maart 2015 in Buitenhof: *Neelie Kroes Oud-Eurocommissaris Neelie Kroes is sinds 1 januari het boegbeeld van Startup Delta. Doel is de komende 1,5 jaar de internationale positie van Nederlandse beginnende technologie ... 

Nederland 1

De Kwis

Satirische nieuwskwis. Cabaretiers leggen een Bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen en muzikale parodieën.